18

е след украйна ще е

преди 5 месеца

друга страна , та време да мине . и в ЕС зелински няма да е доволен .

17

Анонимен

преди 5 месеца

Как да няма ? Ще фалират арндаторите посредници и ще падне цената на земята а от там и на имотите в София и всичките посредници . И тия дето пречат на младите да създадат семейства . Ще падне цялата система на евроатлантизма и дърт дегенератизма . Украйна трябва да бъде спряна със всички средства . Иначе плана на Путин за обезлюдяване чрез евроатлантизъм държавен хранинизъм и нагъл дърт дегенератизъм няма да се получи .

16

Анонимен

преди 5 месеца

А Урсулафондерлайно при речта си във Страсбург се разлаяли кучета, то и на животните това същество е опротивяло. Сигурно е държала реч на кучетата.

15

мак

преди 5 месеца

По-добре Орбан да откаже среща с този. Какво да му се обяснява, като тоя всичко знае по-добре и смята, че всички са му длъжни. Орбан има свое мнение, както свое мнение имат например германците или укр. Освен това постоянно му дават, играят му по гайдата, ес, нато и не знам кой още, затова смята, че и унгарците са същите лакеи на укр. превърната в център на света. Все по-нагъл става зеленият.

14

Анонимен

преди 5 месеца

На сегашния ЕС само една Украйна му липсва и ще е цъфнал и вързал.

13

Кос

преди 5 месеца

Не само Орбан, обаче...Словакия и Австрия, къде останаха, а и холандците още умуват.

12

Факт

преди 5 месеца

Хунтата в Киев е опасна и вредна за Европа.

11

Той ЕС и сега

преди 5 месеца

"цъвти и връзва", а като приеме още една разсипана и корумпирана до мозъка в костите си държава не ми се мисли за "възхода", който ни очаква :D Едно поне трябва да се признае на американците - имат чувство за хумор.

10

Анонимен

преди 5 месеца

И в какви граници ще бъде приета Украйна? Айде някой да ми обясни, защото ако бъде приета без откъснатите, то ЕС ще признае тяхната принадлежност към Русия. А ако включва и тях, ще е грандиозен международен скандал, защото ще имаме региони едновременно в Руисия и ЕС! Но разбира се никой не мисли, важното е да се говорят простотии!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Не ги искат особено в ЕС, ама Зеленски още не е разбрал. Украйна би разбъркала сериозно картите. След Полша, още една голяма източноевропейска държава с която трудно ще се разпореждат, с голямо население т.е. с много бъдещи евродепутати, голяма територия т.е. огромни субсидии за селско стопанство...Доста държави имат много за губене от това влизане на Украйна в ЕС и далеч не е само Орбан и не заради Русия. Украйна още не познават ЕС от 'добрата' им страна.

8

Да

преди 5 месеца

И Словакия е против.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Зельо, стига се занимава с глупости, че писна на цял свят от теб. Заминавай да настояваш за мирни преговори, че не остана време. И дано има съгласни.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив! Лошото е, че не би трябвало да е само Орбан, а всички на тази позиция. Защото дори само започване на разговори за ЕС ще е тотална гавра спрямо нас например, които трябваше да испълняваме много условия за започване на преговори. А за Украйна ще се покаже друг стандарт, при който разговори могат да започнат без никакви първоначални условия!

5

Анонимен

преди 5 месеца

А КЪДЕ СА ФАНФАРИТЕ НА НАШИТЕ МЕДИЙ. ЗАЩО НЕ КАЖАТ ЧЕ ЗЕЛЕНИЯ НАПЪЛНИ ГА"ЩИТЕ, ЗАМИРИСА? - А ОТЧАЯНО ОНЕМЯХА.

4

Анонимен

преди 5 месеца

до 1 - ами на унгарците след като от ЕС им блокираха около 30 млрд. евро,много ясно че и ОРБАН може да блокира.

3

Анонимен

преди 5 месеца

СЛЕД ПОСЕТАТАТА НА ЗЕЛЕНСКИ ВО САД СЕ ЗБОРУВА САМО ЕДНО! - О Т Ч А Я Н.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Ей нахална т.в.а.р , нахално чудо е тоз З.еления, брей!

1

Слава Кокаине

преди 5 месеца

Айде бе!