339

Анонимен

преди 5 месеца

До 362 И кой точно новини на американците ли,аз гледам на други места някой са и проукраински и въпреки пропагандата все пак си признават

338

Анонимен

преди 5 месеца

Ако следиш новините около изборите в САЩ, щеше да видиш, че се говори дали да пращат пари, защото Украйна и без тях си се справя достатъчно добре. То се иска и акъл да четеш на други езици новините.

337

Анонимен

преди 5 месеца

До 358 То ,ако вървеше добре нямаше да ги има тия спорове,ама трябва и малко акъл да се сетиш

336

Анонимен

преди 5 месеца

До 356 Кой бе,кой иска чужда война не се връзвай на укопите дето по цял ден крякат тук или на разни " политици" ( в кавички са щото и *** за зеле не става от тях)Трябва да си много сбъркан,за да вярваш,че можеш да водиш война с Русия и да я спечелиш.Не случайно именно САЩ.ги отрязаха уркопите за НАТО

335

Малко за политика

преди 5 месеца

Все още някои на Запад се надяват, че ако дадат на Украйна това, което още не са дали и хоп - ще се обърне хода на войната. Бяха Хаймърсите, бяха Бредлитата, бяха Леопардите, бяха СтормШедоу. Сега опряха до германските ракети Таурус. И тях ще получат, но и те няма да им помогнат. Колкото по-рано започнат преговори за мир,толкова по-малко ще загубят.

334

Анонимен

преди 5 месеца

Положението в Украйна не е критично. Даже върви добре за САЩ.

333

Какво следва

преди 5 месеца

Тагарев-Тагаренко вече се готви да предаде на Украйна зенитно-ракетните ни комплекси С300 и така да остави България без противовъздушна защита. Обяснението - същото както за стоте бронетранспортьора - били дефектни и не можели да се използват. Писал съм не веднъж че Тагарев е на-голямата заплаха за националната ни сигурност.

332

Полупацифист

преди 5 месеца

Европа може да се е уморила, но не и ние! Ние даже и (вече ) с напълнени *** ще се бием за Украйна.... И ще сме първите, които да се изметнат. когато вече всичко е минало и за нас остава дебелия ...

331

Кака Олена

преди 5 месеца

Уморена, пременена, С бижута от Картиер натъкменаХищна хиена..Че бизнес дама ставам аз, в този час!

330

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе Сата НАТО,ама само в твоята глава и проблема не е само с миграцията,а и с Израел,да не говорим,че има още много проблеми,ама е дълго за писане щото те искат още много други неща,а те вече са наистина голям проблем и струват много пари.В крайна сметка трябват около 400-450 милиарда и то на куп,ама и армия ще трябва.Абе проблеми колкото искаш

329

Анонимен

преди 5 месеца

По първия въпрос зададен в статията отговора е ''Да''по втория въпрос отговора е ''Не''.Точка.

328

северомакедонец

преди 5 месеца

Пълно неразбиране на ситуацията. 90% от помощта за Украйна, Изреел и Тайпе са поръчки за щатски фирми със съответите кешбеци, за изборите например. Като се разберат колко на демократите, колко на респите и на кого точно всичко ще стане. Докато стане, от ЕС ще даряваме и ракети и пВо и пари ще плащаме на фирмите на Черната скала.Едни славяни ще *** други ще плащат. А казаците от Днепър са върха: 200 години цоцаха Варшава, после триста Москва, сега Брюксел и Уошингтън. Еваллах

327

Анонимен

преди 5 месеца

Ще ми е доста интересна развръзката, дали Полша няма да се полакоми за части от Украйна

326

Анонимен

преди 5 месеца

Оленкее,умирането,го остави на страни,но няма да можеш да пътуваш до Париж,ще забравиш бижутата,по -добре напусни зелевски,и си вземи един арабски шейх,той може да ти подсигури ,зелени банкноти.

325

Dedo

преди 5 месеца

В САЩ не се колебаят. Време е да оставят Европа да се оправя сама с Русия. Както беше по план - да я вкарат във война, която нито една от страните е искала, но ще се случи.

324

Вратовръза

преди 5 месеца

Уж Русия голяма работа а се надява САЩ да спрът напатаните долари а дано успеят да превземат една област на границата си. Иначе се кичи с медала за другия глобален полюс но едвам едвам да не кажа хич не успява да се покаже дори като регионална сила. Няма нито една овладяна област нито един областен град. В едната област даже няма вече руснаци да не говорим за войски а е вписана в конституцията като руска.

323

Историята се повтаря

преди 5 месеца

Привържениците на Бандера, без много шум, започнаха да мобилизират непълнолетни сираци от сиропиталищата. Детските отряди трябваше да станат тилови части, но те решиха да ги използват като щурмови войски в ЛНР, което завърши съвсем неочаквано. Директорката на едно от сиропиталищата Олеся Чикел съобщи за смъртта на 17-годишен резервист.Случващото се в Украйна все повече напомня за последните дни на Третия райх, когато поради липса на хора и средства нацистите започнаха да формират т. нар. "Volkssturm" групи за защита на Берлин.

322

Ха ха

преди 5 месеца

Запада ВИДЯ че от помощи полза няма. Украйна си е и си остава най-корумпираната европейска държава. Каквото и да изпрати Запада, потъва в бездънните джобове на управляващите крадци и нищо не достога до украинските войници и граждани. КЪДЕ СА ОТЧЕТИТЕ КОЛКО И КАКВО Е ИЗРАЗХОДВАНО ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ ПОМОЩИ ? Ами няма .... Потъват в някаква бездънна яма тия милиарди... Зеленски вече закръгля ВТОРИ МИЛИАРД .... А и обкръжението му много се облажи ... Помощите са безсмислени ... с такива "лидери" .

321

Какво ви чака...

преди 5 месеца

Бившият водещ на FOX News, Тъкър Карлсън твърди, че на 08.12.2023 на таен брифинг в Камарата на представителите на САЩ, министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин твърди, че е казал:Ако не отделите повече пари за Зеленски, ние ще изпратим вашите синове и братя да се бият в Русия. Платете на олигарсите, или ние ще погубим децата ви."Карлсън твърди, че тази информация е потвърдена !

320

Анонимен

преди 5 месеца

Двигателя на ЕС-икономиката(Doichland)вече я закъса,като България след 2 см.сняг.Дестилетия ще са им нужни да се въостанови.Но други свят няма да я чака.Си поска от Британския музей да върне на Китай архиологическите цености заграбени от англичаните по времето на колонизацията на Китай.Египет отдавна чака,от същия музей, да върне и техните архиологическите цености в Египет.С ветът вече е многополюсен,макар и някои да го отрича.(Чатбот)