70

Анонимен

преди 5 месеца

Дайте да го подарим на Окрайна. Тамън да се подмажат на посолството политиканите!

69

Анонимен

преди 5 месеца

Имахме едно куче у наше село, то така като е изакаше и винаги беше много радостно и щастливо и почваше да *** и да обикаля и души лайнотo.

68

Аз

преди 5 месеца

Ако Лукойл реши просто да затвори и да освободи всички работници имате ли идея какво ще стане? Бургас ще стане Видин с море. Имайки предвид че Лукойл е собственост на руски олигарси не виждам причина да не се възползват от тази възможност с цел дестабилизация на правителството което така или иначе се крепи на магия

67

Хахаха

преди 5 месеца

Риск няма но от януари реалната цена за България 3,50 лева!! Нали сме европейци!! Впрочем за вас господин Василев проблем няма нали офшорките се пълнят със няколко милиона месечно!! ЕЙЙЙЙ КОЙ Е ДОШЪЛ СЕ НИ Е ТАКОВАЛ ГОРД БЪЛГАРСКИ НАРОД ДЕТО НЕ ХОДИ НА ЗЪБОЛЕКАР И ЛЕКАР Я КАРА КОЛИ ЗА ПО 100 Хил и нагоре и живее във мухлясали къщи ново строителство

66

Анонимен

преди 5 месеца

Ние няма да останем без горива но на каква цена ще са тези които ще се продават май удобно е пропуснал да спомене другите държави искат удължаване на дерогация за да е евтино на населението, тука всичко възможно правят за да прецакат населението. Няма такива управници. Ама нали трябва да се угоди на чуждите интереси в ущърб на държавния интерес.

65

Аз

преди 5 месеца

това ми звучи като - "да не ви пука, ще вкараме бензин от Европа, за цени не ни питайте, още не сме решили колко ще е комисионната ни"

64

….

преди 5 месеца

Кокорчо откога защитава българския интерес :D Важно е той без ууй да не остане

63

Анонимен

преди 5 месеца

така е аз помня че се казваше нефтохим после чибурашка заплаши някого с отрова и стана лукойл-всичко ще се върне постарому

62

Чичо

преди 5 месеца

Обратно-резбовия е за мигновено сваляне от тоя пост и затвор!

61

Падаря

преди 5 месеца

Ротация ке има ли или избори ?

60

Сагата продължава

преди 5 месеца

Европрислужниците пак яхнали розовите лгбт еднорози в атака защитават доброто във вселената срещу дарт путиейдър.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Аз да питам Асенчо, колко милиони или милиарси събра вече от таксата за пренос на руския газ :) Беше казал че от средата на ноември почва да ги събира милионите, къде се дянаха?

58

Анонимен

преди 5 месеца

Русофили, русофоби, кравари все тая. Накрая всички ще плащаме по 4-5лв за литър заради тоя измеkяр.

57

Анонимен

преди 5 месеца

Истината е на бензиноколонката . Няма начин вноса да е по-изгоден от производството -икономическа логика ! Народа никоха няма да измете политическата класа

56

Ха ха

преди 5 месеца

Цената е била висока, защото зависи от количествата, които се купуват и няма как да бъде без пари.. Капитализъм... На българина все някой му пречи..

55

Анонимен

преди 5 месеца

Нито на една дума на този не вярвам. Шайка предатели.

54

Не се хабете

преди 5 месеца

Тия ги докара Радев следователно са двойни агенти .

53

Анонимен

преди 5 месеца

Русоробите до вчера мрънкаха, че цените били високи, а днес отново реват, че при продажбата ще ли сме да загубим ниските цени на горивата. Само руски заблуден роб може да си противоречи по този питинофилски начин.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Най - неудачният министър на финансите през новата ни история. Оставка!

51

до 43 българин

преди 5 месеца

Я да видим българина лъже ли като тсиг... - цена газ март 2022 - 156,41 лв/кВч. Една година по късно - март 2023 - 106,74 лв/кВч. Значи точно преди рашистите да ни спрат газа, е била с цели 50!! процента по-скъпо от това, което плащаме година по-късно. Русофилите - заради вас сме в блатото и няма отлепяне. Щото сте с блатната империя нали?