153

Анонимен

преди 6 месеца

ВСУ = чудовищни загуби, дефицит на техника, в много от бригадите средната възраст на войниците е 54 години. Информацията дойде от офиса на Зе-удавника.

152

до Св 184

преди 6 месеца

МЕДВЕДЕВ при нахлуването на Путин в Украйна демонстративно се отказа от всички държави в Европа тъй като били ХИТЛЕРИСТКИ...............Русия имаше тогава само КЪРВАВИ ГРАНИЦИ С ЕВРОПА.............И МИРНИ ГРАНИЦИ ИЗВЪН ЕВРОПА..........РУСИЯ е в добри отношения с целият свят без ЕВРОПА и САЩ...........Лошата новина е за Европа тъй като имиджа им е променен на "КЪРВАВИТЕ"

151

Анонимен

преди 6 месеца

Пфф кой ше ви се меша в изборите ве? Путанака спомогна за разширяването на НАТО с още 1 членка и нови 1200 км граница + още една държава готова да се присъедини плюс скоротечно превъоръжаване и модернизиране на НАТО вската армия която беше изпаднала в тотална летаргия последните 30 години. Това съответно е нов бизнес за военнопромишления комплекс за милиарди еврака годишно. Путинак е злато за запада и трябва да го подкрепят дори.

150

Св

преди 6 месеца

Как тоя съвет, към който се е обърнал Путин е хем "Световен" хем "Руски". Май само руски ще си остане, Светът отдавна се отказа от тях.

149

РАСИСТА на ОМРАЗАТА

преди 6 месеца

Олицетворението на убийството на Айзък Азимов,Лейди Даяна и вероятно други хора ПОЛЯКА Збигнев Бжежински замалко превантивно да бъде убит от МОСАД но расиста говорещ с краен език на омразата Збигнев Бжежински се защитил от евреите заявявайки смело "Обвинявате ме че съм като Адолф Хитлер и искам да изтребя руснаците и евреите но грешите защото искам да изтребя и абсолютно всички германци".........УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ........и на дъщеря му МИКА БЖЕЖИНСКА кръстена МИКА СТОИЧКОВА на Парцалун-ритнитопката

148

(1)

преди 6 месеца

Президентът Путин предупреди, че руснаците трябва да помнят уроците от Болшевишката революция от 1917 г. и от гражданската война. Англо-френско съглашение за разделяне на сферите на влияние над Русия от 23.12.1917 г., потвърдено на основата на Антантата на 13.11.1918 г.: Британия взима Северен Кавказ, Дон, Закавказието, Средна Азия; Франция взима Украйна, Крим, Бесарабия; Пиндостан взима Сибирь и част от Далечния Изток; Япония - другата част от Далечния Изток.

147

Анонимен

преди 6 месеца

Дей, дей тия в Мордор хептен са изкукали, особено джуджака. Явно е от висенето в бункерчето. Най якото е как руската православна църква пламенно подкрепя войната...иначе много правилно е охарактеризирал руснаците като нация от назадничави роби. Иначе за изборите, споко това нагласено състезание с 1 кон, даже не знам що въобще ги правят? Да си се провъзгласи за свети руски путинак и да приключват тоя азиатски цирк.

146

(2)

преди 6 месеца

През март 1918 г премиерите на Наглобритания, Франция и Италия взимат решение да започнат съюзна интервенция срещу Русия, като за тази цел привличат Япония и Пиндостан. През 1918 г Япония нахлу първа със 72 хиляди щика. Последваха я бритите с 10 хиляди и останалите съюзници /Пиндостан/ с 25 000 щика.

145

Фитьо

преди 6 месеца

Как ли пък могат да повлияят отвън?По никакъв начин.Немцов застрелян от чеченците поради изказванията си срещу терористите лансирани от Запада и изпепелени със Солнцепек събираше до пет на сто,а другият промотиран от Запада кандидат Навални докато бе на свобода не стигаше и един процент.Днес и война има и там Запада едва ли има и половин процент подкрепа.

144

Анонимен

преди 6 месеца

Ний българчетата, не ти се месим в изборите ти Путинчо. Ти Путине си велик и твоят народ ще избира между всички твои Путински образи, а те са много. Ние Българите си искаме Българското Злато - изнесените през 1962 година от СССР 32 тона Злато за Москва от Българската Народна Банка, под предлог, че вие - Великите Московски Комунисти щели сте да го вардите от атомни бомби! Та Путине преди изборите, върни Българското Злато на Българския народ от Златният ти Дворец в Москва покрит с Българско Злато!

143

BUAR110ombr

преди 6 месеца

Клоунадата в Русия никога няма да свърши Какви ибори с един кандидат, без опзиция, тотална гавра с избирателите а да може джуджан да се почувства езотерично грамотен и да заздрави самозаблудата си, че е законно избран (по тукашните и горните закони) и ще има подкрепата на "каквото горе, такова и долу". но той и всичките му персоналитита/демони ще се възползват обилно от тоталната власт над духовно осакатения и объркан народ, който вярва на този който вижда най често по телевизора.

142

Анонимен

преди 6 месеца

В кралство Русия щяло да има избори!! Хахахах..

141

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците са станали като бясно куче, лаят по всеки, треперят от всеки

140

предисторията

преди 6 месеца

ИЗРАЕЛ обвинява Полша в умишлен геноцид над Юдеоевреите извършен дори от полската АНТИФА и се надяваше Полша да подари на Израел МИЛИАРДИ долари

139

САБОТАЖА 2023

преди 6 месеца

Убийството на Айзък Азимов от поляка Збигнев Бжежински чрез СПИН-садизъм е Мей би ПРОБЛЕМ.............Иначе убийството на Лейди Даяна от поляка Папа Йоан Павел втори е вдъхновено от ПОЛСКАТА ИЗМИШЛЬОТИНА за кървавото линчуване на Римокатолическата Папеса Йоана и явно психичноболния Папа Йоан Павел втори е бил съгласен при РАЗКРИВАНЕ да бъдат наказвани Полша и поляците...........

138

:)

преди 6 месеца

Джуджето е жалко почти колкото е жалка самата Русия. Много добре знае, че нещата вече излизат от контрол и скоро идва глада.

137

Анонимен

преди 6 месеца

До КъсокракиЙ Мудак " будь ласка" means "please" in english. :) :) :)Понеже не ме разбра, означава "моля" на български. Руски не знаеш, английски също, украински пък хич. :) :) :)

136

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Какво означава "будь ласка" на украински, а на английски? :) Хе хе, също така на руски и български :)

135

КъсокракиЙ Мудак

преди 6 месеца

До Анонимен163 - За това питай майка си тя знае отговора таваришЧ!

134

Самопризнания са

преди 6 месеца

Девизът на Рим е цитирам САМО РИМ Е ДОСТОЕН ЗА ПАРИЖ И САМО ПАРИЖ Е ДОСТОЕН ЗА РИМ..................... Дефакто Ватикана прави пълни доброволни самопризнания че Папа Йоан Павел втори е убиеца на Лейди Даяна доколкото това изобщо им е възможно чрез Турция,Италия бъдещ футболен Мондиал на Златните топки на МЕХМЕД АЛИ АГДЖА