80

Анонимен

преди 9 месеца

Да де, ама провала на НАТО в Украйна всички го видяха как Путин им размаза физиономиите, и сега си правят сметките, особено бившите на СССР.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Русия доказа, че може да воюва в съвременна война, а западът още нищо не е доказал, освен че може да воюва в колониални войни.

78

СССР

преди 9 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, както сега САЩ и ЕС с Украйна. И Виетнам победи САЩ. А какво става с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

77

Public enemies

преди 9 месеца

И още за Германия, там има доста регулиращи маханизми на цените, дори цените на повечето хранителни продукти в супермаркетите са по-ниски от тук. Да сравняваш здраво работеща икономика с България в която няма икономически експерти е глупаво, в България всеки внася откъдето може и го продава на пазара 2-3 пъти по-скъпо, никой не го следи за нищо.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Нали вчера Бойко Магистралния се кълнеше, че няма да е лидер на парията, ако ГЕРБ си промени позицията за дерогацията? Айде сега да го видим как ще си подаде оставката.

75

нашите проститутки

преди 9 месеца

от Амстердам и Хамбург пращат повече пари на семействата си в България, отколкото оборота на всичките ИТ фирми (които са само в София, мизерен брой за заети в този сектор) а вече и започват да ги съкращават защото вече няма работа.

74

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 76 "Никой от ссср не ни се бъркал в политиката..." Има хора, които без руски фейкове не могат да си представят живота. Буквално ежедневието им е зле, ако не издумкат някой руски фейк.

73

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Ами така ги посрещат марионетките...те отиват да докладват.Що трябва предварителна уговорка.

72

БОКО и РУМЕН братя??

преди 9 месеца

Братя ли са Бойко и Румен? Тодор техния бубайко ли е??????

71

Анонимен

преди 9 месеца

При Тодор Живков имаше българска ИТ индустрия, във всеки град имаше изчислителен център и в него работеха ИТ специалисти които произвеждаха продукти за ползване в България. 70те само три страни в света произвеждаха собствени main frame компютри - САЩ, Япония и България. А днес я има-няма 30-40 хиляди ИТ работни места, и то всички в София, работят на ишлеме за западни клиетни и вече започват да ги уволняват защото на запад е криза.

70

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 64 Кажи честно-като малък изпускан ли си на главата си???Никой от ссср не ни се бъркал в политиката...Трябва да си силно неостър да го твърдиш това.

69

90%

преди 9 месеца

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

68

Анонимен

преди 9 месеца

До Един Българин Eх, ако водата беше вода, електроенергията беше ток, АЕЦ-а беше АЕЦ, газът беше газ, а пък руския петрол си беше руски петрол, вносът-внос, а износът-износ ... ама тъй ще е сред демократичните ценности.

67

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 69 Когато са те викали да козируваш си чупиш краката да бързаш. Няма време да се бавиш или церемониалности.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, биджито минава на колелета и тротинеки, то и без това цялото ЕС ще мине скоро на колелета и тротинетки.

65

анонимен

преди 9 месеца

Явно някой лица от БСП имт големи облаги от запазване на дерогацията на руски петрол. Иначе защо със зъби и нокти бранят Лукойл. Интереса клати фе са.

64

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 64 "От СССР имахме" От СССР имаха полза само некадърните, мързеливите и с робския манталитет.

63

Анонимен

преди 9 месеца

Тодор Живков се качваше на правителствения самолет и летеше за Москва, и там влизаше направо без среща в кабинета на Главния.

62

Наблюдателен

преди 9 месеца

Значи щом днес ГЕРБ играят с ПП, значи очакваме утре ГЕРБ пак да нападат ПП. Щото те от ГЕРБ се редуват - един ден се правят на приятели, на другия ден сипят обиди и закани. Вчера беше ден за обиди, днес е ден за приятелство. Оня ден беше ден за приятелство, утре е ден за обиди. И те така. Подгответе се, да знаете какво ще четете в медиите.

61

SuCkMyD1Ck

преди 9 месеца

Цените на горивата трябва да нарастнат двойно, да може бедняците и трошляците им да се разкарат от пътищата. Д1ртара к1рва на Пожарникаря ви го каза: "ХОДИ ПЕША, БЕ! ХОДИ ПЕША!". :))))