1122

северомакедонец

преди 6 месеца

До Радослав Нямате понятие за история... Едно е купонната система в Царство България, друго е дереджето на държавата 1990 г след кризата 1988, Едно е разликата в стандартите 1939 и друго разликата 1990 между БГ и развитете страни. Сега разликата е повече изоставането по -голямо Ако не знаете вече сме официално единствената страна от ЕС която е "развиваща се"....Няма да го кажат по Нова

1121

Хунка

преди 6 месеца

Трябва да има паметник на немският войник, който се бореше срещу червената чума. Трябва да има паметник на Адолф Хитлер, който ни върна южна Добруджа.

1120

Радослав

преди 6 месеца

До северномакедонеца: да, да затова купони, празни магазини, фалирала държава, пари без стойност и момента в който оградата на концлагера не се охраняваше вече така злобно, масово лагерниците хукнаха да бягат от хубавото към лошото!

1119

Гошо

преди 6 месеца

От столичната администрация съобщиха че на това място ще построят паметник на Хитлер и Байдън в композиция, тече конкурс за пректа...

1118

Радослав

преди 6 месеца

До северномакедонеца: не ни набутва, а не му се оставя друг избор, до последно се е опитвал да сме част от западните съюзници! Колкото до СССР ни бил оставил, това е поредната цоцалистическа лъжа! Крайовската спогодба е от преди влизането на Румъния и България във войната и е между тях двете, там СССР няма никаква дума. Това е поредната цоц пропаганда като онази простотия, че точно България щяла да бъде разкъсана между Турция, Гърция, Сърбия и Румъния след ВСВ ако не била СССР!

1117

Анонимен

преди 6 месеца

Отрязаха ръката с "болгарка", както казват на флекс там. Тъжно

1116

МАРО,ЧЕТИ ИСТОРИЯ МА

преди 6 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

1115

Силвена

преди 6 месеца

Да, ние винаги губим когато поиска някой да ни прегърне с ,,добри" намерения.А целта не винаги е в полза на прегърнатия,а точно обратното.Трябва да си гледаме нашия интерес,иначе изчезваме като държава.А желаещи да ни окупират има много.Политиците ни много добре да преценява и решават за постъпките си.Всяка грешка или прибързано решение рефлектира върху хората които така или иначе останаха малко в тая държава.

1114

северомакедонец

преди 6 месеца

До Ние помним! Точно обратно: до 1990 не беше загубила - имахме по-добро развитие от съседите - население, промишленост, комуникации и армия..Сега ни подритват като миячки на бензиностанция.

1113

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАми все им плащаме,вижте как умело чрез Лукойл не плащат данъци .Това не е ли ограбване на държавата ,финансират си войните с тези данъци които ни дължат и ни правят съучастници.Докато не изчезнат фирмите и агентите им от територията ни няма да сме богата страна.,те са нашият препъни камък защото не сме съгласни отново да им играем по свирката.От злоба пречат и заплашват.Пъклените им планове нямат край.Така съществуват..на гърба на можещите ,а те само смучат от постиженията на други

1112

северомакедонец

преди 6 месеца

Шашкайсе с паметника безпаметно стадо, докато българските ПВО ракети зяносват жилищните блокове в Киев, а пък може още някоя уйдурма да ни пробутат : я земица да продадат на турците или на катарците, я някой друг търговски грабеж .....

1111

северомакедонец

преди 6 месеца

До Радослав Ама Борис ни набута в тристранния пакт, а Съветите ни оставиха южна добруджа. ТО за това е този паметник. А сега се гответе за следващата война....Затова го махат....Може пък и да ни оставят източна румелия .....

1110

Ние помним!

преди 6 месеца

До Помнете....Както и ЧЕТЕМ, за разлика от някой пишещи тук! И преди и сега е имало нагаждачи, жадни за власт и пари хора, както и такива работещи по СЪВЕСТ и "дарени" с МОРАЛ! За съжаление всички "нови господари" игнорират такива хора, защото знаят, че няма как да ги купят и се насочват към първите! Но ако направим една историческа ретроспекция е видно, че България е ЗАГУБИЛА от Съветската окупация, сравнявайки ни преди 9.9.1944 и сега със всички съседи!

1109

Анонимен

преди 6 месеца

СССР и Хитлеристка Германия бяха съюзници и заедно нападнаха Полша, след което СССР нападна Балтийските републики и Финландия.Така започна ВСВ. Това са историческите факти и нищо чудно, че фашисткия режим в Кремъл се опитва да обвинява други в собствените си действия и същност: иначе цялата им "история" ще се срути, а тяхната "история" е изцло ИЗФАБРИКУВАНА (точно както сега за пореден път я ИЗФАБРИКУВАХА с "разказа" си за ставащото в Украйна. Русия е една страна базирана на флшификация и лъжи.

1108

Анонимен

преди 6 месеца

Арменският Владика приема оплаквания във вторник и четвъртък от 10 до 2 следобед.

1107

Рая

преди 6 месеца

А кой навлезе в чужда територия и убива невинни хора, унищожава им държавата.Това какво е,.... ами варварство?За един паметник от бетон сме варвари ,а те за човешки жертви са невинни и благородни.Направо им е сбъркана човешката ценносна система на тия.Как ни омотаха и ни взеха под шапката си за да ни манипулират и унищожават историята, постиженията които сме имали преди 1944г.Имали сме икономика,талантивсичко като информация от завист са го унищожили,за да са пред нас .Ами самолето строенето?

1106

Анонимен

преди 6 месеца

До Ралица..А СЕГА НЕ ПЛАЩАМЕ ЛИ , СТАНАХМЕ ЛИ ПО-БОГАТИ ???

1105

Анонимен

преди 6 месеца

На снимката , на преден план , ЕВРОПЕЙСКИТЕ ''ЦЕННОСТИ'' !

1104

Копейките им

преди 6 месеца

Се ще руска окупация на България и да ги върнат на власт

1103

Мечкаров къде е

преди 6 месеца

Очаквам включване с ядрени заплахи