347

паф

преди 5 месеца

богомил бонев каза че " тия бракми на 50-я километър се трошат! халал да им са!" руснаците ще ги натрошат като орехи, по десет броя хохли във всеки...с един куршум/снаряд/, десет заека!

346

да

преди 5 месеца

съгласен съм, ако тоя техника я продадем на украинците, и с парите си купим друга!...а ний ко праим? подаряваме, после от джоба купуваме - е, надали има по-големи амсалаци в целия свят! и ти байно, уж си академик!

345

не

преди 5 месеца

може и не е морално да подаряваш техника която струва милиарди и е платена с пари от джоба на народа /освен ако не взимаш процент-п лъх продажен/

344

Защо да ги подаряват

преди 5 месеца

До българинаТе са си на МВР. Гражданска защита е към МВР. Само трябваше да ги разкарат по базите на гражданска защита, защото техните са почти свършили и изобщо нямат тази функционалност.

343

На Вас

преди 5 месеца

драги продажни политици всичко ви пречи, не се наядохте, не се накрадохте, продадохте се всички. В един няма поне малко останало достойство и капка национализъм. Но нищо ще дойде време да ни нагазят от всякъде, от Турция, от Гърция, от Румъния, от Сърбия и най вече от Македония.

342

Добре

преди 5 месеца

Що не ги прати да пречат в Царево при наводненията, еничарин гнусен. Те бяха точно за там. Няма проблеми и в морето да влязат. Но, ви беше наредено да ги дадете неупотребявани. Тези на гражданска защита не са от този клас и са пред разпадане. Има по един в база и са изгнили целите от ръжда.

341

Анонимен

преди 5 месеца

Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими - това е страшно нагло изказване при положение че Денков купува 200 амеркинаски Страйкъра. Тези хора нямат срам.

340

Смешко

преди 5 месеца

Пречи ти главата на тебе.

339

българина

преди 5 месеца

що не ги подарихте на мвр, пожарната, гражданска защита, общините ... децата ви да умрът нещастнико

338

Я па я..!

преди 5 месеца

До Анонимен 351 За времето си тези БТР-ри са били жизнено необходими за опазване са социализма, като въздуха и водата за всяко социалистическо общество.Сега на Украйна да си трошат главите с тях.

337

Така е ..

преди 5 месеца

Путин ще спечели войната , но Русия я загуби.

336

Анонимен

преди 5 месеца

Гламавия Денков - щом 30 г не са използвани, значи са ненужни? Тоест, руснаците и американците е трябвало да посипят света с атомните си бомби до сега иначе са ненужни????

335

Боба

преди 5 месеца

Глупав академик!

334

Анонимен

преди 5 месеца

Самият факт, че повече от 30 години тези БТР-и никога не са използвани, показва, че не са били необходими, каза още Денков.-----Ама ще платим на американците милиарди за нови БТР-ри.

333

Анонимен

преди 5 месеца

Пречи му на Декнов националното самочувстие да не си продава държавата. То и титлата май му пречи, това 'акад.' кой знае от къде къде си го е купил.Очиларко очиларко са ако и акъл имаше сам да мислиш ехеи ...

332

1234

преди 5 месеца

Денков,шматко!Радваме се,че 30г не са били използвани.Няма по-добро за един народ от мир.А ти душицо продажна правиш всичко възможно да ни вкараш във война.Един съвет:Пусни си клипчета как амариканската армия бяга от Афганистан,а такива същите като теб дето са им *** задниците реват да ги вземат и тях.

331

Торбалан и Тъга Реве

преди 5 месеца

Торбалн Ага казва: БТР-ите повече пречат, отколкото помагат. Сиреч Той изпраща на горките укро войници на възраст от 20-65 и войнички мале са подготвили от 25-60 годишни и заради памуците и появилите се мишки дето се завират у всяка влагалиштоВлажна дупкоканалка за да ръфат, та женският сектор ще се форматира на следМензо Дамен до Пензо старушкен. И тоя ги оборудва с ръждясали и вехти бетеерни каруци за да бъдат целени директно, точно и фатално за пасажерите и пасажерките. Торбалан Тъга Реве

330

Денкоффффф

преди 5 месеца

Какво да направя като от посолството на САЩ ми наредиха да подарим бетеерите ? Аз съм послушна мишка и изпълнявам

329

Анонимен

преди 5 месеца

Дъгообразната усмивка, в стл "От Ухо до Ухо" е мо та мо копие на некоя Орална пияница от Моста на Држбата дека по дваасе дози мъжка майонеза мълзе ли мълзе за да си протеинизира матаболизмата. Глътни беЛи си МаЛи си.

328

БКП

преди 5 месеца

Затвор за предателя Денкоффф.