208

Боби

преди 5 месеца

И откъде накъде България ще дава 28 милиона евро помощ за Украйна? Не нови избори, а направо убийства на мято в парламента. Тези хора изгориха конституцията, измислиха си нови правила и събориха паметници и цялта история.

207

Странно

преди 5 месеца

Денкоф никак не мяза на човек, а говори по темата...

206

Прав си Денкоф

преди 5 месеца

Няма бюджет, няма лапачка - за теб и компания, уточнявам. Не е човешко!

205

Боби

преди 5 месеца

Искате правителсво, на ви. Нова антибългарска Конституция и съборени паметници.

204

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смисъл да се обръща никакво внимание на този. От него нищо не зависи, той е просто марионетка, двуизмерна фигура. Има хора такива, ти му плюеш в лицето а той си мисли че дъжд вали. Като ученик най-вероятно се е свивал в миша дупка и е доносничил другарчетата си. Комплексар с мания за величие. Ама в един глашатай няма никакво величие. Пиши, Денков, записвай си кво ти казва Пеевски.

203

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 237 - При това приоритет на бюджета, който не си го вади от джоба, а е на българския народ. Поне да попита дали сме съгласни.

202

Анонимен

преди 5 месеца

А аз бих попитал човешко ли е човешко ли приоритетите на български примиер да са помощта за Украйна и имигрантите.

201

Историята се повтаря

преди 5 месеца

Херострат (на старогръцки: Ἡρόστρατος) е младеж от Ефес (Мала Азия), който изгаря Храма на Артемида в родния си град на 21 юли 356 пр.н.е.Както по-късно признава, искал името му да се помни от следващите поколения. Осъден е на смърт и забвени Денкоф наряза паметника на Червената армия и името му ще се помни от следващите поколения.

200

Култура

преди 5 месеца

Академик да реже паметници? Денкоглу, ти влезе в историята!

199

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 5 месеца

до 231Бако ти Бойко го държат ППДБ с п**но ,ето защо подкрепя и ще подкрепя !!!Делян с потоци на пари ....Сам се сети коя държава обича киното и записите .Сам се сети.. една отвъд Атлантическият океан... Подмяната дойде и няма да има избори вече!

198

Малко история

преди 5 месеца

Украинските фашаги и те събаряха паметници на войните от Червената армия, сега живите руски войни ги изгарят живи. Преди дни над 100 ракети ги посетиха за час два. Украйна от 52 милиона е под 26 милиона. По нейните стъпки върви и България. Трагедия!

197

Анонимен

преди 5 месеца

А човешко и морално ли е под охраната на полицаи да режеш с флекс главите и ръцете на българска майка с дете, на символа на тези, които ни освободиха от нацистките поробители от Третия Райх? И това го правят тези от партиите на Б.Борисов, на Пеевски, на Просто Киро- Кокорчо Защо бе, Бойко, ти като курсист във ВМШ и сетне до 1991 г. не беше ли член на БКП,не се ли кле във вярност на Партията? А вие двамата от ПП да обезглавите тримата от ПСА ли дойдохте? За ДПС на Пеевски да говорим е безсмислено

196

Лошо иде

преди 5 месеца

Браво Денкоглу, ядоса Путин. А той е злобен и не прощава. Жалко за младостта ти...

195

Анонимен

преди 5 месеца

Малко ви е. Бюджетът и без това ви е самоубийствен. Най-добре хич да не продължите и да се ходи на нови избори

194

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 5 месеца

Интересно защо на Борисов и Пеевски които са в комисии и в списъка Магнитски за корупция , заплатите им в парламента не са запорирани, интересно много интересно. Не мислите ли така? Пак ви метнаха балъци. Киро и Христо Иванов се уредиха благодарение на 4 милиона негласували или пуснали 'Не подкрепям никой". Подмяната дойде

193

Анонимен

преди 5 месеца

Ааа стига с тия, това върви пред мистър Магнит Банкенски.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Дени, точно това е начинът...даже и отгоре!

191

Анонимен

преди 5 месеца

Да продаваш народа си и бъдещето му, променяйки конституцията в угода на външни сили, за да могат те да участват и официално в нашето управление чрез двойно гражданство на министри, а после вероятно и директно овластяване на чужденци - това е не само нечовешко, но и тотално морално yрoдливo!

190

Анонимен

преди 5 месеца

До стига сте ревали ТАЯ,, ИНТЕЛИГЕНЦИЯ,, ОБЯВИ ВОЙНА НА САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ САПЛОДИСМЕНТИ .... С УР.А.А.А ,, БЕШЕ СЪЮЗНИК НА ХИТЛЕР ,ИЗБИВАШЕ МАЛКИ ДЕЦА ,МАЛОЛЕТНИ, ЖЕНИ ,СТАРЦИ ,ГОРЕШЕ КЪЩИ , ПРАВЕШЕ ЗВЕРСТВА В СЪРБИЯ ,ГЪРЦИЯ

189

До Сламенков

преди 5 месеца

Отивай на полето и заставай да плашиш гаргите ! Вечерта играй клоунада в някой цирк ! Това ти е бъдещата работа !