324

Анонимен

преди 5 месеца

До Барон Мюнхаузен (345)Ти или не си гледал видеото или си турбо-дебилен! Освен това някой разбра ли в какво е виновен преследваният?!Съд ли се произнесе?!Смъртното наказание ли върнахме?!Ти крИтен ли си или ДА?!

323

Анонимен

преди 5 месеца

Въпроса е ЗАЩО премиера и партийни лидери МЪЛЧАТ?!?!Следва Защо БЕ?!?!?!Стават СЪУЧАСТНИЦИ !!

322

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Тука вярно е останал лош генетичен материал...А.Х трябваше да прочисти държавата ни,от унтери,сега щяхме да живеем в правова държава,в която закона щеше да се спазва.Не може ,едно ***,наркомани да обвиняват полицаите че си вършат работата,и откъде разбраха че точно те са убили ,престъпника?

321

До 333

преди 5 месеца

"Kогато изследвания показват че българите са функционално неграмотни се възмущаватИ, нали?!" Не се възмущавам, аз си го зная, че е така. Не ми е ясно как и моят коментар е наравно с другите в демонстрация на функционална неграмотност. Как съм манипулиран от тролчетата също не става ясно. Споделил съм впечатленията си на база на видеото и на база на коментарите. Според мен водача е крив, за дето не е спрял. Според мен и полицята не трябваше да го бият до смърт. Привидно противоречие ли ви мъчи?

320

Инспектор Стрезов

преди 5 месеца

като се е блъснал с кола къде да има рани? - по главата и гърдите, краката и ръцете. прилича на бой...що им е на плоцаите да го пребият? обикновенно битите знаят защо ги бият.

319

ОСТАВКА!

преди 5 месеца

На некомпетентната и корумпирана власт!

318

Анонимен

преди 5 месеца

За подобни действия в САЩ и Западна Европа полицаите ще бъдат арестувани на мига, съдени и пратени в затвора за по 15-20 години. Но уви Бантустан не е демокрация а дива африканска губерния. И всички приказки за промяна и т.н. са залъгалки за наивници. Тройната коалиция вилнее в стил башибозук!!!

317

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще се награждават полицаите, спрели този обезумял престъпник?

316

мвр-убийци!

преди 5 месеца

Така е! "Никой не оправдава беглеца, но никой няма право да убива!!Схващате ли или ви трябват много жокери?!?!Толкова сте глОпави че не можете да пазите дори равновесие.Тотално деградирал и пр.ст народ, това сте българите!!"

315

Анонимен

преди 5 месеца

Свиквайте с Промяната към фашизъм. Мълчете си, защото ще ви вкарат в затвора за нарушаване на евроатлантическата ни ориентация. Всички недоволни от фашизма и говорещи срещу евроатлантическата мутроанадолска Сглобка са русофили, путинофили, агенти на Русия, врагове на НАТО и ЕС, приятели на Путин, Митрофанова, получават по 4 бона от Митрофанова.

314

Анонимен

преди 5 месеца

Да се е предал бе, заслужено е.

313

да вметна

преди 5 месеца

в някои държави в такава ситуация полицаите обграждат нарушителя с насочени и заредени оръжия ! сетете се каква е реакцията на полицаите ако нарушителя не се подчини на разпореждането им . а тези държави са цивилизовани и демократични . научете си задълженията и после правата , за да сте на ясно какво ви чака при неспазване . въпроса не е само да си щракате заемайки една или друга страна .

312

Анонимен

преди 5 месеца

Той е българският Джордж Флойд. Жертва на Новия фашистки ред на Сглобката.

311

Анонимен

преди 5 месеца

Всички постове подкрепящи полицаите-Престъпници се пишат от троляци на БоЕко-Пеецки.

310

Анонимен

преди 5 месеца

До двете крайности (310)Когато изследвания показват че българите са функционално неграмотни се възмущаватИ, нали?! А сега ти демонстрираш как изглежда един функционално неграмотен както и останалите коментиращи.М/у другото тук ви манипулират платени тролчета.Никой не оправдава беглеца но никой няма право да убива!!Схващате ли или ви трябват много жокери?!?!Толкова сте глОпави че не можете да пазите дори равновесие.Тотално деградирал и пр.ст народ, това сте българите!!

309

Малко реализъм

преди 5 месеца

Ако полицията, както и всичко останало тук не беше такава брутална корупция и своеволия, няма да има каквито и да е нарушители. Той може би е бил виновен, но огромна част от полицаите със сигурност имат много по-богато досие. Нали?! Да ви е честита новата!

308

Анонимен

преди 5 месеца

Ако някой бяга от полицията направо стреляйте и то с автоматично. Да се научат криминалите и наркоманите. Докато лошия ватериал не даде фира няма да има ред.

307

Анонимен

преди 5 месеца

До 314... а Семерджиев като е карал бясно по малките улички, защо не е дал фира..

306

Борец

преди 5 месеца

Пак ще пиша за неразбралите. От кое републиканско е шампион този човечец и откъде е известна тази информация? Титулованият борецът Пламен Пенев почина преди две години и имаше турнир в негова чест.

305

William Westmoreland

преди 5 месеца

А защо лицето не е изпълнило полицейско нареждане да спре и да го проверят ! Адмирации за полицаите и представяне за награда, само така трябва да се действа твърдо и респектиращо !