257

Българин

преди 5 месеца

Абе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западноевропеец в материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като западняци и да караме Мерцедес а не москвич, да cвиpиме на стратокастер, а не на балалайка, и да стреляме с FN SCAR-L Mk2 а не с ръждясал АК-47.

256

Кори

преди 5 месеца

До Анонимен, несериозно е това "тотален недостиг". Енергоемкостта намалява с всяка година. Колко енергия е трябвала за единица стокова продукция преди 50;20;10 години. И колко трябва сега. Развитите държави развиват висока наука, но .... не могат да си изчислят колко Кв им трябват и да си ги произведат. Несериозно е това.

255

Анонимен

преди 5 месеца

Много сме добре в ЕС. Стандарт поне 3 пъти над колхозниците. Справка, всички чебурашки драпат да купуват имоти точно в ЕС. Що ли не в С Корея или пък Еритрея? Ти копейко от Мордор ли пишеш или пак от топлото и сигурно диванче в ЕС?

254

Е па защо

преди 5 месеца

Ами така са и нашепнали от пасолствоТо.... тая иначе никогиш неема да се сети!!!

253

И едно куче

преди 5 месеца

Може да върши работата на Габриел..да следва Блинкън когато влиза и излиза от стаята!

252

BYD SEAL

преди 5 месеца

Немците да заминават в Китай се учат да правят автомобили: This Car Proves Just How Far Chinese Cars Have Come

251

Тодор Живков

преди 5 месеца

Здравейте тyзeмци! Как сте, добре ли сте в ЕС? Нали се сещате, че европейското бъдеще ви е 101% сигурно. Ще ядете насекоми, ще ходите на гей паради, ще карате колелета и тротинетки вместо коли, и с каски, каски, за сейфти - ха хаа хааааа, за сейфти. 100% сигурно, бе нема мърдане!

250

Анонимен

преди 5 месеца

Атомната електроцентрала във Финландия се счупи. За ремонт трябва да се разглоби изцяло. Финландците имат такава особена гордост-атомната електроцентрала "Олкилуото-3", най-мощната в Европа, която французите и германците построиха за тях. Беще пусната 12години след първоначално планираното пускане. За 17-те години, изминали от началото на строителството, стойността на енергоблока е нараснала от $ 3,2 млрд.на $12,7 млрд. Стартира го през април тази година след дълги тестове, които бяха ангажирани през цялата 2022 година. Тя даде гаранция за своите турбини - 60 години. Минаха 8 месеца

249

Анонимен

преди 5 месеца

"Абе марйче селяндурково къде си ръгнало да се нареждаш до Лавров ???" Хах точно до тоя кон ли ве копеки? До тоя спокойно се нареждат студенти 3 ти курс международни отношения и го правят смешен. Клоун пиян руски

248

Анонимен

преди 5 месеца

На 14 ноември унгарският външен министър Петер Сиярто и ръководителят на Росатом Алексей Лихачов подписаха график за изграждане на атомната електроцентрала Паксш 2. Строителството трябва да приключи в началото на 2030 г.

247

Не е редно

преди 5 месеца

Една Колония, която няма собствена Външна политика, да има собствен Външен Министър..дори само за фасада..

246

Анонимен

преди 5 месеца

"Да не искате приятелство от Русия след всичките ви действия?" - Сакън, от тия *** нищо не искаме. Искаме само да си стоят в ко4инката в Азия и да правят квото искат ама в собствената си държава. А и ако моше да ни върнат 32 т злато дето ни задигнаха 60 те. А и ако може като ходят по някви форуми като ОССЕ да са си платили поне вноската тия колхозници.

245

Анонимен

преди 5 месеца

Жената с най голяяматаааа. . . . щтитовидна жлезаааа. . . . . обичала в най тесния входоизход да и ръкопляскат и се получавали секаш некой оди с гумени предпазители из кишата във Витиня когато тунелното влагалище потече

244

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария строи втора руска АЕЦ. В Унгария разказаха за преимуществата на АЕЦ "Пакш-2". Преимуществото тук е точно едно: в условията на тотален недостиг на енергия, който ще настъпи в Европа в близко бъдеще, именно Унгария ще бъде един от оазисите, който лесно ще се извиси над околните папyаcи.

243

Еврогейска България

преди 5 месеца

уверено върви по пътя на Нацистка България, съюзничката на Хитлер, на която 1954 г. западните парнтьори бяха решили да и оставят само Софийска област, а Русия за втори път я спаси. Но тизи път никой няма да я спасява.

242

адвокат Тенев

преди 5 месеца

Я сега г-жа Габриел да обясни причините по които са ни обявили за неприятели!?...

241

Анонимен

преди 5 месеца

Тръгна си, защото господаря Блинкин така нареди.

240

Анонимен

преди 5 месеца

България не е гаднярка, всички по света уважават България и българите, нас много ни уважават, България не е държава гаднярка.

239

До 258

преди 5 месеца

Никой не обича робите и предателите

238

Анонимен

преди 5 месеца

Абе марйче селяндурково къде си ръгнало да се нареждаш до Лавров ???