365

Анонимен

преди 4 месеца

403 Нямаш шанс! Тя се е врекла във вечна вярност към Рашията. Нея мъже не я интересуват. Ако я интересуваха щеше да се е омъжила.

364

Плурализмът

преди 4 месеца

Е хубаво и полезно нещо! Когато обаче е на исторически истиннна позиция и защитава общочовешки ценности! Когато защитаваш един несправедлив и позорен акт като нападението на Путин над независима и суверенна Украйна значи това не е плурализъм и свободомислие а откровен путинизъм! А и самичт факт, че Волгин скача като Матросов н амбразурата е достатъчно показателен за да се разбере с какво си имаме работа!

363

Alex

преди 4 месеца

Поклон пред тази ДАМА със съв сем ТРЕЗВИ съждения! Не харесв ам ПУТИН, НО НЕ харесвам и БГ политиците!

362

Анонимен

преди 4 месеца

Зорлем правят дисиденти! Какво пречи да има друго мнение?! Така при комунизма осъдиха Солженицин, а после ги беше срам и го увъртаха! Как може да сме такива *** и ***! Нека всеки носи отговорност за думите си и историята ще съди един ден! К да излезнат с имената си, а не да се крият зад акад съвет!!!

361

Анонимен

преди 4 месеца

Викаха,ли я в районното?За справка.

360

Мен

преди 4 месеца

Даринче, омъжи се за мен ! :)

359

Божил Божилов

преди 4 месеца

Ето това е историк и учен,а не служебните палячовци,които хихикат в История БГ

358

Анонимен

преди 4 месеца

На университет са ходи, за да придобиеш професийка и да правиш яко кинтииииио! Другото са глупостиии!

357

Анонимен

преди 4 месеца

Няма на какво да се чудим. Мозъчният съвет на университета доказва малоумието си и това, че е готов да поприклекне и да обслужи сглобката и Посолството. Чест прави на Волгин, че не се подава на неистовия натиск да бъде смачкан и да му се затвори устата!

356

Анонимен

преди 4 месеца

всеки, чието мнение се различава от това на мейнстримните *** на портите на Посолството се обявява за руски шпионин.Тезе закостенели "Синодални старци" н СУ, произвели това недомислие Академик но сапунената каша, треперят за мазните си привилегии.Те нямат срам, чест и достоинство Имат само три функции, като най - важната е отделителната. Позор!36

355

Анонимен

преди 4 месеца

Лъснаха всички петоколонноци.После да няма,ама ние...

354

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам колко украинци се бият на страната на Русия, но по официални данни на ООН , 6 милиона украинци са напуснали страната си , като повече от 2 милиона са поели към страната агресор. Примерно 1/3 са се изнесли в Русия. Може би ги е страх да са в Украйна , а има и защо.

353

Ангелина

преди 4 месеца

В България индивиди на два крака ,които не могат да градят нищо и измислят дори едно изречение ,водят "битки" с тези ,които имат собствено мислене ,което не им изнася на тях и след ,като е така всички "инакомислещи" ,като в Средновековието ,трябва да бъдат "изгорени на клада" в държавата на ,която "ръководни фактори" са Делян Пеевски ,Бойко Борисов и компания - с "евроатлантически ценности"

352

Божил Божилов

преди 4 месеца

България е заразена от фашизма,подобно на гъбички по краката, мачкаш,стържеш,лекуваш те пак се появяват.При нас фашизма/нацизма/има кожа на хамелион, бързо сменя цвета,ако наоколо стане червено.По тази причина Скъпи Другарки и Другари,просто трябва да върнем народната власт и всичко ще се успокои.Фашистката гъбична инфекция ще премине и неприятните сърбежи по народното тяло ще престанат.Няма какво да им обясняваме нещо,което те не искат да чуят,защо имаше Паметник на Червената Армия.

351

7

преди 4 месеца

Смела българка!Поклон!При толкова много пъзльовци като управляващите слагачи на Посолството!

350

???

преди 4 месеца

Нали има демокрация и свобода на словото, или отиваме към фашизъм??Оставете жената на мира, тя има право на мнение, нали???

349

Анонимен

преди 4 месеца

Това е извратено разбиране на свободата, на словото. Няма свобода на словото без да има морал.------Свободата на словото си е свобода на словото. Да можеш да публично да поддържаш каквато и да е позиция по всеки въпрос, който те интересува. Иначе при всяка тирания е имало свобода да пееш за величието на тирана, а "неморалните" са ги пращали в Диарбекир.

348

Анонимен

преди 4 месеца

Студентите трябва да излязат на протест срещу оставането на Григорова в СУ. Тази псевдопрофесорка освен че, пропагандира срещу официалната позиция на България, приета в парламента, а тя е осъжзлдане на руската агресия в Украйна, налага търпимост към зверства извършени срещу мирно украинско население от Русия. За Волгин може да се каже същото и той отдавна трябваше да бъде уволнен от БНР. Тук е България, а не Русия.

347

Анонимен

преди 4 месеца

367 Свобода на словото не означава да подкрепят сепаратизъм, агресията, военнопрестъпници и да си затваряш очите пред изтребването на един народ, украинския. Това е извратено разбиране на свободата, на словото. Няма свобода на словото без да има морал.

346

Анонимен

преди 4 месеца

368 Живея на хиляди километри от теб и слава Богу. Не съм гей. Просто събрах фактите, а те са, че Дарина Григорова и Петър Волгин използват престижни институции да пропагандират агресивна Русия. Която нападна суверенна страна каквато е Украйна. Руснаците извършиха там нечувани жестокости, масови убийства, изнасилвания, кастрация, отвличане на деца, сравниха със земята градове и села...Трябва да си извратен, за да подкрепят такъв агресор.Волгин и Григорова имат огромен проблем с морала.