312

Анонимен

преди 5 месеца

Ако тоя беше наръгал някое дете, сега родителите щяха да обикалят телевизиите и да питат защо полицията не си е свършила работата. А съда щеше да го освободи щото бил шизофреник.

311

Ангелина

преди 5 месеца

До Анонимен под номер 328 Ще се предприемат ,когато някои от тези от правораздавателните и правоохранителните органи ,които използват служебните си правомощия не по предназначение ,а за обслужване на лични и на политико- икономическите кръгове интереси получат справедливо наказателно преследване ,заради престъпните си поръчкови действия и ефективно излежават своите наказания в специализирани заведения със строг режим.

310

Анонимен

преди 5 месеца

Полицейските репресии в Бг са системни. За това се говори само когато убият някого, а действията срещу репресиите и издевателствата им са на парче. Ако близките не се примирят, ако потърсят медиите, ако някой адвокат се съгласи да ги поеме и т.н. В провинцията адвокатите не защитават хората- жертви на полицейски и прокурорски репресии, за случващото се се мълчи. Докога с този тормоз? Кога ще се предприемат законови мерки срещу силовите репресии?

309

Обяснение

преди 5 месеца

От многото пушеци при вулканизирането човекът отключил психически отклонения и помислил , че го гони Про100 Киро , затова е бягал. Все пак психично болният е точно Про100 Киро. Как няма да бягаш !

308

.....

преди 5 месеца

Да след като 11 пъти се е лекувал в болница за ,,луди'' ,ЗАЩО не му е взето свидетелството за управление на МПС ? Ето пак издънка някъде по веригата и сега хоп кой виновен полицаите,че не могат да го изкарат от колата и да му сложат белезници защото оказва съпротива! Ами той от адреналина може да е получил инфаркт или инсулт,особено ако е бил пиян или дрогиран!

307

Анонимен

преди 5 месеца

О,моля ви.Полицията в България има нужда от радикални промени.Шо*пари с две мозъчни гънки.Наскоро видях в София млади момчета .Стегнати с определено много добра физическа подготовка с добро поведение.Такива трябва да са днешните полицаи.За съжаление това ново поколение е изключение от правилото.

306

Анонимен

преди 5 месеца

До БанкеръА, кой е виновен ли? Тези двете, дето обикаляха медиите и ревяха! Виж в алтавите закони какво пише! Безотговорни, да не казвам какви. Знаят в какво положение е баща им и не предприемат стъпки за отнемане на книжката и контрол. Вчера, в репортаж от САЩ, охраната колко удара в гърба и бъбреците нанесе на подсъдимия нападнал съдийката не е истина. Тук, за два ритника в торса на буйстващ куку, бивш борец ще уволнят полицаи в които има много хляб. Акъл море. След укротяването му не е удря

305

Анонимен

преди 5 месеца

А, защо не му е отнето свидетелството за управение на МПС. Ааа, защото няма информация, за да не му се нарушавата правата. У тая държава е страшно да си нормален. Ако полицаите го бяха оставили да се развява в Ст.Загора, къде е полицията. Затова, че го спрели, защо са го спрели, а не са го оставили да се прибере. Перфектна маневра на полицая спрял колата на алтавия. Естесвено, най-виновните, най-кресливи и критични. Щерките! Роднините носят отговорност за лечението на лицето! 80% знаете какви!

304

тъпомер

преди 5 месеца

ДО 319 и318,няма кво да разбираш а си ползвай умствения матриал,гледни точки и бля бля,капацитет.Убиха човека за обаждане от пъпчиви хулигани.

303

Не, не!

преди 5 месеца

Не е загинал! Убит е!

302

Анонимен

преди 5 месеца

Да разбираме ли, че жертвата е била на лекарства, които явно не са били достатъчни, за да бяга от полицаите без да има защо?

301

Анонимен

преди 5 месеца

Знаели ли са полицаите какво е можел да сътвори бягащият? А ако беше сътворил щяха ли да бъдат обвинявани, че нищо не вършат? Не е добро развитието на нещата, но всяка ситуация има множество гледни точки.

300

Анонимен

преди 5 месеца

Полицаите продължават да тероризират Ст/загора! Калин Стоянов да излезе и да даде отчет! мошеник! Полиция тероризира граждани!

299

Комунист

преди 5 месеца

Сега е момента да променят конституцията. . Щом има полиция фашисти и жсндармерия трябва да има някой да пази и народа. Трябват партизани и народна милиция.

298

Петър

преди 5 месеца

Ето защо част от вината би трябвало да бъде поета и от тези висши служители на МВР, които не са си свършили работата по качественото обучение на личния състав.

297

Петър

преди 5 месеца

Вина за смърта на този нарушител имат не само конкретните изпълнители на ареста. В продължение на десетилетия по времето на БКП, а и след това в редиците на МВР са приемани личности способни единствно качествено да бият. За имобилизирането на неподчиняващ се нарушител на реда, без да му бъдат нанесени константни наранявания си има специални способи и познания. Очевидно в МВР няма практика тези похвати да бъдат изучавани и разпространявани всред служителите. Ето защо част от вината би тря

296

Анонимен

преди 5 месеца

Да, за 31 години е лекуван 11 пъти. Грамотният журналист щеше да потърси истината, а не да се задоволява с плоските полицейски сценарии.

295

22cm

преди 5 месеца

Тия к0пои, които разпространяват наркотици, охраняват *** и иманяри, не съдии, нито прокурори да ПРЕЦЕНЯВАТ кой какъв е до съдебно разследване.Тяхната роля е друга, във тая територия всичко е сбъркано.

294

тъпомер

преди 5 месеца

Ггупендърите задават един и същ въпрос,всички сме психично болни и затова имат книжки всички.А когато защитаваш убийци,ти си социопат.

293

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 5 месеца

Само малко са си поиграли с него...какво толкова?!