11

Анонимен

преди 9 месеца

Откакто "Политико" обяви шестоколонната Елвира Наибулина за най-големия борец срещу антируските санкции, престанах да му обръщам внимание. Манипулира.

10

Кръсникът

преди 9 месеца

Наща политическа Мафия одавна бие по всички показатели италианската.Мутрите са вън и вътре.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Страните от ЕС са най-големите вносители на руски газ и петролни продукти те кого хранят.

8

999

преди 9 месеца

Politico е американска политическа вестникарска компания.Ако САЩ искат да не се внася руски петрол в България да бяха подсигурили такъв от друго място на конкурентна цена.Ще го направят ли???!Нека Politico да отговори.

7

Така

преди 9 месеца

Научете се най-после, че се казва "ПолиТико", с ударение на втората сричка, а не на третата или четвъртата, както редовно го произнасят някои. "Политико" на испански значи политик, но в американски и западен контекст е жаргонен израз за нещо като "политичар", тоест презрително леко, но левите елити се гордеят с това, така разбиват истинската политика, а да си латино политик в Америка е израз на гордост и борба срещу официалните ценности. В Америка вече няма политици, има само "политикос".

6

българина

преди 9 месеца

България първо храни 5000 души и бюджета, останалите са на веригата, а сащ храни първо украинците и евреите, другите са на веригата.

5

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС защо търпи хора като Орбан, Вучич и Радев да разиграват руския кон? Сега се сетили загубеняците, що спахте сега били писали, ами не само може и да го подържите на Путлера!

4

Брей

преди 9 месеца

А Аз си Мислех, от друга Публикация в същата Медия, че Кики е Спасил Украйна от 100% Загуба в 1вият Месец чрез именно Горивото изнесено от Лукойл към Украйна! сега кое от 2те е вярно?!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тия Политико,кои бяха? Я да ни кажете кой е главния редактор и собственика,щото ми бяга паметта! А кой я написа статията знае ли се?

2

мафията държи

преди 9 месеца

политико , а едно време путин и берлоскони се целуваха . италия се е омазала от милярдери , манекенки , яхтаджии и олигарси .

1

Анонимен

преди 9 месеца

По добре на Путин,отколкото на памперса Байдън.