16

Анонимен

преди 5 месеца

До 25,До 23..не е реклама-кажи ти на кви хапчета си, може да си ги менкате с нане

15

Анонимен

преди 5 месеца

Ако имаше закон,нямаше да има такива дивотии! Понеже поръчково се маха този паметник стават такива сблъсъци! Не става с извъртания за уж реставрация и уж решение на някакъв областен управител! И уж съгласие на народа! Насила хубост не става!

14

Zеленски V

преди 5 месеца

Скоро ще се издигне там Паметник на Бомбандирите на София!

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Нане----Стига си петнил шопското име. Най ти подхожда - Рамзан или Шамил

12

Умната, лошото иде

преди 5 месеца

България е в демографска катастрофа. От 9 милиона, днес сме под 5 милиона. Нов Народен съд е неизбежното бъдеще на *** профашистката софийска върхушка. Те, милите, тръгнали паметници да рушат!?! "Лудите никой не може да утеши, бесните никой не може да укроти!"

11

ЧУЖДИ ПАМЕТНИЦИ....

преди 5 месеца

БРАНЯТ САМО ЧУЖДИ ЕНИЧАРИ...

10

Вярно е

преди 5 месеца

Не знаят паметниците на дядо и баба си, ама се загрижили за руския билборд, че и съда занимават

9

Анонимен

преди 5 месеца

Как може да канят в студията лица, които отправят обиди към събеседниците си, като Слави Василев, незнам кой беше всъщност? През цялото време гледахме събраните му пръсти пред лицето и слушахме обидите му към проф. Малинов, както и невероятните му "прозрения", т.е. лъжи.

8

Спомени

преди 5 месеца

Преди много години, в една супердемокрация, наречена Украйна, разрушавали паметници на съветските войни от Червената армия. Днес Украйна я няма. Разрушена като паметник на съветски войн. Многократно по-лошо.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Някой си, Слави Василев, събрал кунки пред носа си, освен невежество показа и забележителена наглост, да се яви пред аудиторията на бтв и да плещите глупости. Това е обида за зрителите.

6

Бягайте

преди 5 месеца

Че чакат още много такива паметници за бутане из нашата татковина

5

до 1

преди 5 месеца

е да, комунистите и русо..робите са специалисти по взривяване на църковни храмове и мемориали.

4

руски слугинаж

преди 5 месеца

За мене е унизително като българин, че един мазен лъжец и шпионин използва святата дума възраждане за име на една лъжлива политическа партия, щедро спонсорирана от КГБ !!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Докато в България има недоразумения като придворния шут на руския слуга Радев Слави Василев, който фалшифицира историята и "елиминира" българите некомунисти, страдали по времето на комунизма и от чиито малки заплати е вземано насила, за да се построи паметник на съветската окупация в центъра на София. За първи път чух от него, че България била окупирана от СССР, за да бъдела запазена територията й?! Къде ги научи тези пикантерии този пъпеш? В чаршафи на омъжените лелки, ли?

2

Нане

преди 5 месеца

Колко трябва си фрост да събаряш паметници.... Талибани с жълто и бело около устата, могат се борят само с паметници... ===))) те така се почна и в укрия...

1

Анонимен

преди 5 месеца

Партия възраждане може да ходи на естността Джуджин азмак. Там е захвърлена любимата им тимберица.