203

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 203 52 дърти комунисти са здали багажа след нарязването на MOЧА.

202

Маринка вече е руска

преди 5 месеца

Руската армия превзе Маринка. И пак нищо ново в украинската пропаганда. Всеки път когато руската армия превземе някой украински град (укрепяван с години) украинската пропаганда започва да ни убеждава че той е без стратегическо значение. Специално за Маринка е трудно да се повярва че е така, защото Маринка е само на пет километра от Донецк, и оттам украинските сили от години са обстрелвали жилищни квартали болници и училища в Донецк.

201

Анонимен

преди 5 месеца

Еми значи сме абсолуютни нещастници нещастни защото виждаме наяве кво става.Най-многоброината,най-добре въоръжена армия в Европа -губи катосрофално стрещу Русия която не произвеждала дори печки и боилери :) .Всичката широко рекламирана кампания на санкции се провали ,инфлацията е у нас и в ЕС,пичовете си реорганизираха икономиката и бият здраво .А всеки един налян милиард в губеща кауза -е загубен завинаги =кои би признал претенции на страна захранвала с оръжие загубилия

200

Анонимен

преди 5 месеца

Украинските мъже плуват в реки в ледена вода, за да избягат в Европа, дегизират се с рокли като жени да могат да напуснат Украйна и да не ги мобилизират, и дори се самонараняват, само за да избегнат набор в армията. Това обаче скоро ще загуби всякакъв смисъл. Например военните комисари започнаха активно да използват дронове, за да хващат бягащите в Европа лица, укриващи се от мобилизация.

199

народ путка

преди 5 месеца

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина. Да живеят на социални помощи в ЕС, да ги хранят с парите на европейските данъкоплатци.

198

Анонимен

преди 5 месеца

Русия разполага най-новите си мощни гаубици на фронта в Украйна. Руснаците разчистват пътя към Киев: новата самоходна установка "Коалиция-СВ" избива "зъбите на дракона". 80% от загубите на ВСУ са причинени от артилерийския огън. Но сега смилането на вражеската жива сила и оборудване ще бъде много по-ефективно.

197

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "Флексаджията нарязал ПСА е гушнал босилека!" - и още един много активен copocoид който беше от най-напористите активисти за унищожаване на ПСА е сдал багажа.

196

Анонимен

преди 5 месеца

До Всички бягат Така е всички бягат от руския свят.

195

Анонимен

преди 5 месеца

Пиер Льолуш - бивш френски министър и бивш председател на Парламентарната асамблея на НАТО - пред "Фигаро": Украйна в Европейския съюз - голямата илюзия

194

Всички бягат

преди 5 месеца

Буданов: "Имаме мнозинството хора - въпреки че всички викат: "Аз съм украинец! Украйна е над всичко"! - те никога не са се чувствали граждани на Украйна. Всички скандират за Украйна, но всичките бягат." Толкова дълго западните медии казваха, че съобщенията за масово бягство на украинци от военна служба са "руска пропаганда". Но тук самият ръководител на Главното разузнавателно управление на Украйна потвърждава: "Всичките бягат!".

193

ъ

преди 5 месеца

Кърваво да, равновесие по-скоро не. НАТО губи войната в Украйна. Вече и западните военните го отчитат открито. Само политиците са си заврели главите в газовете и повтарят едни и същи глупости до втръсване. Всъщност, точно западните политици и началниците им от Ню Йорк са виновни за тази война, както и за всички други през последните 35 години. И трябва да си понесат последиците. Отговорност трябва да се носи, другари политици!

192

Анонимен

преди 5 месеца

Радостна вест от Фейсбук: Флексаджията нарязал ПСА е гушнал босилека! Така е...който паметници руши, паметник над главата му слагат!

191

Анонимен

преди 5 месеца

Бен Ходжис към неговите подопечни в Киев. Той открито призовава за залавяне на мъже и жени, "шляещи из Украйна", и в същото време насилствено мобилизиране на украинци, които са успели да избягат на Запад.

190

Анонимен

преди 5 месеца

"ЕС е единственият шанс на Украйна, заключава британското издание"хахахахахахааха с други думи никакъв шанс значи

189

Анонимен

преди 5 месеца

Вече почват да мобилизират и 17 годишни.

188

Анонимен

преди 5 месеца

Само апсолютни нещаcници и бавноpазвиващи могат да си помислят, че Русия може да спечели срещу целия обединен и консолидиран цивилизован свят.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Руската зам. Министърка на икономиката разкри кой е виновен за високите цени на яйцата в Русия. За първи път не са виновни САЩ и ЦРУ а самите руснаци защото започнали да ядат прекалено много яйца. Добре че в Иран не ядат толкова много яйца та остава по нещо и за руснаците.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Всичко някак си работи за Путин, въпреки "опустошителните" санкции и истеричната медийна война - изключване от SWIFT, шумните прокламации и изявленията на всички "цивилозовани" лидери за изолация на Русия, целия сплотен, консолидиран, обединен, юнайтетиран цивилизован свят със хиляда процента БВП, всички се събрали тогеда против изостаналата Русия която е само с жалките 3% БВП... Всичко се провали, Путин ги разби по всички показатели.

185

Анонимен

преди 5 месеца

Министерството на финансите обяви, че от 1 януари спират да плащат заплати на държавни служители и на армията, ако ЕС не изпрати пари.

184

Анонимен

преди 5 месеца

Яйца отдавна вече има, и при това два пъти по евтини отколкото в България.