146

Габи

преди 9 месеца

Толкова много лъжи изказани без срам и свян. И всички търпим и мълчаливо се съгласяваме с този цирк. Инфлацията е по-висока от нивата преди войнат. Такъв погром, простотия и неграмотност никога не е имало в тази държава

145

Анонимен

преди 9 месеца

Да, вярно. Яйцата преди инфлацията струваха 2 лв за 12 яйца в кутийка. С инфлацията станаха 5 лв за кутийка от 12 яйца. Сега казват, че инфлацията е както преди а яйцата си стоят 5 лв за кутийка, имотите със 100-120% увеличение горивото също държи високи нива макар, че сега цената му е 71$ за барел и е в стойности още преди инфлацията и ковид. Кога ли ще се наядете докато разберете, че един ден под земята нищо няма да вземем. Остава само това което сме направили, добро или зло и Бог ще съди

144

Алекс

преди 9 месеца

Тежка е съдбата на мъпетите.Известно време живеят с илюзията,че са личности и се чувстват отлично.Обаче неизбежно настъпва момента,когато осъзнават,че са просто кукли и тогава е много тежко.

143

Анонимен

преди 9 месеца

А инфлацията от 2020 г. досега колко е бе , катър ?!

142

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи инфлация? Когато си купиш яйце и жълтъка му е голям, инфлацията е почти нула! Когато си купиш за същата цена яйце и жълтъка му е малък, инфлацията е огромна! Това са цикли през годините за снасяне на яйца! Но едно е важно! Истинските яйца се снасят от Кокошки и оплодени от Петли и са с Бели Черупки, а не от Кокошки и оплодени от Петли дето са снесени с Червени Комунистически Черупки! Затова по Магазините Купувайте истински Яйца с Бели Черупки!

141

Анонимен

преди 9 месеца

Ръста на инфлацията може и да е спаднал, но нивата на цените и спекулата са си безкрайно високи г-н Денков. Мерките на правителството за бизнеса и хората са абсолютно никакви. Минаха 6 месеца и нищо и половина, като изключим разбира се щтедроста ни към партньорите и никаквиците извън граница.

140

К.Николов

преди 9 месеца

Забравяте, че шефа на НСИ, който обявява инфлацията е назначен от ПП ...

139

Анонимен

преди 9 месеца

Паднала е процентноо, но базата на която се изчислява скочи доста и като абсолютна стойност цените са скочили повече. Например едно е 5% повишение на яйце което струва 50ст. друго е 4% на яйце, което струва вече 1 лев.

138

Като затворят лукойл

преди 9 месеца

И пак ще се дигне, няма да се плашите

137

Кво точно е паднало

преди 9 месеца

Инфлацията или лъжеинфлацията?

136

Анонимен

преди 9 месеца

Интересно как преди ППеперастите твърдяха, че високата инфлация е внос от чужбина. Сега га ди ги питам защо не внесете малко и от ниската инфлация, а продължавате да я помпате в лицето на некадърния Хасан?

135

Анонимен

преди 9 месеца

Инфлацията паднала ли???? О май год. На какво е паднала цената на хляба ли, на млечните продукти ли, на горивата ли, на зеленчуците ли? Денчо, Денчо, никакъв те няма.

134

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Е ДОБРЕ КАТО КОМЕНТАРИТЕ СА САМО НЕГАТИВНИ ЗАЩО ОЩЕ НИКОЙ НЕ ОТИШЪЛ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ШАРЛАТАНИТЕ ЗАЩО СОФИЯ С 16 % СЕ ОСТАВИ ДА Я ПРЕВЗЕМЕ ДС МИЛИОНЕРЧЕТО ЗАЕДНО С БОНЕВ ЗАЩО САМО ПИШЕТЕ ТУК А НИКАКВИ НИКАКВИ ДЕЙСТВИЯ И КОИ И ЗАЩО ОЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ШАРЛАТАНИТЕ АЛА БАЛА С МАШИНИТЕ ЛИ КАКВО ЛИ 3 ГОД РАЗРУХА ТОТАЛНА НАВСЯКЪДЕ

133

Анонимен

преди 9 месеца

Смeшен и глyaв, cъceл!

132

Анонимен

преди 9 месеца

Къде видя тези успехи смотко?

131

Анонимен

преди 9 месеца

До До 138Пропуск от моя страна,знаех си,че ще пропусна и други противни лица !

130

Анонимен

преди 9 месеца

Един от най "от най-скъпите градове в света - Москва: Ток, вода, парно, стълбища, чистота и жега макс възлизат на 100 лв. на месец - за всичко, през всеки месец в годината, дори най-студените!!! Яйца 0,15ст/бр. Хляб 40-90ст. Българско сирене произв. в Сърбия/Русия-макс.6лв/кг; Картофи 40ст; Дюнер огромен много вкусен с подарък кока кола или кавото си пожелаеш - 3,50лв; Еднократно билетче до всяка точка в мегаполиса 95ст, (метрото лети на всеки 2мин до 1:30ч. след полунощ), всеки втори билет в течение на час 50 ст. Бензин 1,10лв/лт.

129

До 138

преди 9 месеца

Забравил си тиквуня, пдп, добрев, тва умишлено или пропуск

128

Москва

преди 9 месеца

Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има gрадинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

127

Сбирщина

преди 9 месеца

Този съсел едвам го гледам,най-противните хора,Денков,Асен Василев,Пеевски,Христо Иванов и ония гном Атанас Атанасов, и само тези ми ги въртят по ТВ. Ужас !