192

Умерено радикален

преди 5 месеца

А, не е ли време орбановата Унгария да бъде изритана от Съюза? Спрете им парите, да видим, кой кого ще изнудва. Този ***, като си го избират, да си му сърбат попарата всички маджари.

191

Анонимен

преди 5 месеца

Значи така.... Руските паметници които построихме на българска територия по времето на СССР робство са законно Руски... Тръбата която е построена от българи на територията на Държавата България е също Руска.... Гаста която минава по тръбата и българи я поддърбат за пренос на гас е също Руска.... е то се оказа, че ние сме Руска колония и всички народни песни и всички песни от по времето на соца и по времето на чалгаджийския период са също руска собственост!

190

Анонимен

преди 5 месеца

До 195 Няма ,какво да преговаря с навеждащи има си начин да те осъди ,а до тогава и след това ще те реже.Ти не можеш да му кажеш да те пусне в Шенген,ама таксата дето си я измислил може и да я няма.

189

Анонимен

преди 5 месеца

Платените коментатори на заплатка в руското посолство не се ли сещат, че само изкyкали бабички могат да им се вържат на про-руската анти-българска пропаганда за величаене на Орбан руския слуга?

188

Анонимен

преди 5 месеца

До 199 Да бе ,а ти на посолството,а Орбан слугува на народа си първо,а не като българските политици дето слугуват на посолството,на Украйна,а българина кучета го яли.После що никой не ги уважавал

187

Анонимен

преди 5 месеца

Добре и какво си мисли Орбан, че ще ни спре да махнем таксата, да ни пуснат и пак да я наложим? Ако иска да няма такса да дойде да преговаря като човек иначе просто си играем на иде ми, дойде ми!

186

Анонимен

преди 5 месеца

Как ще спираме руската газ на немските пудели Австрия и Унгария?! Как така?!

185

Анонимен

преди 5 месеца

До 197 Е да ти плаща нещо дето ти си го измислиш така ли,за да ти се хареса.Нещо много си се объркал ти му правиш мръсно,а той да ти се усмихва.Аре малко помисли с тая тиква на раменете

184

Анонимен

преди 5 месеца

Орбан да внимава, понеже тръбата минава през Сърбия докато стигне при него. И нито за Сърбия ни пука след като слугуват на Путин, нито за Орбан ни пука след като слугува на Путин. Връткаме му кранчето още на границата и да се оплаче на арменския поп!

183

Реалист

преди 5 месеца

Да се спира *** веднага за 1 месец и капка газ да не отиде за магярите па да видим дали ще споменават ветото или пък ще се извиняват на колене...!!!

182

Анонимен

преди 5 месеца

Иване ,какво тръби ,какви 5лв бе .Тръбите са си в България,а къде е Унгария,знаеш ли ти си си печелиш от тия тръби ,като минават през България и толкова,а се надявай на Шенген,ама ще го видиш през крив макарон щото тая такса дето я иска Наколенков е незаконна и ще те режат колкото си искат и газа ще си върви така или иначе

181

Анонимен

преди 5 месеца

Само русофилcките тpoлове харесват Орбан, въпреки, че не знаят нищо за него. Харесват го, защото от Пасолството така са им казали. Те не смеят да питат защо трябва да го харесват. Той прави лошо на България, а те му ръкопляскат у му викат "Браво!". Той прави лошо и на Унгария, просто не могат обаче толкова лесно да се отърват от него защото се е овъртoлил много. Унгария беше хубава страна преди него, а той я върна в първи клас. Потопи страната си в корупция.

180

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя, горе на снимката като го гледам, ми прилича на монголски Урбан, потекно на пра, пра внучетата на Чингис Хан? Той не е ли от фамилията на СултанКурбан, дето от как дойдоха от Азия и се настаниха в Европа постоянно да си правят, от поколение на поколение по Българските земи КатърКомунКурбан?

179

стигабе

преди 5 месеца

И те явно не искат в хазната да влизат квантатрилиони всяка година.

178

Анонимен

преди 5 месеца

Така е, каквото повикало - такова и отвърнало. Молеца се прави на мъж и по-католик от папата, ходи да се натяга по Европа, и се изпъчи със собствени "санкции" срещу Газпром. Сега им се връща и тепърва ще ни се връща тъпкано, но лошото е, че ще го отнесе цялото население, а молеца ще гушне някакви кинти и ще се покрие после. А нашите внуци ще патят години наред заради него и Киртака

177

ами сега

преди 5 месеца

българите толкова се възхищават на фашиста Орбан,пък той така да ги спъва,бива ли така,лоша работа

176

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Орбан , наложи вето на тия *** , само добро ще ни направиш

175

Иван

преди 5 месеца

Ние можем и без ШЕНГЕН, изкарахме така 33 години. Но може ли Унгария без евтин газ? А ако увеличим таксата? Или ако решим да завъртим кранчето? Тръбите са си наши, плащани с български пари от данъкоплатеца. Орбан е един мини Путин, чиято върхушка се е настанила по върховете на унгарската власт и краде с всички сили. Сега ще кажете: Ама то и в демокрациите се краде много! Ами да, краде се. Всяка демокрация си е отделна. Норвегия, Дания, Холандия са добре, България не е. Правете си изводите.

174

Пак на задна

преди 5 месеца

Кокорчовците правят, струват, все гледат назад да вървят...пък дано им излезе късмета. хи хи хи

173

питам

преди 5 месеца

един да ми каже какво е получил от САЩ - освен обещания и демократични ценности!!!!