167

Анонимен

преди 5 месеца

Какво означава "въздушен Шенген"? Ми единствено могат да преминават само тия, на които са им пораснали по ръцете перца и ръчичките им са станали на крилца и могат да прелитат над "Шенген" В момента се прави специална генетична инжекция за израстване на крилца на новородените дечица! Тази инжекция все още е недостъпна, понеже учените не могат да изберат, какви генетични крилца да израстват след инжекцията - с перца на Орли, на Щъркели, на Пуйки, на Кокошки, но не и на Пингвини - те не летят!

166

пак е нещо

преди 5 месеца

Вие че ни приемате у въздушнио шенгей, а па ние че ви плащаме с въздушна валута. ОК? разбрааме се. Чекаме подводнио, ама и за там че се разбереме нещо под вода без контрол

165

фафа

преди 5 месеца

България може да бъде приета в т.нар. въздушен Шенген, като се спомена евентуално условие - страната ни да приема повече мигранти - найс, а ??

164

Анонимен

преди 5 месеца

Това наци направо ни плюе в лицето, а сега нашите *** даже ще благодарят и ще ни убеждават, какъв голяяяям успех са постигнали. Мен ме интересува да не вися на Дунав мост незнайно защо, а превозвачите са прави да негодуват. Това въздушно нещо да си го заврат ... Да се ориентираме тогава към Китай, и да им теглим по една на тези извратеняци.

163

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, че "Галя" във Виена се е обадила на австрийския "министър" или там каквото си е мислел до вчера, че е...

162

анонимен

преди 5 месеца

Оредялата кохорта от мравки смело настъпва към мравояда, а той ги засмуква като черна дупка светлинни фотончета. Какъв ли ще да е изхода ?

161

емигрант от 25г.

преди 5 месеца

Това за мен означава УНИЖЕНИЕ и втора употреба ....Не го приемайте, господа управници.Моля ви! Не се отнася за мен , а за нашите деца, близки роднини и приятели ,които живеят в България. За всички наши гражадани. Аз съм обезпечен.

160

Чакаме поне 30мин.

преди 5 месеца

До аа1820 - Ако пътуваш ще знаеш че има големи опашки. И това "автоматичните гишета със сканиране на паспорта отнема 5минути" - но се изисква международен паспорт, който не-всеки има или носи. Също тези автоматични гишета често не работят. В България е ок, бързо се преминава, но в чужбина не на всяко летище има автоматични гишета, особено по-бюджетните компании, с които българите масово летим, кацат на летища където няма автоматични котроли, а 2-*** полицаии които обслужват целия полет.

159

4

преди 5 месеца

Пълен въздух под налягане!

158

аа1820

преди 5 месеца

Ние сме си меки китки отвсякъде. Ако изгонят ОМВ и Била от Бг или бяхме народ читав и спрем за един месец да купуваме от тях, друга песен щяха да пеят на Адолф роднините

157

Анонимен

преди 5 месеца

Въздушен шенген означава че ще правите като въздуха (вятъра)...

156

Анонимен

преди 5 месеца

За какъв *** ни е този Шенген, пък и този ЕС. Сърбите си направиха по-хубави пътища и скоро ще им дишаме праха...

155

аа1820

преди 5 месеца

Австрийски мазници, винаги са го играли двулично. Пътувам всеки месец със самолет и в момента минаването на автоматичните гишета със сканиране на паспорта отнема 5минути. Важен е сухопътния Шенген, за бизнеса и за туризма а не за летищата. Да си регистрират афганистанците, а аз ще ходя малко по-рано на летището, проблем няма....иначе ще кажат "нали ви приехме (по въздух)", по земя заедно с РСМ и Косово някой ден"

154

Леле

преди 5 месеца

Как са се включили тр,о.л.яц,ите.Поредния провал на ПП ДБ а те милите толкова дта излизаха и сега не само се провалили ама се чудят как да го изкарат като успех.Иначе Австрия ни предлага нещо от което сами да се откажем,с две думи нещо ,,въздушно,, при тези условия си можем и без въздушен Шенген не ни трябва, и още нещо Няма Шенген ок,ама няма да влизаме и в еврозона.

153

Гетото на ЕС ли?

преди 5 месеца

Още преди войната, като говорех с украинци командировани тук, служебно и ми казваха че сме много напред и че е много добре в България. Пък по морето в много хотели наемаха украински персонал за лятото. Чудиш се, кой ще дойде да работи в България, ное от България бягаме да работим на запад, но явно украинците не можеха на запад и за тях България им се виждаше, ехе - светло бъдеще. Разкараха Янукович искаха и те да живеят някак по-нормално, но виж сега какво им се стовари?

152

Още по-жалкото е че

преди 5 месеца

До Анонимен 169 - "Мдаа, вече е съвсем ясно, че ни третират като гето на Европа", може и така да е, но знаеш ли кое е по-жалкото? Дори в гетото на европа е по-добре от колкото васал на Кремъл. Украйна също няма кой-знае каква европейска перспектива. Еле че в България, особено по морето вече е пълно с украинци, които като гледам ще си останат тук. Хорицата не са глупави, виждат че и тук в България не е добре, но пак го предпочитат това пред алтернативата им. И преди войната работеха тук и знаят.

151

Анонимен

преди 5 месеца

ПП герба се надпреварваха да лъжат че че ни приемат ,особенно един дребен гологлав кютук ли беше ,все лъжеше постоянно Шенген сякаш е председател на ЕС ,ей мишеници ,те хората не да наивни с тая корупция в всички нива на държавата и съдебната. система да ни приемат в Шенген

150

Анонимен

преди 5 месеца

На тази снимка обсъждат колко ще струва тройката...

149

Анонимен

преди 5 месеца

Мдаа, вече е съвсем ясно, че ни третират като гето на Европа. Не че преди беше различно, но сега не се крият. Ясно ни казаха. Там ви е мястото. В гетото.

148

3

преди 5 месеца

ВС на РФ през последните десет дни успяха да изравнят фронтовата линия по течението на потока и да се приближат до границите на кариерата в източните покрайнини от Авдеевка. Пречиствателната станция в Донецк е под контрола на руските войски от дълго време. След прочистване на индустриалната зона Ясиноватая-2, руските части нанасят удар по СНТ "Виноградники". Твърденията за окупацията на кариера на запад от СНТ са изключително преждевременни. На запад щурмови отряди на руските въоръжени сили укрепват позициите си по фланговете на село Северное, където успяха да настъпят миналата седмица.