138

Жорето

преди 5 месеца

Тия не са граждани, а фашизоидни ***

137

у лево

преди 5 месеца

Антибългари се събрали да гонят Волгин. Това не е демокрация , а тоталитаризъм -фашизъм. На тия сигурно дядовците им са били бранници. Сменихме комунизма с фашизъм. Това не е демокрация жълто.пат.ници. Не сте красиви нито умни. И ни писна от вас.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Аз отдавна съм занулил БНР и Хоризонт. Волгин отдавна не е журналист, а озлобен и ехиден рашистки пропагандатор, плювач на умнокрасивитета и един от вождовете на простогрозновитета в България.

135

Анонимен

преди 5 месеца

Фащисти се събраха на....

134

SJ

преди 5 месеца

Цензура се нарича, цензура, както по времето на НРБ, на СССР, на Фашистка Германия. На това ниво на развитие е сеъвременна България. Да не говорим, че е спряно по турска заповед.

133

Анонимен

преди 5 месеца

принципно е тъпо в 21 век да налагаш цензура, има хиляди други начини да се излъчи въпросното инервю, отделен въпрос е че Мутрофанова отдавна требваше да бъде изгонена, ама на сглобкаджийте не им стиска

132

Кой

преди 5 месеца

е този иван панчев ли, пенчев ли? И аз иЗксм много работи, ама

131

Анонимен

преди 5 месеца

ТОВА Е ЧАСТ ОТ ПО-ГОЛЯМ СЦЕНАРИЙ В РАЗВИТИЕТО НА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА. СОРОС И СВЕТОВНОТО ДЖЕНДЪРСКО ЛОБИ ОТДАВНА СА РЕШИЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ОТИДЕ БЕЗВЪЗВРАТНО. ЗА ЦЕЛТА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ПАРТИЯ ГЕРБ, А СЕГА ПОДСИЛЕНА С ДПС, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА И ДБ, КОИТО С ПОДМОЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ТРЯБВА ДА ИЗПЪЛНЯТ ТОВА РЕШЕНИЕ. И БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА Е ПРЕДВИДЕНО ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА И НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ТЕРИТОРИЯ ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНА НОВАТА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА.

130

САЩисан вие на луна

преди 5 месеца

До РУСКОТО РАДИО.. Козяшкият вувузел, в такъв случай с какво тогава сме по различни от тях ?

129

До 147

преди 5 месеца

А профашисткоамерикански бе госпожица?

128

Анонимен

преди 5 месеца

Ето това е демокрация и либерализъм.Когато нещо не ни харесва го забраняваме.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Проруски журналисти като Волгин нямат място в обществена държавна медия, каквото е БНР. Нека се изявява в частна такава, на БСП, Възраждане и др. В България има свобода на словото. Но неможе, работещ в държавна медия да пропагандира агресивна Русия, която България осъди и да оспорва официалната евроатлантическа позиция на България гласувана в НС.

126

Анонимен

преди 5 месеца

Мнозинството да проведе истински одит и да разрови комунистическия кошер БНР. Злоупотребите с държавни поръчки и др.там са от началото на 90-те.

125

Истински Седесар

преди 5 месеца

Искам Петър Волгин да бъде уволнен.-----Плурализмът бе залъгалка за наивници, дами и господа, която свърши. От днес поименно ще посочваме кои журналисти да бъдат уволнени, защото не ни харесва какво приказват и с кого говорят. Особено, ако тези журналисти заплашват националната ни сигурност и сплотеност!

124

Анонимен

преди 5 месеца

За изяви, като на Волгин, убиха Политковская!

123

До Анонимен келеш

преди 5 месеца

Явно си прекалил с укопростиите си

122

асан

преди 5 месеца

Събрали се 10 *** и вИе наричате това протест ? Повече шумете и Волгин ще си пусне интервюто в НЕТА и тези дето незнаеха като мен сега чакаме да го изслушаме за да видим КО толко уплаши дебелата *** и оная жълто синята помия в него

121

ННН

преди 5 месеца

А бе тия рускопоклонници яко започнаха да наглеят !!!

120

Анонимен

преди 5 месеца

До 112 защо си мислиш,че у крайна има християнство,като почнеш от зелевски и стигнеш до 85% са евреи.

119

Анонимен

преди 5 месеца

Навални за дейност, като на Волгин, е осъден на 29 години затвор!