15

Анонимен

преди 9 месеца

О аборигена с комплекси пак се обади. Аз ако бях в чужбина никога нямаше да чета и пиша в тоя сайт. Отиди на спец помощ. Има и безплатна, щото виждам че нямаш.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Германия е богата страна и може да си позволи да плаща подобни суми. Виж България вече е друга бира.

13

преди 9 месеца

Ква силициева долина? Само Кол центрове и тук таме някой софтуерен тарикат. Държава на въртачите, АлоАло, Бангладеша на Европата. Въртачите станаха критична маса и вече си имат партия на въртачите. Код мънкита на Ишлеме за мако фъстъци. На такива места с колегите му викаме Невърленд (от ПитърПан където хората не порастват). Морга за софтуерните ни проекти след като изпием овърхеда го пращаме за доизживяване срещу дребен мaнгиз. Ние тук сме високо в хранителната верига на ИТ. По3драв отСидни Авст

12

Програмист

преди 9 месеца

Аз съм будала взимам 12хил. лв. и работя по проект за Дойче Банк .във фирмата само двама програмисти взимаме такава заплата .. от всичките ми познати само трима взимаме такава заплата.. Може както казава "Моя приятел" няккой да взима и 25хил. евро но такива са на 10 хиляди един .. И вие дори да сте талант и да се скъсате от учене няма да сте сред тях.

11

За в бъдеще

преди 9 месеца

ИТ хората ще бъдат търсени още повече, а вече с навлизането на изкуствения интелект, нещата ще става все по-актуални! Компютърните специалисти, които владеят програмирането на изкуствен интелигентен интелект ще бъдат най-търсени!

10

До 9 Бай Пешо

преди 9 месеца

За IT си прав - никой няма да им дава такива пари , при положение че е пълно със АЙ-ТИ "специалисти и програмисти" от Индия и Пакистан. Масово от тях взимат по 3500 - 4000 Е. Бруто !В грешка си относно заплатите на шефовете . Заплата от 25 000 Е месечно са 300 000 Е годишно , което не е кой знае какво за шеф или директор на стабилна фирма.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 11, гъглърите са много зле платени :) Прав си няма такива пари при тях :)

8

момък-мераклия

преди 9 месеца

Не искам да съм ИТ-шпециалист. Искам да съм шеф на модна агенция!

7

Анонимен

преди 9 месеца

А къде се загуби Баце ? Вече не цитирате безкрайно интелигентните му изцепки ? Да не е литнал до Барселона да нагледа имота ?

6

Бай Пешо

преди 9 месеца

До Мой приятелНезнам какъв е твоя приятел, не ми е трябва да знам. Но мога спокойно да ти кажа че за 25 хиляди евро месечно дори и най-големите шефове в Германия могат да си мечтаят. Дори и наркодилърите там не успяват да заработят толкова. Ако е така, отдавна всичко живо в света вместо да се занимават с търговия с дрога, хора и т.н. да са станали такива :велики специалисти" В бранша съм от много години, и такава заплата никой на никого не дава, нито тука нито в Германия.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Защо журналистите не пишат как Кокорчо пак рекетира всички ИТ-та с вдигане на осигуритления праг. Той преди пак го направи и после дори се хвалаше как не бил вдигал данъци!

4

Бай Пешо

преди 9 месеца

Топчо, какъв си ти незнам, ама престани да плещиш глупости. Свиване има и още как, и ще има още много. Проблема е, че като света е във война, никой няма да има пари за храна ти ми говориш за IT. Време е да се приземиш. Дигитализацията е нещо много хубаво, ако се използва за мирни цели. Но в света в момента не е така. Дигитализацията се използва за налагане на едно ново робство, такова каквото човечеството не е преживяло - дигиталното. Ако хората се усетят накъде върви, свършено е с IT-то

3

Мой приятел

преди 9 месеца

завърши Софтуерно инженерство в Софийския университет и после някакви курсове в телерик академия. В момента работи в една глобал IT компания със седалище в Германия. Да не ви казвам колко взима, само ще кажа, че на месец под 25 хиляди евро не пада. Задачата му е да изгражда софтуерни продукти и Аудио-архитектурни дизайни. Ама много обаче много учеше и като студент и като курсант. Отдавна е с очила! Не му завиждам, защото знам какъв труд е хвърлил, за да постигне това. Дни наред

2

Анонимен

преди 9 месеца

Можете да спрете да давате трибуна на това момченце. Размислите му са толкова повърхносни, че дори не е смешен вече.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Подобни статии пускат само, за да провокират.