603

Анонимен

преди 5 месеца

Другари, излагацията на Русия е огромна, но както винаги за това са виновни САЩ, ЦРУ и посолството.

602

ME

преди 5 месеца

Лека полека, няма да има флот в Черно море. А Руснаците, с невероятното си ПВО Ц-40К И С-5000 не могат една ракета да свалят и да си защитят корабите. На голо шкембе, чифте пищови вързали и тръгнали да превземат чужди територии

601

Анонимен

преди 5 месеца

Верно си анонимен keлeш коледа беше вчера но ти едва ли си православен.

600

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 633 Единственото което гарантира Путин е найлонов чувал и то ако руския солдат има късмета да не бъде изоставен да го ядат лисиците и кучетата в полето. Изоставят ли трупа му близките няма да получат и една копейка докато роднините му не докажат в съда че солдата е загинал и то загинал в бой а не в пиянска свада, което на практика е почти невъзможно.

599

Анонимен

преди 5 месеца

Страшно, не страшно - Маринка ПАДНА. Идва ред на Авдеевка

598

Франс прес

преди 5 месеца

Русия има хиперзвукови ракети НАТО не.Русия има ПВО подвижно (с 5 км час) НАТО не.Русия има свръхзвукови крилати ракети (калибър), НАТО не (томахавки -890км).Русия има активна и пасивна защита на танковете, НАТО няма.Русия има системи за дистанционно миниране (земеделие) НАТО не.Русия има системи за залпов огън с обемнодетонационни глави - т.нар. вакуумни, НАТО не.Русия има най-много ядрени бойни глави.ВСЕ ОЩЕ Ли си мислите, че НАТО с помощта си за Украйна може да спечели???

597

Народ путка

преди 5 месеца

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина. Да живеят на социални помощи в ЕС, да ги хранят с парите на европейските данъкоплатци.

596

Анонимен

преди 5 месеца

Буданов: "Имаме мнозинството хора - въпреки че всички викат: "Аз съм украинец! Украйна е над всичко"! - те никога не са се чувствали граждани на Украйна. Всички скандират за Украйна, но всичките бягат." Толкова дълго западните медии казваха, че съобщенията за масово бягство на украинци от военна служба са "руска пропаганда". Но тук самият ръководител на Главното разузнавателно управление на Украйна потвърждава: "Всичките бягат!".

595

Анонимен

преди 5 месеца

Володимир Зеленски: Светлината винаги побеждава тъмнината, а истината винаги побеждава лъжата. Ето защо нашият несломим народ ще преодолее всички изпитания и ще победи. Руските окупатори, които се опитват да потопят Украйна в мрак, не могат да разберат това и те самите отдавна са в непрогледен мрак.

594

Анонимен

преди 5 месеца

до 616 Чутовников - Всеки руски боец е застрахован за 7 милиона рубли. За семействата на руските бойци на фронта са предвидени много помощи и предимства, включително за висше образование за децата им. В бъдеще Русия ще се управлява от децата на тези които са проливали кръв за Русия

593

Каро

преди 5 месеца

Украйна е играчка в ръцете на англосаксонците и след това отива на бунището.

592

Анонимен

преди 5 месеца

Ще има отговор и ще им го изкарат през носа. Срещу Русия никой няма шанс. Запомнете го "псевдо западняци" Колко сте смешни...

591

Татко Барба

преди 5 месеца

Абсолютно съм съгласен,че загубата на кораба е сериозно събитие,както и на други,но такова сериозно събитие беше и разгрома на руската авиация от нацистите през 1941, всички знаем как завърши накрая.

590

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с победата на бойното поле над Русия? Борел не се ли е обаждал по въпроса? Целият цивилизован консолидиран обединен цивилизован западен свят и НАТО - най-мощният военен съюз на планетата Земя с 80% БВП победиха ли бедна и изостанала Русия с 3% БВП?

589

Гондорец

преди 5 месеца

Абе Джейарар Токин още отдавна го е казал това нещо го е описал, значи няма начин тъмните сили на тъмнината - Мордор, идващите от изток opkи да победят Гондор - цивилизованите демократични обединени сили на светлината на Гондор от запад. И децата го разбраха това нещо, само суперпростите русофили си живеят я някаква паралелна мордорска реалност и още не могат да го разберат това нещо.

588

Анонимен

преди 5 месеца

Лошо, копейка, лошоооооо. И от "нашето" министерство признаха вече...

587

Анонимен

преди 5 месеца

Корабът е стар, но руснаците нямат по-нови именно десантни кораби. Затова загубата на този большой десантный корабль е сериозно събитие.

586

Татко Барба

преди 5 месеца

Кораб "Новочеркаск е построен през 1985 година в Полша.Влиза в експлоатация 1987г.Излиза от експлоатация края на 2023 г.Общо взето поредната стара скрап на СССР.Москва двее...........

585

Антинацист

преди 5 месеца

Заменям стар велосипед, за 20% от земята която притежавате.

584

bbb

преди 5 месеца

До Анонимен619 - нали знаете, че последният се смее най-добре.