113

Анонимен

преди 9 месеца

Такъв Шенген е ЧИСТА ПОДИГРАВКА ЗА НАС И РУМЪНИЯ. ПО- ДОБРЕ Е ДВЕТЕ СТРАНИ ДА СИ НАПРАВИМ МИНИ ШЕНГЕН. ТО Е НАЙ- ДОБРОТО ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ.

112

Ха ха ха

преди 9 месеца

1 ТРОШИЧКА СРЕЩУ ПРИЕМ НА АФГАНЦИ И СИРИЙЦИ!!!! НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СМЕ ЛУДИ, АКО ПРИЕМЕМ!!!! РЕЗИЛ И СРАМ ЗА НАС!

111

Булките

преди 9 месеца

Булките ще бъдат много доволен от толкова пичове, докато си пишете тука😊😊

110

до126 нар. политици

преди 9 месеца

естествено ще клекнат преизбрани от кирови и будистки миряни които после ще се възмущават що са посегнали пришълците на булките им и щерки

109

Българин

преди 9 месеца

Вие нормални ли сте? Тук основната новина въобще не е това, че ще ни пуснат "по въздух", а това че ще могат легално да ни пратят десетки хиляди афганистански и други терористи. Тези хора няма да си стоят мирно и кротко. Ще има набези по селата. Ще стане страшно. Мерси съм ти на Шенген-а, ако това ще е края на третата българска държава...

108

Баба Ванга

преди 9 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

107

Русия

преди 9 месеца

Май искате да се легнете под русия?Заповядайте! Ще плащате повече за всичко а получавате по-малко))))) и никакъв проблем

106

Анонимен

преди 9 месеца

Голямо пускане, ще ни пуснат, ама трябва да приемем мигранти. Намериха къде да ги набутат, на гето ли ще ни правят? И нашите т.нар. политици, естествено, ще се съгласят, както винаги, без да питат никого.

105

ЕВН и А1

преди 9 месеца

Ако изгоните ЕВН тока веднага ще скочи двойно. А1 и виваком - няма да имате мобилна връзкаИ какво ще правите?

104

Анонимен

преди 9 месеца

Искат да ни изпратят афганистанци и сирийци , а в замяна само "въздушен Шенген". Страхотна сделка, но неизгодна за България.... Разбирам, че Австрия е Юзалята" от този тип мигранти, като само 2% са дошли от България, но да ни ги натресат и то без да ни пуснат в Шенген е предателство.

103

Анонимен

преди 9 месеца

ПОВЕЧЕ АВСТРИЙСКИ ИНВЕСТИТОРИ ТРЯБВА ДА ИМА В БЪЛГАРИЯ

102

Анонимен

преди 9 месеца

БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ПО НИЩО. ПОНЕ ДО 2030 ГОДИНА.

101

Марсел Попов

преди 9 месеца

Хвърлиха ви кокалче ! Радвайте се защото с това ще си останете !

100

идвайте мигранти

преди 9 месеца

Българите не са способни да създадат нормална държава. Вие ще я направите.

99

Анонимен

преди 9 месеца

само по въздух и ако приемем афганистанци исирийци от австрия

98

Кой ви пита ?!

преди 9 месеца

Ще ни докарат мигранти. Ще има търговия с молитвени килимчета.

97

Анонимен

преди 9 месеца

ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВАШЕ ДИПЛОМАЦИЯ НА ЦЕЛУВКАТА-СИРЕЧ ТОДОР ЖИВКОВ КАНИ ДРУГАРЯ БРЕЖНЕВ В СОФИЯ ЦЕЛУВА ГО СТРАСТНО ПО БУЗАТА И КЪМ БЪЛГАРИЯ ПОТИЧАТ РЕКИ ОТ БЕЗПЛАТЕН ПЕТРОЛ И ГАЗ В ЗАМЯНА СССР ВНАСЯШЕ ОТ БЪЛГАРИЯ КОМПОТИ ОТ ПРОГНИЛИ КРУШИ И СЛИВИ!!!СЕГА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИЗПОЛЗВА ВИЦ-ДИПЛОМАЦИЯТА В ОТНОШЕНИЯТА СИ С АНКАРА КАТО ПРАЩА КЛОУНИ КАТО БОЙКО ДА РАЗМИВАТ СУЛТАНА В ТУРЦИЯ!!!

96

Анонимен

преди 9 месеца

СПОКОЙНО И С ЕРДОГАН ЩЕ РЕШИМЕ ПРОБЛЕМА-ЩЕ ПРАТИМЕ БАТ' БОЙКО В АНКАРА ДА МУ РАЗКАЖЕ ДВА ВИЦА И ВСИЧКО ЩЕ Е ТИП-ТОП!!!ЩЕ ВКЛЮЧИМ В БЪЛГАРСКАТА СТРАТЕГИЯ ТАКАНАРЕЧЕНАТА ВИЦ-ДИПЛОМАЦИЯ РАЗСМИВАЙКИ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ!

95

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименТОЧНО ТАКА...СЕГА ЩЕ ПРИЕМАМЕ НЕ САМО ПОВЕЧЕ МИГРАНТИ ОТ АЗИЯ И АФРИКА,НО И ТАКИВА,КОИТО ВЕЧЕ СА В ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯ И НЕ СА СЕ ИНТЕГРИРАЛИ ТАМ...А СЪЩО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И НАШЕНСКИТЕ РОМСКИ ПЪРГАВЕЛКИ ДЖЕБЧИЙКИ ДЕТО ТОРМОЗЯТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ВИЕНСКИТЕ КОЛЕДНИ БАЗАРИ-И ТЯХ ЩЕ НИ ГИ ВЪРНАТ В НАСИПНО СЪСТОЯНИЕ И ПАК ОТНОВО ЗАПОЧВАМЕ ОТ НУЛАТА С ИНТЕГРАЦИЯ НА РОМИТЕ И ОТНОВО ХВЪРЛЯНЕ НА ЕДНИ МИЛИОНИ,ЧЕ И МИЛИАРДИ ЗА РОМСКО ВКЛЮЧВАНЕ!!!

94

Христо Христов

преди 9 месеца

До 101 "но Гърците и те си играят винаги свой игри ,...." - когато търговията и туризмът с България станат по- важни за гърция от с другите европейски държави - ще го направят. Не виждам какви "игри" играели гърците.