73

Анонимен

преди 4 месеца

Ало Авторът Пепи! Пепи, как така вадят? това да не е мокар да го извадиш? Пиши произвеждат , ще произведат , а дано произведат, доставят ... ама вадят , откъде ги вадят ? От краварския ти *** ли?

72

Дзивко

преди 4 месеца

Малко математика, за времето на войната Русия загуби към 80к войници (предимно наемници и хора от ЛНР и ДНР), един крайцер, още един транспортен кораб плюс бронирана техника, Украйна загуби половината си население, 25%от територията си, потроши сума пари от запада, де що е техника я загуби, няма вече икономика и е на път да загуби излаза на море, да не говорим че Европа пострада повече икономически. За момента Русия е на плюс

71

до 75 мдааа

преди 4 месеца

Добре, че не си прав. Защото ако просто ей така се съгласят на "преговори" в един момент ние ще сме на мястото на Украйна.

70

До 75

преди 4 месеца

Това за Русия не важи ли? Вече почти изпразниха иранските и северно корейските складове. Ами после? Според теб икономиката на НАТО ли ще издържи по-дълго, или руската?

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "С нетърпение чакаме и Кримския мост да се включи успешно в унищожаване на натовски ракети" ------------- еми айде де.. ко стана? То и плаж на крим обещавахте за миналото лято ама до момента само гробища и едно площадче направихте - площад брадли.

68

мдааа

преди 4 месеца

нека си направят дроновете.... с тях ще правят светлинното шоу за нова година и за празника на обединението със Русия....пълни бунаци ..кой ли им вярва вече..всички виждат че старата Украйна я няма вече... Донецк Луганск Херсон и запорожие са вече Руски... За Крим.. той не бил никога Украински... Русия печели войната със всеки изминал ден ! а...сега се търси повод да се предадат и да се преговаря...ако трябва ще направят атентат на Зеленски ...и ПОСЛЕ ПРЕГОВОРИ.. МАЙ ТОВА Е ПЛАНА!

67

Анонимен

преди 4 месеца

До селянин "не се лъжете при една война военните заводи са способни на чудеса.." -------- то това военния завод не е като кол центъра в бизнес парка. Джелезо требе! Ток требе! Газ требе! А на всичко отгоре и работници трябват... ама от тия работници дето могат да правят и нещо по-различно от чуукане по клавишите на сиенси-то. Е преди няколко месеца швабен изреваха, че не могат да намерят заварчици (не читави, а въобще!).

66

Анонимен

преди 4 месеца

С нетърпение чакаме и Кримския мост да се включи успешно в унищожаване на натовски ракети

65

Анонимен

преди 4 месеца

Време е вече дроновете да започнат да валят и над Москва. Да се сети овчиа руски народ за какво става тума

64

До 62

преди 4 месеца

А Украйна за колко долара руска техника унищожи? Крайцера Москва не го смятай. Той още си плава.

63

Ало , алоо !

преди 4 месеца

Баси мамата. Путин ще го закъса още повече.Бой по навлеците окупатори.И Сталин така е постъпил.

62

Анонимен

преди 4 месеца

До Кой печели - "Русия унищожи техника на САЩ и НАТО за 100$милиарда." - така е Крайцера Москва геройски унищожи ракета Нептун, а кораба Новочеркаск - геройски Сторм Шадоу. Голям смях.

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Блатната вади по 100 ракети от всички видове на месец," --------- Сто - сто! Пак е в пъти повече от това, което "колективният запад" произвежда.. годишно.

60

Анонимен

преди 4 месеца

Значи Зеленски не може да намери 500хил. жива сила, а тия щели да пратят 1млн. дрона. Ей, съвсем за канарчета ни взеха тия фондерлайновци...!

59

Анонимен

преди 4 месеца

Блатната вади по 100 ракети от всички видове на месец, а само за последните 2 удара думка по 100 на деноще няколко дни иху-иху и после тихо-тихо

58

До селянин

преди 4 месеца

Само дето самолетите тогава и сега са различни, да не говорим, че такива заводи вече няма в запада, всичко е частно и планирано, никой няма да прави завод за война която може да свърши след изборите в САЩ

57

до кой печели

преди 4 месеца

Да не страдаш от асфиксия.

56

Дзивко

преди 4 месеца

ВПК на Русия е държавен, демек евтино оръжие за тяхна нужда, излезе инфо, че Русия бълва по 100 кинжала на месец, дроновете ги модернизират ежемесечно..., от друга страна западните производители на оръжие нямат интерес да влагат пари в нови поточни линии, защото знаят че пазара ще секне година след края на войната, тех им е добре един самолет на месец, 5 ракети, в мирно време си е супер печалба, зор няма

55

Кой печели

преди 4 месеца

Русия унищожи техника на САЩ и НАТО за 100$милиарда.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Щом трябва и 2 милиона дрона ще извадят срещу злото.