16

Анонимен

преди 5 месеца

на въоръжена борба за паметника на комунистическия освободител!

15

Анонимен

преди 5 месеца

До Факт - Я не прави свободни съчинения. И за Плевенската панорама правихме дарения, мои колеги отказаха. Никой не ги е пращал в Белене или където и да било.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Снощи като видях как един свети с телефона на друг, който реже с флекса си помислих че това не може да е истина.Имам предвид ЕС, трето хилядолетие и т.н Дори в Украйна в момента не режат паметниците на части.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Хора разберете, че за живущите тук този паметник и Братска Могила са 2 огромни свинщини дето само загрозяват центъра. На НИКОЙ, *** на НИТО 1 ЧОВЕК В СОФИЯ не му дреме дали там ще има паметник на СССР, на Съветската Армия, на Путин, на Сталин или ако ще да е и на Хитлер, ама не може в Княжеската градина дето е 35 декара цялата 10 декара да са бетонирани заради тоя паметник. Махайте го, на негово място ако искате пак сложете на съветската армия ама да не е толкова грозен и толкова ОГРОМЕН ДА ГО ЕА

12

Станишеф

преди 5 месеца

Защото сме социалисти!

11

Анонимен

преди 5 месеца

гледайте филма второто освобождение и ще видите колко хора за били зверски убити заради тази армия

10

Факт

преди 5 месеца

"Това е български паметник, изработен от български скулптори, направен с пари, дарени от български граждани." - Парите са "дарени", защото ако не "дариш" отиваш в Белене; българските скулптори са го изработили, защото ако откажат отиват в Белене. Паметника е български, но на него няма нито един българин - само руски окупатори.

9

От хората

преди 5 месеца

Рушим съветското.Според едни тъ,,пу,,нге, ри в България е имало турско присъствие.Защо не посягаме на чисто руското.Ех ,безумци,има видов ден.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Чакайте сега в тази държава все още има някакви закони.В момента единственото нещо което трябва да ни интересува е дали е спазен закона.Ако почнеме да газиме законите защото нещо ни харесва или не ни харесва е пълен произвол и не трябва да се допуска.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ако тези документи за които говори БСП наистина ги няма то това е изцяло незаконна работа бре.То така всеки може да почне да си руши.

6

Левски София!

преди 5 месеца

Там сме, ама за да ви ритаме продажните съветски зад***ци!

5

Привърженик на Костя

преди 5 месеца

Ако няма сандвичи със сирене и луканка аз няма да идвам. Предния път дойдох но сандвичите със сирене и луканка бяха свършили.

4

ники

преди 5 месеца

всичките 5 ненор,малника ги чакаме довечера да излязат.

3

Анонимен

преди 5 месеца

50 човека са там! Пари за повече - няма.

2

Истината

преди 5 месеца

И не нито САЩ, нито ЕС никога няма да заемат ролята на ТероруZZшлямия - точно както Европейския съюз не е Съветски - можеш да кажеш "не" и танкове няма да дойдат...

1

Патриот

преди 5 месеца

Рев до бога за тоя монумент на окупационните войски! Ако и сега успеят да спрат разрушаването му, надежда всяка за страната ни оставете!