13

Анонимен

преди 9 месеца

Сега щяха да стачкуват от ТЕЦ-овете...

12

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата не са някакви извънземни които са всемогъщи. Стига с това реване по държавата. Не може да се възстановяват услуги на всички с магическа пръчка. Трябва време на служителите за да отстранят повредите. След като има по-големи повреди е нормално да отнеме повече време да се възстановят. Гражданите трябва да се научат да са подготвени за такива събития защото както се вижда се случват.

11

Ех, кметееее.....

преди 9 месеца

Не в държавата, а в ЧАСТНИТЕ енергодружества!

10

до 10

преди 9 месеца

До Вин,абсолютно прав си,почти същото щях да напиша,държава не случила на население,представи си ,че в тая държава живееше работен и честен народ,а не мързелив и крадлив като сегашния,от такъв народ-такава държава,не са я направили марсиянците

9

Вин

преди 9 месеца

Заради многовековното чуждо управление на територията, много "начетено" и популярно е да се плюе "държавата" като някакъв вреден, наложен ни от друг експлоататор, дори от участващи в управлението на същата! Дори и лепенките "няма такава държава" по колите, показват лицемерието на населението - то е много готино, възпитано, работливо, почтено, но все не случва на "държавници"?! Ай, сиктир!

8

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 4 - и какво да направи жената бе ***? ЕРП-тата са отговорни за мрежата. Кмета какво да направи, да носи ток с кофи на хората ли?

7

Анонимен

преди 9 месеца

ЕРП тата трябва да са общонски защото кабелите им минават върху общинска зема . Това е юридически неиздържано. На общените не им е рабта да се занимават с кабели а само да опражнят контрол като наемат частни фирми . В такива ситоации пък те могат да наемат повече хора временно да не говорим че в други държави при такива ситоации се използва и армията . Като цяло куза управлението на страната от към ония 240 дупитати .

6

Анонимен

преди 9 месеца

Да се глобят ЕРП с няколко милиарда всяко, а после национализация и всички шефове в Белене да чукат камъни.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Донке, ти не си ли държавата на местно ниво в Троян?

4

Една жена се намери

преди 9 месеца

Някой трябваше да го каже. Сега ще излязат да кажат, че такъв сняг и вятър не се помни. Добре, че не сме на север, където вали така със седмици. Трябва да спускаме кепенците на държавата.

3

Анонимен

преди 9 месеца

В Троян да не би да няма хора без ток? Тази кметица не се ли чувства част от държавата и виновна за това че има хора без ток или е страничен наблюдател?

2

Тра-ла-ла

преди 9 месеца

Еми що да поддържат мрежата? Що да назначават хора в аварийни екипи?Всичко това са разходи...А хората искат да имат максимална печалба. Какво ги интересува, че потребителите ще бъдат без снабдяване с електричество?Абонатите ще го д*хат!

1

Гaля

преди 9 месеца

Taзи kмeтицa нe cъrлacyвa c nocoлcтвoтo, ocтaвka вegнara!