104

Анонимен

преди 5 месеца

до 106 Тука има мрънкачи и хейтаъри и аз ги гъбаркам, като видя някои оливащи се, но ти попрекаляваш. Първо въобще не ме познаваш и реши от един мой пост, че аз съм еди-какъв си. Знаеш ли какво значи щикотливост и леко да се изгъбаркаш с някой незлобливо, а просто, защото го виждаш, че е уона би баровец. Темата просто провокира да се изкажеш леко в такъв стил. Аз също имам, имам апартамент и къща в София, що реши, че като гъбаркаш псевдомутрета и услуги предназначени точно за тях нямаш.

103

до 105

преди 5 месеца

Абсолютно! Че дори и за под 2000 евро на вечер има чудни вили с гледка към пистите и гореща вана навън. Качествена храна, качествено обслужване, качествени хора наоколо, а не тираджии и малцинствени групи, прибрали се от гурбет, да се покажат как имали 8к лв., дето ги изкарва студент в ИТ сектора на 2 седмици вече.

102

Анонимен

преди 5 месеца

Значи....купуваш самолетен билет за Дубай.за 250 евро..киснеш в хотел....наоколо храната добра.....после самолетен билет за Тайланд...340 евро....киснеш 7 дни..опъваш.....после самолетен билет за Виетнам.....киснеш......7 дни...опъваш....после 7 дни във Филипините.....опъваш.....после се прибираш......под 8 бона.Виждаш свят....ограмотяваш се и пробваш различни женски....без ангажимент и с презерватив.Прекрасно новогодишно забавление.......За балъ...ците. Велинград....

101

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 107, ама разбира се :) Никъде по света няма богати, които да плащат огромни суми за себе си :) Прав си! Това само в България се случва! ХАхахахахахахахаха Ама верно тука яко дълбаете дъното!

100

Анонимен

преди 5 месеца

Аааааами не! Много благодаря за такива оферти - 500 лв за вечеря от малко патешко за 8 лв, малко агнешко за 5 лв, баница и погача. И да ми дъни чалга цяла вечер, докато се наливам с разреден алкохол, със съмнителен произход.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Такава идиoтщинa, няма никъде по света!

98

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 104, т.е. човек, който ти казва, че нямаш право да даваш наклон на хората как да си харчат парите ти говори за комплекси? Ти някакви интелектуални отклонение ли имаш? До там ли стигнахте, че да се бъркате в решенията на някакви хора, които дори не познавате? Що не си живеете във вашия свят и да оставите другите? Не ви ли писна да гледате в паничките на другите? Не мога да повярвам, че има хора, които сте паднали до там да оправдвате злобата си към имащите. Потрес!

97

Анонимен

преди 5 месеца

Честно казано недоумявам как разни wannabe милионери, които всъщност са със скъсани джобове и 10-годишни Поршета отиват да се правят на барабар Петко с мъжете... По Коледа сме си вкъщи на вилата. В планината. За НГ тази година сме наели за цял месец разкошна вила в Алпите с външен топъл басейн и пълен сървис. Хем за празниците, хем ски да покараме, хем да поработим от там. Да, не е евтино, но излиза по-евтино от ексцесиите тука. 2200 eвро на вечер е цялата вила, но за 10 души. Без пари.

96

Анонимен

преди 5 месеца

до 101 Много си първосигнален, успокой се малко. Нито завиждам, нито съм злобен, да използваш такива хиперболи за хора, който не познаваш само от прочитането на един пост говори, че си доста зле и явно ти си този с комплекси. :)

95

НАГЛОСТ УНИКАЛНА

преди 5 месеца

Посрещане на Нова година за близо 8000 лв

94

ХАХАХА

преди 5 месеца

Традиционно офертите на луксозните хотели в България са съизмерими с почивка за Нова година в чужбина. МЕСТНИТЕ НЕЩО МНОГО СИ ПОВЯРВАХА. ЕЙ ЗА ТВА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПА ДОКАТО СЕ ОПРАВЯТ ЦЕНИТЕ

93

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 87, и завиждаш, и си злобен. Иначе няма да си позволяваш да коментираш имането на другите. Някой ден ще се задавите с тази злоба. Изкарвай колкото искаш и можеш. Харчи ги според мирогледа си. не давай наклон на другите. Анонимници с комплекси сте повеето тук

92

Анонимен

преди 5 месеца

100

91

Анонимен

преди 5 месеца

98

90

Анонимен

преди 5 месеца

До Сметка, парите не са твои => нямаш право да държиш сметка. Изкарай си ги и си ги прави каквото искаш. Не е упадък на човечеството! Който си ги изкарва честно има право сам да решава какво да прави с тях! Това, че плаща толкова за ТРИ вечери не значи, че не помага на другите. Само в главите не бедняците богатите са зли и лоши хора. От коментарите става ясно, че бедняците са завистници и злобари.

89

Анонимен

преди 5 месеца

за 8000 лв има и гризини в менюто, за всички които са гризнали дървото :)

88

мда

преди 5 месеца

е добре е, миналата година 10 бона беше във Велинград, малко се съпикясаха хотелиерчетата, с 8 бона друго се чувства тази година НГ-то!

87

Много кока и бело

преди 5 месеца

8 к за една пиянска вечер?! И това е без *** и 6ело включено. Деградирате, ама яко. Дъното е високо над вас. Аз ако имах 8 к щех си купя чисто нова C класа на 12 години.

86

Аз

преди 5 месеца

Данъчните да проверят хотелите и къщите за гости между празниците и да видим какви ще са резултатите

85

Анонимен

преди 5 месеца

Голяма новина , браво , ашколсун!