56

Копейките ще

преди 9 месеца

празнуват ! Че България няма да таксува руския газ .

55

До 73

преди 9 месеца

До оня ден се бихте като кучета в кауфланда а 3 лв олио.....Европейци !

54

Анонимен

преди 9 месеца

Защо направо не си го кажете, че тази идея за запълване на дупките в бюджета, който е като лeйкa в момента си беше идиoтcка от самото начало? Някой ви смъмри от посолството и сега врътнахте опашка. Толкова ли е трудно да кажете - Сгрешихме, бяхме алчни.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Не може всеки да си монтира ел порта, а да зазими ръчната врата при пожар от къде ще излязът, а те от къде ще влязът? Неприемливо е това за Шенген.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Западът заложи на Украйна много, най-важното - бъдещето си. Накратко - Западът няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

51

Бати

преди 9 месеца

ужаса е в тая държава. Кои сте вие че да приемате бе то си има министри. Събрали се най големите бандюги и определят. Народе, къде си народе?

50

Fena

преди 9 месеца

За подобна такса и окръжният съд в град Орешак ще ни осъди. За да му влезе подобна идея, на някой Кокорчо в kpaтунaтa, то последната трябва да е много празна! Няма търговски договор за транзит, сключен за 30 години напред, който някоя си транзитна територя да може да пипа. Затова клаузата Take or Pay пази транзитните територии и затова пък териториите реципрочно на тази привилегия, не могат да правят нищо по договорите. Пълни Тъпaнapи!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е в "критична ситуация" и е необходимо да се подготви "за лоши новини", каза генералният секретар на НАТО Столтенберг в интервю за германския телевизионен канал Das Erste. (освен ако не и дадат 400 милиарда, 17 милиона снаряди и 150 бройки F-18 (осемнайсе), щото 10 F-16 нямало да свършат работа)

48

Доктор Дрън

преди 9 месеца

Опашка за яйца в Белгород. От ранни зори стотици се тълпят на опашка за да си купят по евтини яйца. В мазините бе наложен таван на цената от путистанските чиновници, и в много магазини това доведе до изчезване на яйцата от рафтофете. Санкциите не действат,но с изключение на яйцата. Ура друзя!

47

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия, за разлика от Запада, всичко върви както трябва.

46

Икономист

преди 9 месеца

Таксата си е такса, Шенген си е Шенген. Не трябва да се бъркат нещата. България е транзитен държава, производство почти няма, и трябва да печели от транзитни такси. Моля икономическия екип на управляващите, събудете се.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Кличко: "Днес говорим само за това дали Украйна изобщо ще продължи да съществува".

44

а бе

преди 9 месеца

А бе, как е контрата бе? Я кажете тука сега, как е контрата, върнаха ли Крим?

43

Ало Службите

преди 9 месеца

Защо ДАНС и МВР слугуват лично на Бойко Борисов, този какъв им се пада точно, че неразбирам!?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера един приятел се върна от ЕС и разправя, че заведенията са пълни, хората си карат колите по магистралите и правят тапи, няма никаква криза.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Икономиката на Русия се засили, безработицата е на ниско ниво, а строителната индустрия расте, пише Der Spiegel в статия под заглавие "Защо Путин има всички основания да бъде доволен от себе си". Авторът на статията смята, че властта на руския президент никога не е била толкова стабилна, колкото днес.

40

Дали разбрахте

преди 9 месеца

Защо ДАНС и МВР слугуват лично на Бойко Борисов, този какъв им се пада точно, че неразбирам!?

39

Анонимен

преди 9 месеца

Доставките на втечнен природен газ от Русия за страните от ЕС счупиха исторически рекорд. През ноември руските производители продадоха 1,75 милиона тона LNG на европейците, което е по-достъпно от американския газ и следователно привлекателно, въпреки санкционната война на Запада.

38

боеве в Москва!

преди 9 месеца

В Москва се водят боеве, има и жертви! Огромни опашки и боеве за Лешникотрошачката! Има и жертви - пострадал със счупена ръка в блъсканиците. Спекуланти продават билетите по 600 хиляди рубли /6 хил евро/.

37

t666

преди 9 месеца

*** ми, дойди ми ! Смешници!