12

Анонимен

преди 5 месеца

ще блокира, защото иначе ще се подхлъзне и ще падне от висок етаж. На който му се плаща в рубли и не изпълнява винаги пада от висок етаж, чисто съвпадение разбира се.

11

Христо Христов

преди 5 месеца

Денков и Тагаренко трябва, с дадения им на 2 Април от 85% от матряла мандат, да организират мобилизация на про'с'таците гласували за ЕС, НАТО и евроатлантическите ценности и да ги пращат в Украйна. Млади, стари, мъже и жени: ВСИЧКИ гласували за европейско бъдеще. България няма нужда от тези неграмотни про'с'таци.

10

Христо Христов

преди 5 месеца

До 14 "... не сме гласували да участваме във война " - абсолютно СИ гласувал. Но както Тиквата ви каза на неграмотните европеиди още преди 12 години, па и лани: про'с'таци сте, които само мачкане заслужават. Факти.

9

Бай Дън

преди 5 месеца

Си отива, САЩ спира кранчето, Зеле си отива, всички знаят, а Унгарците се правят на отворени. Само наще се чудят ок коя страна на оградата да застанат. А докато се чудят всичко ще приключи и ние ще сме като селскя *** от. неориентирани и объркани , ни тук ни там

8

Христо Христов

преди 5 месеца

До 11 "Докага ЕС ще плаща за американската война в Украйна?" - докато тези за които гласувате за Брюксел така решат. На последните избори 85% гласувахТЕ за това. Други въпроси?

7

Христо Христов

преди 5 месеца

До 8 "... и на какво основание ЕС ще събира от държавите пари?" - на основание на евроценностите, за които 85% у нас гласуваха на 2 Април. Други въпроси?!

6

Христо Христов

преди 5 месеца

Ще блокира, като нормална държава, "разширяването". ЕС трябва да умре!

5

ало ало

преди 5 месеца

как се наричат тия които финансират укрофашисти!- просто фашисти!....само маджарите показват че не са такива!...и на какво основание ЕС ще събира от държавите пари? украйна не е в ЕС!

4

Бай Дрън

преди 5 месеца

Като прочетох статията докрай, ми стана ясно едно. Сега е моментът да почнем политкческа раздяла с ЕС. От цялата статия, това е най-важното. Приемането на законите с мнозинство означава, че 19 гендърски държави ще диктуват нещата на останалите 18 негендърсни.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не капитулира Зеленски, ЕС трябва да плаща сметката на тази прокси война на САЩ!

2

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария- инфлация 17.6%- защо е още в ЕС- да ходи в ЕВРАЗИЯ И БРИКС...Дучето ги чака.

1

ам'чи тъй де

преди 5 месеца

Защо да не блокира?!Никакви пари за Бандерия.