29

Анонимен

преди 6 месеца

Човеко го държат на стимуланти.Мисля че на всички е ясно. Като го назобат (най-вероятно инжекция) почва да сваля Путин да се бие за свободният свят и всякакви сенилни и дементни безумия на болният старчески мозък. Когато го отпусне действието на стимулантът започва да не знае къде е говори си сам ръкостиска се с привидения... Жалка картинка.Предполагам че като спре да е президент много бързо ще го пратят при вождът на команчите.*** уродъ.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Hий noвeчe napи зa чepтeжи нямaмe!

27

Весо

преди 6 месеца

Изтърбушения и съдран брашнен чувал на Бай Дън,все повече придобива вид на гъба мухоморка.Чукаш,тръскаш,а то само тъмен и черен прах!Офанзивата трябва да се проведе докрай и до последния жив и мърдащ украинец!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Байдън ще загуби изборите.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Най-вероятно вече са изразходвани, а сега само ги оправдават!

24

Наскоро си чатих

преди 6 месеца

с изкуствен интелект. Установих, че е изключително глупав и се разочаровах. Но като прочетох какво "мисли" Байдън, си смених мнението. Изкуственият интелект, колкото и да е глупав, е по-умен от Президента на САЩ. Жалко, но факт.

23

Virtuozzo

преди 6 месеца

това на снимката дами и господа е изнасилвало дъщеря си под душа !Това е лидера на "свободният цивилизован свят " ......

22

Анонимен

преди 6 месеца

Извънземното от "Марсиански атаки"

21

Франкейщайн

преди 6 месеца

Проказата го яде от вътре и за това Путин все му е виновен!

20

Как само ги навърза

преди 6 месеца

Байдън... Ако САЩ не отпусне "допълнителни средства за Киев", това било подарък за Путин. Затова е готов на компромиси с мигрантите от Мексико... Демек, приемът на мексиканци зависи от войната в / срещу Европа... Имало и "хипотеза за руска атака срещу страна членка на НАТО, което би предизвикало влизане във война на САЩ". Значи пак заплаха за война? И това го казва "световен лидер", който се губи в градината на Белия дом? Той не се ориентира у дома си, но е наясно със световната политика???

19

До Анонимен

преди 6 месеца

Напротив, змията е най-опасна преди смъртта си... Трупашите се поражения на САЩ само ще ги озлобяват повече, а американската агентура ще става все по-дръзка и подла. Такива като Шиши, Кокорчо, Тагарев ще се множат... Така ще е докато не се даде мощен и решителен отпор... Желязото кове желязо както се казва

18

Анонимен

преди 6 месеца

В Абу Даби пристигнал важен гост! Сложили му бурка и играл танц със саби!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Арабите ше ви продават руски петрол та ше ви пльокат ушите чак

16

психологичен анаЛиз

преди 6 месеца

Като гледам екземпляра на снимката ...този не е у ред...увеличете му дозата!!!

15

мдааа...

преди 6 месеца

Путин срещи Извънземното/ХИЩНИКА/ от снимката...

14

Роберто Кавали

преди 6 месеца

Мадам хитри са американците не им се дават пари за изгубена кауза.В началото даваха защото искаха да отслабят Русия,видяха че не става и обърнаха палачинката.

13

Божкеее...

преди 6 месеца

Тоя да не е ексхумиран труп?Сложете черна точка на тази статия ,че плаши децата!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна е само една битка от цялата война изток запад . Така че войната ще е дълга . Толкова много кръв не е за единия Донбас . Да видим със затегнати гайки кво ще стане със запада след 5 години да речем . Още е рано за изводи .

11

Анонимен

преди 6 месеца

Русия няма да спре само до Украйна! Самия Медведев го заяви. Че Украйна е само трамплин за Русия по пътя и назапад!

10

Хора без майтап

преди 6 месеца

Тоя ми прилича на духчето КАСПЪР...само дето е поодъртял малко и деменцията го друса яко...