172

До Извратените

преди 5 месеца

Пак казвам на извратените умове. Путин започна убийствата на руснаци и украинци, Защитавате Садам, Осман и психопатични убийци диктатори и после твърдите че Зеленски е фашист,,,,,А путин садам, сталин и хитлер са демократи хуманисти. Болни и промити мозъци

171

До 184

преди 5 месеца

САЩ започнаха войната 2008 година когато казаха че Украйна и Грузия непременно ще влезнат в Нато! Последваха войни и преврати в Украйна и Грузия..но поне Грузия си взе поука и не играе против Русия вече! Украинците са умни колкото супа от борш и това им струва държавата!!

170

Юри Дългоруки

преди 5 месеца

Цялата вина ще понесе Путин.Защо нападна хохлите.Играе твърдо меко с бандеровците.Така победа скоро няма да види.Пригожин бе прав и затова организира бунт срещу Путин,Шойгу и Герасимов.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Отговор от Вашингтон, Лондон и Берлин (И СОФИЯ, И СОФИЯ!!!): Гледайте си работата! Обедненият уран как ви се струва? Малко е рано за последствията, но ги има за поколения напред. Мухахахахахахахахахах!!!

168

do 179

преди 5 месеца

Не си прав. Путин започна войната, Колко извратени умове имате за да защитавате Иран, Русия и Китай и северна Корея. Ясно е че там управляват изрратени диктатори пхихопати и убийци.

167

Сър Пичук

преди 5 месеца

До 180.Леко с руските букви бе троляк. Къде ти е буквата Ъ? Този сайт е пйлен с руски троляци, които се представят за българи. Никой не ви обича ***

166

Непровокирана агреси

преди 5 месеца

И аз като съм съсед с мечка, ходя да я ръ гам с пръчка по три пъти на ден в бърлогата и..уб ивам малките и мечета, а като ме нападне рева че е непровокирана с нищо агресия и вместо да бягам да си спася, продължавам да я ръ гам с пръчка!

165

Анонимен

преди 5 месеца

Да поздравим Зеленски с отстъпващата Нова година!

164

Zеленски V

преди 5 месеца

Краят на ЛАйнолибералите и техните подковани джьендобибитки се вижда, чичо Влади снощи е получил информация която го е накарала да свика някакъв си там съвет подобен на нашите лаладжии изтривальки около мин.съвета. Много интересно какво са решили или какво са обсъждали. Но може да избие и на друго място. Дет се вика къде го чукашь Демократо каде съ осиръ.. А с удължаването на войната помагате да Влади само да си ги денацифицира по цивилизовано.

163

Абсолютно

преди 5 месеца

Ненужна война ..и продължението и с години по изкуствен път! Байдън и Джонсън да се навоюват срещу Русия но сега се скриха като плъхове и си траят! Зеленски е пълен и диот но не може да признае че е сгрешил и послешал Запада и сега ум ират хора само за да оцелее Зеленски физически!

162

Анонимен

преди 5 месеца

Този терористичен акт ще озлоби мечката.Играта ще загрубее още повече.

161

Анонимен

преди 5 месеца

Путин ще бъде подложен на натиск от крайните руски националисти.Много станаха руските жертви.

160

Дрогарю Зеленски

преди 5 месеца

Един мъж знае ограниченията и лимита си!Украйна вече загуби, даже САЩ го осъзнаха и спряха помощите! А вие кога ще го осъзнаете? Калко още хора трябва да у ***??

159

Анонимен

преди 5 месеца

И убитите 39 цивилни в Украйна са у бити от тяхното ПВО

158

Ельоменат

преди 5 месеца

Голям рев на копейките бе. Какво стана с непобедимото ви пво? Май само изби хората ви. А какво стана с онова корито Новочеркаск? 72 парчета груз 200. Тежък ден за Блатная

157

Анонимен

преди 5 месеца

руски 2 или 3 пво ракети са паднала 4арковете са руски ФАКТ

156

Анонимен

преди 5 месеца

Обръщението другари се използва от комунисти и фашисти. Докато има другари ще има и войни.

155

Анонимен

преди 5 месеца

утре и в москва 10 пъти по толкова ))) до пълма депутунизация и де рашифизация на блатостан московски

154

Украйна

преди 5 месеца

Използва едни от малкото такива ракети доставени и от Чехия и Запада струващи милиони, за да порази не военни цели на противника, а невинни цивилни на Коледен Пазар! Да така ще си отмъстят, но победата ще е за Русия в крайна сметка. защо продължават с убий ствата?

153

Itso

преди 5 месеца

Демократичният запад няма да позволи на Тръмп да стане президент защото той ще сложи край на всички кървави войни по света.