150

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия, за разлика от Запада, всичко върви както трябва.

149

Анонимен

преди 9 месеца

Русия не бърза, Русия може да продължи да смила укронацисти години наред. Икономиата и се развива, разполага в неограничени ресурси, руският народ е сплотен, нахранен, на топло, има вскичко, в международен план съюзниците и приятелите и по целия свят се увеличават. Започване на преговори на Украйна за ЕС само ще удължи агонията на Украйна, ще направи победата на Русия по-убедителна, а болката на украинците и на запада от загубата по-болезнена и по-ужасна.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна не е в състояние да победи Русия на бойното поле по много причини. Тя не може да води военен конфликт на изтощение, тъй като руснаците, при сегашната им интензивност, могат да се бият още поне три години. Освен това приказките, че руската икономика ще се срине, се оказаха празни приказки.

147

Анонимен

преди 9 месеца

Да внедрят в Украйна малко Бг демокрация - за нула време всички ще се разбягат, а мигрантите ще заобикалят Украйна отдалеч. Доказани резултати за кратко време.

146

До 3 дни

преди 9 месеца

Бхахахахахаха, абе копейкооо, как може да сте такива кухи парчета? Направо е умопомрачително!

145

Естонски план ...

преди 9 месеца

...за Украйна....ХАХАХА...смях в залата....

144

Анонимен

преди 9 месеца

Свободният свят ще разгроми обединените диктатури! Това е вселенски закон, аксиома!

143

Анонимен

преди 9 месеца

Предлагам Москва да се раздели на 40 окупационни зони

142

Fool

преди 9 месеца

Колкото повече четеш коментарите на хората надолу обесняващи как икономиката на ЕС комбинирана щяла "да умре от глад, без ресурси" и как Русия превзела Киев за 3 дни и направо спира човек да се чуди защо сме на последно място в Европа. Защитници МОЧАчоси, защо като е толкова хубаво в Рашка, не живеете там? Кой би отказал такъв просперитет? Защо не се качите на НЛО-то на Бузлуджа и направо с *** да си хващате по пътя?

141

ха-ха-хи

преди 9 месеца

До последния урка....масово ускоряване на - и сравнително евтини - програми за обучение извън страната на новите украински войски, за да се компенсира много по-големият набор на Москва.

140

Сата НАТО

преди 9 месеца

Изтощението си върви - Централната банка на Фашиска Просия за пореден път вдигна базовия лихвен процент и вече е 16%.... А аз се чудех защо кокошките резко спреха да снасят...

139

Москва

преди 9 месеца

Северно Македонски град

138

Анонимен

преди 9 месеца

Руските ВКС обозначиха трите града, срещу които ще настъпва армията на Русия - Киев, Одеса и Харков

137

Одеса

преди 9 месеца

Руски град.

136

Анонимен

преди 9 месеца

Руската икономика издържа на безпрецедентния в историята санкционния удар и сега въпреки трудностите се развива успешно, докато западната икономика бързо деградира.

135

Анонимен

преди 9 месеца

Русия налага война на изтощение, и кат са изтощи, я Америка ще я прилапа, я Китай! А може и да си я дялнат! Акъл требе, а не само сила и жертване на нещастни поданици на джамахирията Русия!

134

3 дни

преди 9 месеца

Киев беше взет за 3 дни още март миналата година с блестяща десантна операция, с 10 пъти по малко военни части от украинската армия. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.

133

Анонимен

преди 9 месеца

Контрата как е? Върнаха ли Крим?

132

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ казаха - момчета, ние ще разгромим Русия, вие помагайте сега, и после вие ще получите достъп до евтините ресурси и всичко ще ви е наред, и икономика и всичко. Но ако не се получава разгромът на Русия, тогава в ЕС ще започнат да се питат - а какво правим ние сега без ресурси?

131

Анонимен

преди 9 месеца

Ама нали беше за 3 дни?