102

Кеф

преди 6 месеца

Е кой не иска две години на хотел.Море,слънце, забавления на плажа през лятото и безкрайни разходки през зимата.Закуска,обяд и вечеря осигурени.Чистят ти стаята всеки ден безплатно.Живот мечта!А и краят му не се вижда поне още няколко години.А като свикнат ще искат така да живеят винаги.

101

Анонимен

преди 6 месеца

Лъжете се, че парите се за украинците, те са главно за мними хотелиери приближени до властта, много малка част от тях отиват реално за живи украинци!

100

Анонимен

преди 6 месеца

Тияо стоят тук да си ходят на Украйна ,или давай на муфта гадове мързеливи,МО беше по бТВ големи глупости говори тоя се мисли за Господ ,ко бил дал на Украйна и Ко ще дава,и за реждясалите танкове от сащ ,които че платим сега ,а дали ще дойдат след5 г. )

99

Анонимен

преди 6 месеца

За сметка на това стотици хиляди БЪЛГАРСКИ пенсионери, които са градили тая държава мизерстват и се чудят какво да сложат на масата. Кирчовци и кокорчовци, тиквиИпрасета са за затворите.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Как са бежанци, като ние нямаме граница с Украйна?

97

Анонимен

преди 6 месеца

Оказва се че в Бг по-добре е да си ром , или бежанец с постоянни доходи , без да работиш !

96

Анонимен

преди 6 месеца

Миналото лято украинците идваха с автобусите на туроператорите- почиваха в 4 звездни хотели без пари и си ги връщаха пак с автобусите! Тогава Калина Константинова полудя и спря далаверата, но глупостта не прощава както е казъл Еразъм! Безумно е здрави и прави хора, които са работоспособни да се третират така *** като в нашите села народа живее скотски, както и при султана не е живял!

95

Обективен

преди 6 месеца

Ами и аз бих живял някъде ,където друг ми плаща храната и разноските. Има толкова украински градове,които не са засегнати от войната ,но защо да си ходят,там е студено ,а тук българските работници с данъците си плащат издръжката им.

94

Справедливост

преди 6 месеца

Веднага да се махат тези навлеци, нямат работа тук! Да си ходят при зеления навал! Аман вече, европейския съюз съвсем за будали ни взе, българите трябва да сме на първо място, а не да подаряваме ядрени реактори на украинските хрантутници, да приютяваме жени и деца на бандеровци!

93

Анонимен

преди 6 месеца

А за пенсионерите -- 220 евра ..., е за 30 дни де !Бг-кабинет много точно изчисли :Колко пари са нужни на човек за ЕДИН ДЕН , след като дава на бежанците по 40 лева на ден . Ами Х-айде да смятаме , --- 40 лева Х 30 дни = 1 200 лева . Защо тогава пенсиите / повечето от пенсионерите 75% са на минимална пенсия от 420 лева / , са 420 лева , а не 1 200 , които са сметнали КАБИНЕТъ????

92

!

преди 6 месеца

До къде се докарахме !Да каним украински туристи,на които им плащаме НИЕ-БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!Всички българи на курорт в страната,да си изберат хотели ,да се настанят,ядене,спане,отопление,тв,интернет,да ги плати Посолството и продажните народни представители от заплатите си.По желание и от банковите си сметки,захранени с комисионни от сделки със събитията около Украйна.

91

Така е

преди 6 месеца

До Анонимен Нали са българи. Ако не си украинец, никой от еничарите не те брои за човек.

90

НАРОДА

преди 6 месеца

ЗЕЛЕНИЯ Д АСПИРА ВОЙНАТА И ДА СИ ХОДЯТ!!!! КАК ГО ИЗЛЪГАХА САМО АМЕРИКАНЦИТЕ, ГЛ.ПАК!

89

По същество

преди 6 месеца

ЗоЗо (Зеленски и Залужни) ги търси за окопите. Безплатно настаняване и превоз до там. А руснаците ще ги топлят с пиротехника.

88

Анонимен

преди 6 месеца

Че кой ги търпи ,питай ПП те дават парата ,не искат да работят мързеливи са

87

Анонимен

преди 6 месеца

Военния министър да се погрижи за тях,я водка ,явно са се научили да пият ракия вече ,големи алкохолици са гадовете

86

Там

преди 6 месеца

Марш на фронта фашаги...

85

Анонимен

преди 6 месеца

Марш оттук бе навлеци! Отивайте на фронта!

84

Хахахахахахахахахаха

преди 6 месеца

До IQ 3.14, нивото ти е потресаващо ниско. Не мисля, че някой е успал да падне толкова ниско в този форум. Дори не осъзнаваш каква загубена кауза си :) Отивай и се навирай в дупката и спри да се излагаш! Посмяхме се достатъчно днес!

83

Анонимен

преди 6 месеца

ПП слугите им ми закарайте ги в Бояна ,фашиските украинци