307

СПАС96627

преди 5 месеца

ЗАЩО тази л о е на топка не купи бетеерите и после да ги подарява ако ще на арменския поп??? Защо трябва народът да подарява на някой???

306

Добре е да знаете!

преди 5 месеца

Данъците и цените ще скочат до небесата защото трябва да се изплащат самолетите и бойните машини на пехотата закупени досега, както и радарите и Патриотките които се очаква да бъдат закупени през следващата година от САЩ. България ще трябва да изплаща и дълговете на Украйна към САЩ за закунено от тях оръжие, защото ние сме част от страните гаранти по тези договори за заем.

305

Добре е да знаете!

преди 5 месеца

Ако сега си мислите, че живеете зле, очаквайте след 1.1.2026 г. да заживеете в пъти по зле от сега, защото живота в тази мафиотска държава в която ще се вихрят мафиите на горивата, ел. енергията, ВЕИ мафията и мафиите свързани с вноса на храни и лекарства ще ви стъжнят живота, а правителството с данъчната си политика ще би довършат. Затова имате 2 години да се подготвите и да станете независими от мафиите или да избягате от тази мафиотска държава, защото за вас няма да има живот тук!

304

Радослав

преди 5 месеца

Дебелянчо, до вчера цивреше като бойко за бай тошовият, че държавата се разпадна при 5 см сняг. А днес искаш малкото останала техника в движение да се подари на Украйна! Последно Какво желаеш или и теб те тресна шизофренията като любовника ти Бойка калдаръм кадъна? Щом имаме БТР-и защо не ги пратихте да помогнат, че села и градове да не са блокирани в 21 век цяла седмица при катастрофалният 5 см снеговалеж? Какво ще пратиш Януари когато падне 6 см? А бе Дебелянчо?

303

Анонимен

преди 5 месеца

Жалък предател . А българските интереси ?

302

Идеалист

преди 5 месеца

Затлъстялия мозък не разбира, че президнтът му подава пас да се натегне на Посолството. Работят заедно. Да не се забравя кои е главния синергист и кой докара Кокорча и Остап Бендер.

301

b b b

преди 5 месеца

тоя закръгления дали е ходил в казармата, че прави коментари за визш генерал и експерт

300

Анонимен

преди 5 месеца

Сокола и Ристьо пренаписаха приказката за Доброто прасенце. Миловидно животинче, на което всички се нахвърлят, вместо да го оставят да стане премиер на ***. Единствено Ристьо го брани, но пък след Нова година той ще се промуши в Европарламента и напълно ще го забрави.

299

До 312Стиви

преди 5 месеца

А може ли да проверят дали са ти разбити сегментите отзад ? Щото съм сигурен , че са разбити и ежедневно ти ги шлейфат

298

Анонимен

преди 5 месеца

Това е едно зле фризирано виснало мъдо, заради което щеше да има български майдан. 5Ra3ите дето протестираха уж заради него, които блокираха университети и не позволяваха на нормалните студенти да учат, които с месеци държаха София под блокада и тровиха публичното пространство като ваксина, ковид и украйна, сега го облизват. Пълно падение е Пеевски и ***, която се е сглобила с него. Радев е достоен.

297

Анонимен

преди 5 месеца

Време е да правим кървавица и суджуци, разбира се "евроатлантически"!

296

Анонимен

преди 5 месеца

Ми гусин пецедател ти си мощен бизнесмен, купи си БТР-и пращай си. Още по добре за България ако заминавай с тях и ти на фронта.

295

Анонимен

преди 5 месеца

Сащ нямали повече пари за Украйна, ами да вземат от Пеевски!

294

Стиви

преди 5 месеца

Проверете за сметки на Радев в Дубай или Катар!!!Трудно е, но не е невъзможно.

293

Анонимен

преди 5 месеца

ПЕЕВСКИ СЕ ПРОДАДЕ НА САЩ ЗА ЕДИН МАГНИТ.:)))

292

мак

преди 5 месеца

До Анонимен311. Казваха, че поддръжката е скъпа и на България, която не води война, нещата не вършат работа, но пък за украйна стават да води война.смешнициевроатлантици. От 9 кладенеца вадят оправдания.

291

Анонимен

преди 5 месеца

Да даваме техниката си за без пари на когото и да било е безумно, особено като се има предвид, че не разполагаме с много машини. БТР-ите са напълно ок, подобна техника на няколко десетилетия е напълно функционална, ако е поддържана що годе нормално през годините. Да не мислите, че цялата бойна апаратура и машинария на американците е произведена оня ден? Даряването на техника на Украйна за загубената им война е абсолютно безпредметно и е в ущърб на България.

290

мак

преди 5 месеца

И тоя използва думата евроатлантизъм за щяло и нещяло. Срам е да ставаш и да лягаш с мисълта за украйна, тя да не му е втора родина, на тоя и на тагаренски? И не му ли е ясно, че сега ес диктува всичко, а малките държави нямат право на протест, имат право само да изпълняват.

289

nanana

преди 5 месеца

проба проба.

288

Анонимен

преди 5 месеца

Интересно дали някой от сатанинската сглобка ще обясни в качеството си точно на какъв този грухтак заповядва какво трябва да направят уж "народните"избраници? По КОНСТИТУЦИЯТА на БЪЛГАРИЯ депутатите са независими и трябва винаги да гласуват по съвест/ако имат разбира се такава/. А когато нямат,гласуват по заповед на едно посолство!