104

Анонимен

преди 5 месеца

Тия затворените лапатопи за по 10-на иляди левчета за кво са ги изтиопсали на масата ? Само тази картинка идва да покаже колко комично е положението с "държавниците" ни. Показност и циркаджилъци.

103

Наблюдател

преди 5 месеца

Ами нали започнахте! Повече пари за социални(помощ на о.р.к и. ...). Внос на чужди работници (ако дойде някой)....... абе по демократично изместване на българите от България. За вас ***, демографията запълване на територията с роби, не грижа за българите, които живеят в България,

102

Боби

преди 5 месеца

Проблемът с демографската криза ще се реши след екзекутиране на Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Денков, Пеевски и компания. Няма как да стане иначе. Те сринаха държавата за по-малко от година.

101

Плана е

преди 5 месеца

Няма българи, няма демографска криза!

100

Боби

преди 5 месеца

С тази тройна коалиция светло бъдеще не очаквайте. Няма да се върне никой от чужбина, а точно обратното ще стане и хората ще бягат от България, още повече като влезе в Шенген. Нямате си на идея какво ще стане след влизане в Шенген. Ми България ще стане лагер на бежанци за целия ЕС или тоалетната на ЕС. Честито!

99

Демографф

преди 5 месеца

За 2022г. ПОЧИНАЛИ 118 884 човека.За 2023г. няма да са по малко.Ежегодно отиват да учат в чужбина около 7-8000деца.Първо да Закрива БАН.

98

Дайнов Денлов Киро

преди 5 месеца

Вие сте терористи въглищари *** давайте си заплатите на бандерите в украйна плащайте на мигранти ние ще ви нарежем паметниците ще цензурираме и ще ви казваме какво да правите вие сега ще станете тротинетки и ще оправите демографията

97

Демографф

преди 5 месеца

За 2022г. ПОЧИНАЛИ 118 884 човека.За 2023г. няма да са по малко.Лавината тръгна ....

96

капутильо

преди 5 месеца

абе, и сапуна ли стана забранена дума, тогава да пробам с мыло, може па а не знае бота руски език, та този суслик да си направи свои деца, тогава да определя демографията

95

Анонимен

преди 5 месеца

Ходи си бе, Седенков.

94

Така

преди 5 месеца

2023 два пъти ПО-МАЛКО новородени в сравнение с 2022 - ефектът на правителството Денков.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв план ще разработва Денков за демографската криза, като няма собствени деца, а гледа чужди? Изобщо знае ли как се правят?

92

Така

преди 5 месеца

Като се махне Денков, веднага ще се увеличи раждаемостта. Хората ще си отдъхнат.

91

Така

преди 5 месеца

Насила хубост не става.

90

Така

преди 5 месеца

Задължително всеки един българин да има поне по 2 деца, ако трябва принудително да ги чифтосват.

89

Анонимен

преди 5 месеца

Демографа Валери тръгна с демографските искания да връща пушенето в кръчмите и наруга майките че после се извиняваше. Тези с гей агендата са направо върха на коочината освен и че са за затвора.

88

Tangra

преди 5 месеца

Вие нищо не може да сътворите.Освен да нарежете още някой друг паметник и да подарите енергетиката на някой!

87

Боби

преди 5 месеца

Тези планове не работят. Не и с тази Конституция! На 32 години съм. Как ще ме стимулираш да имам деца като досега една връзка с жена не съм имал? И моля ти се Денков бил академик. Според мен няма и средно образование.

86

Случаен минувач

преди 5 месеца

Ясно: ще борим демографската криза с еднополови бракове...

85

И това се случва.

преди 5 месеца

Българи от Англия изпратиха рози пред посолството на Русия, за да се извинят за нарязания Паметник. Шепа истински родолюбци поискаха да отсрамят България!