71

Владо

преди 5 месеца

България е на първите места по вяра в конспирации, на последните места по четене на книги и ходене на културни събития. И тук не става въпрос само за 15 годишните, а и за техните родители. Държавата на антив*акс*ърите, невярващи в наука и образование, но за сметка на това пълнещи ресторанти и чалготеки. Първи по смъртност от корона вирус и последни по производителност на труда. Какво може да очаквате от децата на такива хора? Простотията издигната на пиедестал за сметка на наука и книги...

70

Анонимен

преди 5 месеца

"по коменистичиско време някой да е чувал за независими международни изследвания .Не без такива партията твърдеше че имаме най-силните ученици. защото истинското състониие беише обявено за държавна тайна."---------------------Говориш пълни глупости. Децата бяха много по-добре образовани тогава. Да не говорим, че имаше дисциплина в клас.

69

Анонимен

преди 5 месеца

То в бг. и платено хубаво няма

68

Анонимен

преди 5 месеца

83 USA е нагледен пример....

67

Анонимен

преди 5 месеца

Безплатно хубаво няма!

66

да ама не

преди 5 месеца

по коменистичиско време някой да е чувал за независими международни изследвания .Не без такива партията твърдеше че имаме най-силните ученици. защото истинското състониие беише обявено за държавна тайна.

65

Анонимен

преди 5 месеца

Как е маймуни, има ли банани на промоция

64

Анонимен

преди 5 месеца

Една голяма част от хората си изхвърлиха домашните библиотеки и после се чудят защо децата им не могат да четат и не разбират написан текст. Тези умения се усвояват с употребата на книги, а не с чатене в месинджъра, тик тока и вайбъра. Да не говорим, че сума народ не е хващал книга кой знае от кога, а детето трябва да има пример, за да се учи. После нещата се завъртат, ама така е и като се оставят учителите да вършат работата на семейството във възпитанието.

63

Анонимен

преди 5 месеца

До До65 - Нечие дете сигурно е тъпанарче и не знае що е това Национална математическа гимназия и някои от езиковите, както и някои от частните училища. Няма вече шумкарски привилегии, само някои от вас се откъснаха напред с крадените пари, но и това ще им вземат по-умните в рамките на следващите 1-2 поколения. Поплачи си, има за какво.

62

Анонимен

преди 5 месеца

нивото на интелект у съществата живеещи в тази държава е правопропорцинално на нивото на интелект на упраляващите ни, защо си мислите толкова години начело на държавата беше индивиди с коефициент на интелигентност на тиква?

61

ясно

преди 5 месеца

До Какво се чудите!?ТВ ОБЯСНАВА ЗАЩО ПАРТИИ КАТО УЧИНДОЛСКА ЧАЛГА И *** ИМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА

60

Анонимен

преди 5 месеца

Това е реформата на Тиквата и Реформаторите, вие си ги избирахте.

59

Анонимен

преди 5 месеца

за нас е провал, но за тези които целенасочено сриваха образованието последните 30 години си е абсолютен успех. 500 пъти по-лесно се управляват ниско интелигентни зомбирани в телефона същества, това си е пълен успех за тях в това начинание продължило няколко десетилетия, не може да не им се признае, че ни изиграха много добре

58

До Анонимен 63

преди 5 месеца

Не лъжи! Едно е да имаш висок бал, друго е да се класираш за елитна специалност. Говоря за времето, когато приемът във ВУЗ беше по квоти. И те разбирам много добре - да загубиш т.нар. привилегии беше мощен удар по лузърската ви по рождение шумкарско-малцинствената-изоставащоОкръжна пасмина. *** в университет от Бръшляновата лига и там се класирай с максимум точки. Твоите са били максимум само в съня ти, защото знам какво значеше да си отличник, но без никакви т.нар. привилегии от Тошово време.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Де е вечната Амбър по "убръзувательнити" въпроси- Стаматко , шефката му Миленка ,дет Вождо я фалеше навсякъде , които ,там има и други замесени ,да бъдат питани от 2016 до 2023 къде им е Закона за образованието и "риформити" като бяха на власт си удряха д.у.п.е.т.а.гта в тавана , да ги докарат за най- правилните ,въпреки че учителството ,като изключим ласкателите , им казваше направо ,че за нищо не стават - ще им бъде ли потърсена сметка или карнобат пак ще ръси притчи по медиите???

56

До65

преди 5 месеца

Е сега като елитните училища не стават за нищо и даже твоето тъпанарче може да ги завърши, та по ли е добре.

55

Христо Христов

преди 5 месеца

Абе защо на сайта на тази организация данните за България липсват?

54

Анонимен

преди 5 месеца

До USA SUPER КИРО НОФ -- Ако ти е мъчно за "светлото" близко минало, когато елитните средни училища и хубавите специалности във ВУЗ-овете бяха само за вашите деца, бягай в Северна Корея. Имаш избор.

53

Някой си

преди 5 месеца

Сегашният министър бил експерт по история на педагогиката. Каквото и да означава експертизата му, мога само да препоръчам да влезе в един час с описаните по-горе деца. Те ще го набият буквално , физически ще го смелят от бой. Помолете да ви пуснат запис от час по сериозен предмет от училище в провинцията и ще замълчите в укорите си към педагозите. Много права, никакви задължения, претенции да няма домашни. Аз решавах допълнително сборник със зад. по матем. всеки срок. А съм с много разл. професи

52

Анонимен

преди 5 месеца

До И още, драги другарю/55 "Спомни си как отличници подсмърчаха пред т.нар. "стена на плача" с резултатите от класирането след кандидат-студентските изпити - някакви правоимащи влизат с тройки в престижни специалности, отличникът, кандидатствал на общо основание чака да падне балът," - егати лу'з'ъра си бил. Пиша го като човек изкарал бал 30 от 30.