112

Анонимен

преди 9 месеца

113 Поживьом, увидем. Последният се смее най-добре.

111

Серсема

преди 9 месеца

Ко стаа,нали щяха да я смотат Финансово мечката,а смотаха себе си.Ха,ха.

110

Диана

преди 9 месеца

До Анонимен108 От къде е този цитат, значи...Нещо ми звучи доста тенденциозно...Мисля, че в него шовинизмът на руснаците се манипулира от недоброжелателни мозъци по старите шаблони от студената война..Руснаците не са ***, значи, нищо че не са свикнали да мислят със собствените си глави. Те определено искат промяна и така много се надяваха, че тя ще дойде от Запада в зората на Перестройката им-като децата!..Аз се надявам, че те ще намерят сили да се издърпат от блатото като барон Мюнхаузен

109

Ужас

преди 9 месеца

Москва е заприличала на фенклуб на Бешикташ

108

Баба чичолина

преди 9 месеца

Ръчкането на Мецана разклати икономиката на ЕС.

107

ИМАМ

преди 9 месеца

САМО ИРАН , РАМЗАН И РУШИСТАН

106

Анонимен

преди 9 месеца

97 Днешните иранци имат много малко общо с древните персийци. Арабското нашествие и заселването по тези места, заедно с радикалния ислям, съсипаха Иран. Той стана свърталище на радикални ислямисти, терористи и диктатори.

105

Анонимен

преди 9 месеца

99 Това, виц ли, е? Русия получи технологии и готови дронове от Иран. А Иран от сина на Ердоган, чиято фирма произвежда най-много дронове в света. Путин открито поиска оръжие от Северна Корея.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Всички украинофили са мизерници.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Вова просто си пусна погрешната видеоигра. Реши, че като не го наказаха за Крим, така ще продължи и занапред, до "пълната победа на руската диктатура над света". Болен мозък! Така той смо консолидира натовските страни, за асилване на военната мощ на Алианса.

102

Анонимен

преди 9 месеца

РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА,КОЯТО ИЗПРАЩА РАКЕТА НЕ НА ЛУНАТА, А В ЛУНАТА

101

Анонимен

преди 9 месеца

Путин вчера каза,че майка му го слагала в ъгъла и наказвала безпощадно. Сега Вова навря цяла Русия в кьошето.

100

Баба чичолина

преди 9 месеца

Когато предпочета Байдън пред Макрон,тогава Русия ще разчита на технологии от Иран.Първи в Космоса,първи са и във военните технологии.Дават ли ти евтино го вземаш.

99

Диана

преди 9 месеца

До Боби Не мисля, че с тази война НАТО повече няма да се разширява - напротив! НАТО сега има реални причини да засили военното си присъствие в региона..Според мен, корените на проблема в Украйна лежат в невъзможността поляците там да се присъединят към Полша-Украйна не е само бивши полски земи/както другите бивши републики на СССР/ а включва и доста голяма руска територия..Може би ако Русия реши да отдели полските територии /подарени на Сталин!/ от Украйна, нещата там ще се регулират бързо...

98

Анатема

преди 9 месеца

Антихристът Путин втора година пали и граби Православни земи! Да гори в Гейената ВоВеки!

97

ПУТИН

преди 9 месеца

Е АНТИХРИСТА

96

Историк

преди 9 месеца

До Малко история: Иран няма нищо общо с персийската цивилизация, както днешен Египет няма общо с египетската цивилизация. Защо в Иран преследват Зороастризма? Това е част от историческото наследство на Персия.

95

това е признание

преди 9 месеца

това е признание от страна на мapмозетката путин ,че иранските военни технологии са по-добри от руските.

94

Не е ли ясно?

преди 9 месеца

До Доби: Русия произвежда и дронове и снаряди и много друга военна техника, но и купува след като има откъде. Коя държава не прави същото? САЩ доставиха за Украйна 500 хиляди снаряда от Южна Корея например.

93

Фитьо

преди 9 месеца

Просто куртоазия.Не Русия има нужда от помощ,но няма пречка да стимулира враговете на САЩ.