36

Анонимен

преди 5 месеца

Това е политически мъж!

35

Анонимен

преди 5 месеца

В Русия, за разлика от Запада, всичко върви както трябва.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Германия губи своята промишленост. Доскоро Германия беше наричана локомотивът на Европейския съюз, но сега все по-често я наричат "болния човек на Европа", пише The Economist.

33

82-ОМБР

преди 5 месеца

И Запада не бърза! Разполагаме с цялото време на света! Но П'***'лер НЕ Е БЕСМЪРТЕН!

32

Анонимен

преди 5 месеца

Денйов веднага да тегли поне 5 милиарда лева заем и да го праща на Украйна! Все пат горе долу 5 милиона е матрялът у хас дето иска ЕС, но не даде по 1000лв за Укеайна.

31

една баба

преди 5 месеца

Една баба я дадоха с 12500 рубли пенсия - 250 лева. И това не е най-ниската пенсия в голташка Русия. За сравнение минималната пенсия в България догодина ще гони 30000 рубли. 3 пъти по-богати сме. Като им гледам цените са много леко по-евтини от нашите. Дадоха хора от цяла Русия. Реват кански. Просто са смачкани от режима на джуджето. Смее им се и им се подиграва през цялата пресконференция. Руснаците са смачкан народ, но няма да е вечно и това.

30

82-ОМБР

преди 5 месеца

Орбан търгаш,ще си получиш всички милиарди,те са жълти стотинки за безумно богата Европа! Ще получиш колкото искаш,само и само лудия пурпорногъзбабун в мАсква да лъчка!

29

Анонимен

преди 5 месеца

Русия не бърза, Русия може да продължи да смила укронацисти години наред. Икономиата и се развива, разполага в неограничени ресурси, руският народ е сплотен, в международен план съюзниците и приятелите и по целия свят се увеличават. Започване на преговори на Украйна за ЕС само ще удължи агонията на Украйна, ще направи победата на Русия по-убедителна, а болката на украинците и на запада от загубата по-болезнена и по-ужасна.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Голям интерес към сайта! И от пасьолството пишат!

27

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението?

26

Европедеращини

преди 5 месеца

Я провел 8 часов, пытаясь убедить их не делать этого. Украина не готова быть членом ЕС. Это решение является несвоевременным, ситуация для этого еще не созрела. Но убедить их не удалось. Скажу еще раз, что я боролся 8 часов. Одним из их аргументов было то, что их 26, а я один.

25

Европедеращини

преди 5 месеца

Мы не хотим, чтобы Украина была членом ЕС, поэтому венгерский парламент отклонит это. И пока оно не дошло до парламента, а это долгий, долгий процесс, Венгрия сможет заблокировать прием Украины в ЕС еще 75 раз. Я не хотел, чтобы Венгрия чувствовало вину за это плохое решение, я сказал, что не хочу в нем участвовать. И поэтому я вышел из комнаты.

24

Аз

преди 5 месеца

До АнонименНе знам какъв му се пада,ама явно са рода.

23

Смешно

преди 5 месеца

Вчера гледах прословутата пресконференция на джуджето-сатрап! Отзад на екрата есемси със съобщения от цяла Русия за липса на канализазия, водопровод, забавени плащания, липса на лекарства, чудовищна инфлация. Няма пилешко, няма яйца. Поголовна мизерия не кореспондираща със скъпия костюм на джуджефин кремълски и розовите му очила, че Русия е някакъв икономически фактор. Жалко за руснаците! Скоро ще идват нелегално при нас да ни мият кенефите. Вече сме в пъти по-богати от тях, можем да им плащаме

22

Главен герой

преди 5 месеца

Табора отлита към небето!

21

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен Ако отпадне правото на ВЕТО една страна от големите която по някакъв начин контролира примерно трите прибалтийски републили изведнъж ще се сдобие Легално с 4 гласа в съвета на ЕС. И КАКВО става - Добре дошли в Джунглата.

20

До 18

преди 5 месеца

Има,я...колкото отстрани фалирала Гърция. Гърците веднага извадиха драмите, ама те имат топки. И дълговете им изчезнаха. Никой няма да пипне Орбан, защото цяла Източна ЕС го следва. Без нас, *** и майцепродавците, есг.

19

Кой го харесва

преди 5 месеца

Себеподобните, се харесват!

18

наблюдател

преди 5 месеца

Така се прави, а не като нашите мишки цвин - цвин гледат жално и очакват някой да се трогне за нас.

17

смешни

преди 5 месеца

Маджарковците сме им сърали попарата от време Оно. Ама сме ги и били като мече у дирек. Така, че тая путинска лопата не трябва да ни е за пример. Да живее България!