18

за Виена

преди 5 месеца

Преди време попитах един виенчанин за паметника на съветската армия във Виена и той ми отговори, че австрийците са много благодарни на тогавашния Съветски съюз за дето предпочел Чехословакия пред Австрия /едната държава е трябвало да остане неутрална -Австрия, а другата да бъде включена към съветския блок - избрали тогавашна Чехословакия/

17

Анонимен

преди 5 месеца

Точно такива чобани натикваше Съветския съюз начело на държавите в соц лагера.А те днес първи(децата им) са евроатлантици и гътат паметника символ на тяхната власт в БГ.Впрочем има и нещо позитивно, те самите се отричат от майчиното си мляко , от рода си.Което е характерно за тези ренегати.Този, Дичев, Дайнов, Инджев, Палангурски.Всичката тази селяния е дошла с червената армия.

16

анонимен

преди 5 месеца

Да. Паметникът във Виена не е надраскан. Има свежи цветя. И е по висок от останалите сгради. Никой няма намерение да го събаря. Австрийци са воювали срещу раската армия. и ги управлява след победата есесовец. но паметникът е на лице.

15

браво

преди 5 месеца

докато не се отстрани и последния паметник на степната *** и не се изчегърта всичко свързано с нея няма да тръгнем напред

14

До Обичам

преди 5 месеца

След демонтажа мутрата Фанова спира надниците. За това реват като кучета за кокал.

13

Анонимен

преди 5 месеца

И тоя е историк, колко баба ми е китайка )))

12

Анонимен

преди 5 месеца

До Никой - Не всички такива стават преподаватели. Тези с по-дебелите връзки отиват в БАН, защото там имат заплата, която им е нещо като сигурна социална помощ. Работата, която си уреждат, е да преподават по ВУЗ-овете на хонорар. Така доходът им се удвоява. Колкото по-дебели връзки, толкова повече преподавателски часове в различни ВУЗ-ове. Затова ги наричат "хвърковати чети".

11

днес

преди 5 месеца

кухи обяснетния проитив антифашисткия паметник

10

никой

преди 5 месеца

ОБРАЗОВАНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 33 ГОДИНИ Е КАТАСТРОФАЛНО!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Тодор Чобанов, един прислужник на Боеко Тиквата. Винаги говори каквото говорят и в ГЕРБ, никога е нямал собствено мнение. Посредствен историк. Къде са му книгите да ги видим?! Никъде! Защото няма такива.

8

обаче

преди 5 месеца

Този глупав историк дали знае, че освен пропаганда и официална версия на нещата, което пак е пропаганда - друго почти няма в историята.Тя така е замислена още от египетските фараони, вавилонци и хети.Ама тоя естествено толкоз е историк.И той е някакъв от чобански род натикан след 44г. по върховете, за да хули днес същата съветска армия дето ги инсгалира такива.

7

никой

преди 5 месеца

С мой познат професор си говорихме за сегашните преподаватели и той ми каза нещо много смущаващо : "Кадърните студенти си намират работа, а некадърните стават преподаватели. Затова и нивото на сегашното обучение постоянно пада". Че и този доцент.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Уважаеми доц. д-р Тодор Чобанов,Паметника на Съветската Армия във Виена, какво събите показва. Във Виена си нямат местен доц. д-р Тодор Чобанов естествено, който да им го обясни, затова ви моля да коментирате.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя съсипа София като беше кмет на културно-историческите въпроси, нищо не направи, а само крадеше и буташе и награждаваше пионките си. Ако беше добър културен кмет не Пловдив, а София щеше да бъде столица на културата

4

Театър Сълза и Смях

преди 5 месеца

Уникален "историк"!!!Кух като гъдулка......

3

Я па тоя!

преди 5 месеца

Историк историк...колко да е историк?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Паметник с такова име не съществува.Ако някой го халюцинира просто да спира тревата!Аман от друсалки...даже на историци се правят!

1

Анонимен

преди 5 месеца

Оле, този точно да ми обяснява. Да не забравяме, че Чобанов беше уволнен от Вежди Рашидов като експерт в министерството на културата заради интриги, схеми и подмолни игри.