448

БРАВО !!!!!!!!!!!!!!

преди 5 месеца

Браво !!!!! Сега е ред на Альоша в Пловдив и на паметника на американските летци в София !!! Не щем паметници на убийци и агресори !!!!!!!!!!

447

Анонимен

преди 5 месеца

Идеална композиция се получи - да се спре демонтажа на този етап и всико да се остави така като изглежда сега.Получава се идеална арт инсталация - величествения паметник с отрязаната глава на руския войник до него, от която ще са доволни и разрушителите и пазителите и навеки ще напомня на поколенията за простотията на политиците през 2023 година и имената им ще се споменават от бъдещите поколения

446

Анонимен

преди 5 месеца

Да се спре демонтажа за един месец.Така си е добре.

445

художника

преди 5 месеца

Каквото се построява насила, насила се и маха. Отминаха тоталитарните времена, но още носим последствията им като идеологическа пропаганда от монументи, архитектура, имена на градове и улици. Все едно се разхождам в Русия, а не в Столицата на европейска България. Имаме си достатъчно история, за да афишираме чужда такава.

444

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 472Развъдили са се. Даже и сега ни управляват. Майките им родени в СССР и били на видна служба. Един паметник по-малко не променя нещата.

443

Златка

преди 5 месеца

Браво! Къстадин Къстадинов, Корнелията и Мутрафонска вият на умрело тази сутрин

442

Сатир

преди 5 месеца

"***" , адиоти там са Писаревски, гн. Стойчев, Първа Българска Армия!?!?!? А и да не забравя, майор Томпсън. Спомняте ли си, има такава спирка.

441

Анонимен

преди 5 месеца

Просто ума ми не го побира, как евреи може да подкрепят нацистко-фашистка идеология и ръсят лъжлива нацистка пропаганда до пръсване, не мога дори да го осъзная, толкова не ми се вярва! Или го правят нарочно, щото Цецо се е ситуирал в ляво и правят провокации, не знам.

440

Анонимен

преди 5 месеца

....да знаеш, няма бивш фашист ! Всички те са само настоящи. Да, както винаги прав е бил Хари вечно му царството небесно. Е тогава, по времето на Хари, фъшагите нямаха никакъв шанс. Днес гледам с погнуса как един корумпиран сбърканяк Сарафоф, послушно се чеше по *** и гледа в захлас да го подложи по удобно на властимащите. Падението в тези среди е безкрайно и за това днес в България всичко може зя някои разбира се. Проклети да са."

439

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е паметник, а пропаганден монумент. какво означава ПСА - Паметник на съветската армия. Там ли е погребана тя, че да има паметник. Не е. Този монумент с вдигнат шпагин е просто пропагадна маркировка на една градина наречена Княжеска и е подигравка с държавността ни. И затова никой не ходи там, той е игнориран от всички, включително и от МОН дори и през соца.

438

Varg

преди 5 месеца

Когато руската армия отново стъпи в България ще построим по-голям паметник.

437

Анонимен

преди 5 месеца

Събарянето на който и да е паметник е равносилно на събарянето на паметник върху гроб и се наказва- от закона и от БОГА

436

до 445

преди 5 месеца

Ами нямаше да са на власт демократите Хр. Иванов, ББ, К.Петков, Терзиев и т.н.. Без комунизъм нямаше те да са елит.

435

тя

преди 5 месеца

Всеки ,който руши паметници в памет на герои, ще го стигне съдбата на разрушения паметник !

434

Анонимен

преди 5 месеца

Анатолка, що си мислиш, че Спецназ са нещо особено? Преди бяха Осназ, само че си смениха името, че са добре известни не с хубави неща. Примерно много обичат да ползват бойни отровни вещества срещу цивилно население. Ей такива ми ти работи.

433

Анонимен

преди 5 месеца

Защо се опитват насила да ни налагат неофашизъм? Питайте гърците за черните полковници и за "Златна зора", за да ви разкажат как са били клани от неофашистите, тогава загубиха и земите си в Кипър, вижте и какво се случи в Украйна или пък какви ги извърши Пиночет, тези, които реанимират нацизма сте луди, лудииииииииииииии!

432

Анонимен

преди 5 месеца

Анатоли, да не стане със Сепцназа като с онези френски специални - да изядат шамарите в Бургас и Варна и по живо по здраво насинени да си ходят за Русия?

431

Анонимен

преди 5 месеца

Народа е гладувал масово през ВСВ, защото всичко е било обирано, окрадено или продавано на Германия, това са фактите, загивали са хора от глад, а вие ще ми говорите, че било нещо добро, самите производители, също са затънали в непосилни дългове, които не могат да изплатят, банката е била ограбвана по мошенически начин, дори банкерите са започнали да роптаят.

430

Анонимен

преди 5 месеца

Незабавно премахване на паметника на руските пияни терористи убийци изнасилвачи и мародери . Никакво преместване а директно на вторични. Резил да правим паметник на убийците на дедите ни. Срам.

429

Анонимен

преди 5 месеца

До До 464Нацистката власт е сменена от българската армия, преди руснаците изобщо да навлязат в България, а партизаните са си взаимодействали в действията си с англичани, руснаци, евреи. По същото време, България е била царство и през 1944г. и 1945 г., също е продължавала да бъде царство!