228

Анонимен

преди 5 месеца

ДА ПОМОГНЕМ НА МИГРАНТИТЕ ДА СТИГНАТ ПО БЪРЗО ЗАПАДНАТА ГРАНИЦА

227

Анонимен

преди 5 месеца

ДА МУ МИСЛЯТ СОФИЯНЦИ, ВСИЧКИ МИГРАНТИ ИСКАТ СОФИЯ

226

Хахаха

преди 5 месеца

С предстоящото от 1-ви януари увеличение на минималната заплата на 933 лева, хората, които работят срещу такова възнаграждение, ще получават чисто 723,99 лева в БГ. За сравнение в С.Македония ще вземат 942 лв ,в Сърбия 1042лв, вТурция 1016 лв Всички,бе всички около нас вече ни бият по всички показатели.А Г.а.н.ю гледа като хипнотизиран П.л.ъ.х, Т.и.к.в.а,П.р.а.с.е.и Гном как му обещават сносен живот.

225

Анонимен

преди 5 месеца

Сега разбирам защо Пеевски и ДПС се върнаха в управлението....

224

Анонимен

преди 5 месеца

Докато търпим новите простоидиоти денко плъха и онова габриеел, ще ни затрият, хораааа!!! Време е за изчегъртване от Родината! Коце, Левицата, БСП и всички нормални хора, на ход сте!

223

Анонимен

преди 5 месеца

Дано не стане в София и Бг като на запад, стотици мигранти спящи по улиците и палещи огньове за да се топлят в центъра и къде ли не. Доста кошмарни гледки в YouTube и доста проблеми точно с афгани и в магазини и по улици. Австрия и не само, явно искат да се отърват от това бреме, по добре е да се върнат в родината си, отколкото тук да са.

222

Анонимен

преди 5 месеца

Коце, организирай национален протест моля, имаш опит и възможности. Това сглобено анти българско правителство трябва да подаде оставка!

221

Анонимен

преди 5 месеца

Тия се подиграват с БГ и РО..........

220

Факт

преди 5 месеца

Правителството на Мишока ще свърши за 2 лева работа, а ще направи за 5 лева поразия!

219

Анонимен

преди 5 месеца

Плюенето по Копейкин, Боце, Шиши, Кокорчо, Прoстo Киро, Спондж Ицо и др. в случая няма никакво значение. Решението на това правителство е антибългарско. Създава предпоставки за ислямизация на България. Задълбочава разделението в българският народ. И е крайно време тези които са гласували за тройната коалиция (изборите показаха че те са най-много) да не отместват темата (този бил такъв или онакъв) а да заявят на избранниците си, че това е грешно.

218

Анонимен

преди 5 месеца

Като сме лагер за копейки недей писа .Аре бегай

217

Кого плашиш Коце???

преди 5 месеца

Не виждаш ли, че и със синджир да ги вържеш, със зъби ще го прегризят и пак ще избягат към Германия, Австрия, Холандия...тук никой от тези 6000 няма да остане за повече от един месец!!!

216

Късопейкин

преди 5 месеца

Бегай е рашистки предател.

215

Анонимен

преди 5 месеца

С теб сме Коце.Напред народе!

214

Анонимен

преди 5 месеца

Очаквано от немските македонци. Все пак Браунау ам Ин се намира в Австрия.

213

Анонимен

преди 5 месеца

Емигрират всички и Бг и др, търсят по добър живот, втори път няма да се родят, за да си пропилеят живота. Колко години преход и все същото. Даже мигрантите подминават Бг, а уж били от бедни и във война държави, е кой бяга от хубавото, ако е хубаво. Всички казваха 45 стигат и бяха щастливи млади хора, а сега колко.:))

212

Въпреки

преди 5 месеца

И да не дойдат азиатците и арабите, ако не променим нещо в себе си, България загива. И българите стават малцинство в собствената си държава. Масово емигрираме на Запад, за да бъдем доброволни роби на другите. Не раждане и гледане деца поради егоистичния ни модел на живот и лошата образователна и ценностна система която имаме

211

Анонимен

преди 5 месеца

Я да изпратят на преговорите Пеевски, той ще ги оправи тия от ЕС, или Шенген по суша или си държат емигрантите. Те решават.

210

Анонимен

преди 5 месеца

След посланието на баба Меркел, Австрия се изстреля в класацията за брой изнасилвания на 100 000 жители - за 2023 числото е 10.42 (докладвани). Все още далеч от Швеция с 63.54 (докладвани), австрийците взимат мерки - да изнесем първобитните в банановите републики България и Румъния. Очаквайте в скоро време Коледа да бъде преименувана в "Зимен празник" (по модела на Дания) за да не обидим нашите нови съграждани.

209

Анонимен

преди 5 месеца

Има решение Бежанците от Азия и Африка могат да бъдат изпратени към Израел паси соломон ще спомогне малко и ши са оорай сичко