90

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарение на Габриел и Лена! Изчадието на дявола Нинова и Копейкин вън от дискусия!

89

Фердо

преди 6 месеца

До КрасавицаБуренясала!

88

Who Cares

преди 6 месеца

Оправи на Европа иновациите, сега довтаса и в България. Гнусно, глупаво, но затова пък самонадеяно и нагло същество.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Явно гръцките граничари не са били информирани последния път когато ме пропуснаха през границата, че България е обект на международна изолация. Следващия път ще ги информирам, че са нарушавали санкциите през последните 16 години и че България е обект на международни санкции. Моля сглобката да предприеме необходимите действия и да сезира органите на реда. Възнамерявам да стоя пред дома си с ръце зад тила докато не бъда арестуван за да понеса наказанието си.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Тази не се чува какви ги дрънка!! Ама то в БГ вървят тези работи!

85

Намръщен

преди 6 месеца

Марийке, я кажи България с кого не се е изпокарала, по нареждане на господарите! Изолирани сне повече от когато и да било! Имах една съседка, злобна и неискрена жена. Та тя ако има зъб на някой, дори за дреболия, правеше списък на "враговете" и винаги им отмъщаваше. Обаче никога самата тя, ами насъскваше срещу тях сина и дъщерята, или други роднини и познати. Караше ги те да се карат с хората вместо нея, а тя си стои настрани чиста и бяла като сняг, за да не си разваля отн. САЩ прави същото -

84

Неграмотност

преди 6 месеца

Европейската изолация не е ли международна?

83

Че защо да излизаме?

преди 6 месеца

Аз знам, че хората си изолират домовете, за да не им е студено, ние пък излизаме!

82

Намръщен

преди 6 месеца

Я кажете нещо за проучването на ЕС за най-нещастната нация в Европа... Оказва се, че сме ние, българите! Най-нещастните! :( Да живее "демокрацията"! Това последното, разбира се, е сарказъм. Демокрацията умря още в Древна Гърция.

81

..?

преди 6 месеца

"Кога сме били в международна изолация"? Ами при превратаджията Радев! Даже и руският Поп му наби канчето! Жозеп Борел..." Радев е наивен,да не кажа по-груба дума"!

80

Добре, излязохме

преди 6 месеца

от изолационното, а сега къде ще влезем? В реанимацията или в операционната?

79

Българин

преди 6 месеца

Семпло, ясно и последователно! Само руските тролеи пак не разбрали,какво значи да се защитават българите в Македония и Сърбия? Какво да се прави,та нали точно Кремъл посади тази омраза,и съчиниха "македонска" нация и език, че да не можем да се гледаме помежду си! Наведените на Кремъл "патреоте" не им е дадено да осмислят това! По- лесно е да се ...лае!

78

Анонимен

преди 6 месеца

"Мария Габриел: България излезе от европейската и международна изолация"...............А кога сме били в европейска и международна изолация? Моля да простите невежеството ми и да ме осветлите по въпроса.

77

Красавица

преди 6 месеца

Каква ли и е градинката?

76

Анонимен

преди 6 месеца

Проста работа, даваш Dupe и излизаш от изолация, за този, който ти го поиска.

75

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото си грозна, толкова си и глупава. Заради това, което направихте твоята съдба, както и на всички днешни политици на България ще е особено неприятна.

74

Бгг

преди 6 месеца

Празни и нищо не значещи думи. Защо хората не усещат по джоба си, че са европейци???

73

Каза

преди 6 месеца

Секретарката на Блинкън..

72

Верно ли бе

преди 6 месеца

Ние сме колония на колонията на САЩ ЕС Девета глуха сме..или сме неприятелска държава или робска държава прислужница за Великите сили на деня..

71

Тая е или неадекватн

преди 6 месеца

Или шарлатанка..