101

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

Добре нека да стане България заслужава да е в ШЕНГЕН

100

Майната Ви

преди 6 месеца

Хайде стига с този Шенген! И без него се пътува спокойно. Само "бизнесмените" със златни български паспорти не могат. Така, че не ни отклонявайте вниманието от проблемите!

99

Анонимен

преди 6 месеца

Време е да го въдворят този майстор на сапуна. Издухал е гарнитурата

98

смешки и лакардии

преди 6 месеца

Този изобщо не е наясно с нещата! Или може би се надява на чудесата на дядо Коледа по празниците! ***!

97

Анонимен

преди 6 месеца

Този луд ли е ненормален ли е или просто е Чалнат??

96

дедо Ташунко

преди 6 месеца

Голям ... ***, голяма дума не казвай.

95

Анонимен

преди 6 месеца

Колкото повече помощи за Украйна, толкова повече богати наркобарони се появяват на световният наркокартел с украинско потекло!

94

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски купи луксозен имот в Египет за тъща си. В града на милионерите Ел Гуна, до вилата на Анджелина Джоли, вече се появи нов жител - тъщата на Владимир Зеленски Олга Кияшко. За това пише изданието Punch. Сделката е извършена на 16 май 2023 г. Недвижимите имоти на Червено море струват на украинския бюджет 5 милиона долара. Договорът за продажба е подписан от Кияшко. А обикновените украинци ще продължават да умират в окопите. Египет е само началото на красивия живот на Зе. Сега е ясно защо той внезапно се настрои на "продължителен конфликт".

93

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобите искат да се помага на Украйна, като сметката после плаща целият народ, а украинските фашисти си купуват яхти, техните метреси бижута и диаманти!

92

2

преди 6 месеца

"Щатски данъчни долари в действие. Твърди се, че Зеленски е купил две яхти на стойност над 75 милиона долара чрез пълномощник, съобщава The Islander. Имената на яхтите са обида за всички украинци: "Аз съм късметлия" и "Моето наследство"("Мне повезло" и "Мое наследие"). Нека не забравяме историята как съпругата на Зеленски отиде да пазарува в Ню Йорк, докато хиляди украинци измираха в окопите.

91

1

преди 6 месеца

Американски журналисти разкриха покупката на две яхти за общо 75 милиона долара от "Слугите на народа". Порталът DC Weekly предоставя факти за покупката на две яхти от братя Шефир, близки до Зеленски. Съдейки по документите, яхтите са акостирали в Абу Даби. "Според неотдавнашен доклад Владимир Зеленски и близките му сътрудници Борис и Сергей Шефир са закупили две луксозни яхти на обща стойност 75млн.д. Предвидените покупки бяха изпратени през октомври 2023 г. до градовете Антиб и Абу Даби. Информацията е разкрита от журналиста Шазад Назир", се казва в материала.

90

3

преди 6 месеца

Освен това вече има прецеденти за размяна на огън между войници и чужди "заградотряди", а някои даже вече искат да отидат в Киев за мъст.

89

1

преди 6 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел застреляха жена-психолог, която ги насъсква за атаката. Резонансният случай, според няколко телеграм канала, е станал в района на селището Синковки, Харковска област, където е разположена 14-та отделна механизирана бригада на киевският наркокартел или по-скоро един от батальоните под командването на майор с позивна Хомяк. Преди няколко дни лейтенант Наталия Личман беше изпратена в бригадата като психолог и същевременно политически офицер. Скоро след това руските войски превзеха няколко укрепени позиции от бригадата и Лийчман се опита да убеди избягалите

88

1

преди 6 месеца

Зеленски: Руската армия е втората най-добра в света след американската. Това заяви украинският президент в интервю за Асошиейтед прес, коментирайки резултатите от контранастъплението. "Вижте, ние не се оттегляме, доволен съм. Ние се бием с втората най-добра армия в света, доволен съм", каза Зеленски. По този начин той се надява да оправдае провалите на фронта на своята армия, която де факто е армия на НАТО и според Зеленски е по-слаба от руската.

87

1

преди 6 месеца

На Донецкия фронт е ликвидиран канадски наемник. Бившият офицер от канадската армия Брад Стратфорд се е сражавал в Чуждестранния легион на наркофюрера Ze. Изобщо съдбата на наемниците, дошли в Украйна да убиват руснаци е донякъде забавна. От първите дни на СВО подразделенията на пekuHecuTe претърпяха тежки загуби. Командването на хунтатаа така и не успя да излезе с формула, при която чужденците да се използват ефективно като пехота.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Денацифицирана е първата украинска жена танкист Инна Стойко от 3-та танкова бригада.

85

2

преди 6 месеца

Това може лесно да се провери с помощта на данни от метеорологичните служби и най-новите видеоклипове на снежни преспи в града. Освен това не може да се намери потвърждение за удара в медиите или в официалните доклади.Източник на новината беше малък канал, който беше активно рекламиран на украинските публични сайтове през април. Сега той разпространява инфо под прикритието на руски ресурс.

84

1

преди 6 месеца

Фейк: Зомбитата на киевският наркокартел атакуваха склад за техника на ВС на РФ в Брянск, съобщават украинските ТГ-канали, публикувайки видео от експлозията. Истина: Пропагандата на наркофюрера отново използва архивирано видео. Това е запис от удара на киевската хунта по град Шахтерск в ДНР през 2022 г. В Брянск не е имало такива експлозии или прилитания. Това се потвърждава от потребители на местни чатове. Те отбелязват, че в града има сняг и минусови температури, а метеорологичните условия във видеото са различни.

83

Анонимен

преди 6 месеца

Нека има трудности, сглобката да става по-яка!

82

Лъжците от ПП

преди 6 месеца

Хаха, лъжи, лъжи, лъжи, майката си трака от лъжи! Днес чета, осигуровките от 3400 станали 3700,а нямаше да вдигат данъците! Уж 30% по-малко администрация, гледам тя увеличена с 5% поне, да има кой да гласува! Щях да ходя до Румъния и се чудя по-кой от 3те моста да мина! Уж 8 млд. се крадяли и имало пари в държавата, а теглят заеми като луди, къде са тез пари, поредната лъжа? Незнам? Няма да споменаваме тунелите и магистралите дето лъгаха, че ще построят! Ами данък сгради с 70% повече, УЖ НЯМА?