144

Анонимен

преди 6 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард рубли , повече от 350 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и сега умря като се пocиpaше редовно от страх в бункера...

143

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобите все още вярват в ковид-пандемията! Факт в който само ниско интелигентни същества могат да вярват в тази лъжа.

142

Анонимен

преди 6 месеца

Вместо да си приберат украинските русофили в Русия където 2/3 от огромната територията е пустееща, руските фашисти започнаха да разрушават градовете на Украйна и да анексират земите им които дефакто са унищожени от войната и от тях ползата е никаква... Отделно стотиците хиляди убити и осакатени руснаци, международна изолация и омразата на милиони хора по света... Това е "печалбата" на руските империалисти в Кремъл и мъртвия диктатор ..

141

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 160 - центовете търкалят ли се към джобчето? или просто си спал на течение?

140

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобите вече не казват целият свят, те даже вече не казват цивилизованият свят, те се опират вече само до почти целият свят, който в момента се е свил до по-малко от една пета от човечеството и планетата! Хахахахахаха. И това са най-варварските страни, които са натрупали богатства и територии за сметка на други народ и други държави, а една държава даже изби коренното население за да засели там най-големите престъпници изгонени от страните на старият свят, които днес имат претенции да се наричат прогресивни и цивилизовани! Хахахахаха!

139

Анонимен

преди 6 месеца

Само индивиди с тотална липса на разум, морал и съзнание може да подкрепят и симпатизират на фашисткия режим в Кремъл и мъртвия, бункерен пcиxoпат... След 2 години ковид криза руските фашисти започнаха и войната за капак на всичко... И Господ не може да помогне на агресора Русия срещу Украйна и цивилизования свят. ...

138

Анонимен

преди 6 месеца

ами когато "помощта" гърми и трещи от разни африкански страни, пирати и т.н. става ясно, че Зеления и компания, използват "помощта", за да се самофинансират, а за Украйна им дреме, колкото на Тиквата, Проsssтия и Шиши за България...

137

Анонимен

преди 6 месеца

С писане на глупости и дърти лъжи по форумите и социалните мрежи, няма как да спасите Русия от брутално поражение и позорна капитулация, русофили! Ако ще помагате на руските фашисти трябва да се запишете доброволци в руския башибозук и на фронта да бъдете утилизирани от украинците. Стягайте багажа и да ви няма в България! Тук сте безполезни като гнycните xлeбapки.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Даааа, безотчетните милиарди ще намалеят на милиони и Оленка няма да може да пазарува скъпи парцалки в Милано

135

Анонимен

преди 6 месеца

Да си продаде бижутата за милиони Зеленска , мъжът и да си продаде яхтите ...а не да просят помощи от заработени пари на другги държави. Зеленски стана ли вече милиардер

134

Анонимен

преди 6 месеца

Ако кравите спрат да ви помагат, в смъртна опасност ще се вие и цялата върхушка. А за украинците това ще е избавление от смъртна опасност.За всички ония 17-годишни дето мъжленцето ти мобилизира, това ще е ИЗАБВЛЕНИЕ. За 60-годишните, също.Алчни, ненаяли се на пари власт!!!!

133

Анонимен

преди 6 месеца

Ционистът да е мислил преди геноцида и провокирането на войната! Никой не е длъжен да му плаща войната! Освен това районите с руско население, под руски контрол не застрашават никоя трета страна! Да не говорим за световната сигурност!

132

Анонимен

преди 6 месеца

Ако не бяхте слушали краваристан, а олена зельонская не беше се възползвала от "помощите" за лично облагодетелстване вероятно щяхте да живеете по-дълго. Сега ви чака съдбата на дучето и клара петачи.

131

Анонимен

преди 6 месеца

Тя операцията на Русия свърши отдавна. Не и трябва друга територия. Само си освободи нейните части.

130

Анонимен

преди 6 месеца

Почти целия свят е срещу агресора Русия и това предупределя изхода от войната... Шансовете за успех в тази война, на руските фашисти са равни на нула! Събирайте багажа русофили и на фронта да спасявате спонсора си, че с писане на глупости и лъжи Украйна не може да бъде победена.

129

до 118

преди 6 месеца

Събирай куфарите и беж да ви няма с наркомана. Разбрахме че краварите са ви приготвили имение във Флорида. Там при мексиканците ще ви е добре а Украйна ще се оправя следващите 100 години.

128

Анонимен

преди 6 месеца

Разширяването на НАТО беше грешка и Русия не може да бъде победена на бойното поле - New York Times. Американският вестник отбелязва, че САЩ е трябвало да "направят повече" за включването на Русия в световния ред след разпадането на СССР и че разширяването на НАТО доведе до конфликт. Сега, както се отбелязва в статията, Украйна не е в състояние да си върне загубените територии и САЩ трябва да я принудят да премине в отбрана. Изданието вижда шанса на Киев да се върне към предишните си граници само в резултат на преговори, а не на бойното поле.

127

Анонимен

преди 6 месеца

Тая война можеше да свърши много бързо само за 2-3 седмици.Големите градове трябваше да бъдат изравнени както правят Англосаксонците : Масирана бомбардировка на големите градове , разрушаване на цялата инфраструктура и нещата бързо се решават.Но Путин е милостив, а и по-голямата част от Украйна е населена с руснаци и той ги пази.

126

Анонимен

преди 6 месеца

Ционистите от режима помпат украинците, че са нация и им направиха националисти, по тяхно подобие за средна класа, като макетата! Чугунените глави се пропукват с времето. Идва мразовита зима за отрезвяване към ситуацията!

125

Анонимен

преди 6 месеца

На киевските фашисти ще им оставят Галиция (Лвовска област).Ще им гледаме сеира, когато поляцине си спомнят Волинското клане 1943г. Някои вечи си спомниха.