84

До берлин

преди 5 месеца

Какво разбираш поф ес не може без гермабия кой ЕС коя държава в ЕС.Англия доказа че може за Франция не се и съмнявам цяла Африка и Канада е тяхна

83

Берлин до 90

преди 5 месеца

Германия може и без ЕС, но ЕС без Германия НЕ!

82

Анонимен

преди 5 месеца

До До до 60 Ти да си чувал, че БВП се разделя на броя на хората в страната. Това е критерия за просперитет. Те и китайците са на 2ро място, но по богатство са 5 места след България.

81

ЗАЩО ТРИЕТЕ?

преди 5 месеца

ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПОЛИТИКИ В УНГАРИЯ? ЗАЩО? ДА НЕ БИ ДА Е ЛЪЖА?

80

До 90

преди 5 месеца

Англия е в рецесия също! И потънала с нелегални имигранти!

79

Анонимен

преди 5 месеца

Англия и Франция могат без ЕС Германия НЕ

78

Берлин

преди 5 месеца

ЕС или ще се реформира 2024 или ще приеме всички държави от Украйна до Казахстан и ще се разпадне! Трети път няма..

77

Анонимен

преди 5 месеца

До Българка---ПЕЕВСКИ и ''евро-атлантик'' , нещо си с диагноза !

76

Анонимен

преди 5 месеца

Очаквам и в Брюксел да изиграят една промяна. Ще има нови депутати, нови председатели, нови комисийки, обаче промяна няма откъде да даойде, предвид приемствеността на ценностите, тежка обремененост по отношение на традициионните врагове - Русия, Китай и др. ..., както и някои изключително изгодни и печеливши кризи, предначертани от глобалисти - визионери. Акълът за напускане на ЕСето ще дойде по-късно. Дано не е фатално късно.

75

Путин

преди 5 месеца

Обрания е прав ,денафицикация и демилитиризация на ЕС.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Някой би ли ми казал , КЪДЕ Е НАШЕТО МЯСТО , МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ , В ТАЯ ВЕРИГА НАРЕЧЕНА ЕС ?

73

Анонимен

преди 5 месеца

Кво му се кефите на тоя разсипнки бре, Унгария преди 15-ина години беше най-развитата икономика в източна европа, когато тука се радвахме на 500 евро заплата, там заплатите бяха над 1500 евро, а в момента вече е изпреварена от Румъния и по доходи и по ръзстеж напрактика по доходи вече са на нашето хал, да не говорим че са с едни от най-високите данъци, с най-високата инфлация и лихви, форинта загуби от стойноста си близо 40 %, така че нема какво да ми го хвалите тоя гьонньурат, същия кат' Баце

72

Българка

преди 5 месеца

Само начело с такива опитни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие.

71

Йонопуткиваног

преди 5 месеца

До 61 Фехервар Живея в Унгария и едва свързвам двата края! . . . . Значи двата края са много отдалечени един от друг! Ти си про100 лъжец! Връщай се в България да забогатееш!

70

Анонимен

преди 5 месеца

Още преди войната в Украйна , САЩ и Англия сринаха ЕС , за да стане достоен , ЗАВИСИМ купувач на оръжие , горива , газ , петрол ...Защо за ЕС има санкции спрямо Русия , а САЩ и Англия си търгуват на 100% с Русия , защо няма санкции и от тяхна страна ?

69

Берлин

преди 5 месеца

Не само Германия, 9 държави в ЕС са в рецесия и ще останат 2024 в рецесия! Така наречените нето държави които плащат най много в касата на ЕС!Фалира ли Германия..фалира ЕС :)

68

Има само един

преди 5 месеца

Показател по който надминаваме Унгария- броя на продажниците и предателите които работят за Посолството на САЩ!

67

Анонимен

преди 5 месеца

Германия е в РЕЦЕСИЯ -официално , е по-добре ли се движи ?

66

Чичo Дoнчo

преди 5 месеца

He и npegи Baшинrтoн, oбaчe!

65

Анонимен

преди 5 месеца

До до 60......Какви ги говориш :България на всички последни места в ЕС , по всички показатели ... И тава го казват от ЕК на ЕС , а не народа български , защото на политиците ни , все народа е виновен ...