65

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите искат ли да заживеят като руснаците? Заминавайте, там няма русофоби! Там се мисли по калъп! Путинския! И няма да има нужда да мислите!

64

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са 6-те броя Ф-16, за които БГ плати 5 млрд долара и които трябва да доставят на уssрайна? Забравих и към тях още 2 учебни Ф-16. Започнаха ли да ги чертаят или вече имаме чертежите?

63

Ром"с

преди 9 месеца

Абе аз четох преди 2-3 дни за протести в Киев на жените на воюващите ... ,че едни и същи воюват без "отпуска" ,а другите "патриоти"само по соц мержите..сега пък тук чета за рунаците,те копират и манипулират ли ,тез от Днес?

62

Анонимен

преди 9 месеца

БГ русофоба е толкова слаб0умен, че стои тука на сайта по цял ден и щампова ненужни коментари, сам си слага лайкове и си мисли, че печели нещо. Ти си никой бе момче, ти си една ненужна плява, плод на филмите за рамбо и командо. За твоите западни покровители ти струваш колкото един укронацист, които след 2 часа ще гушне букета на фронта.

61

Анонимен

преди 9 месеца

40% от петрола в света е от Русия и 50% от газа. 0.3% е от евроfekалиите на Екотерористите са за зелена енергия.

60

Анонимен

преди 9 месеца

Войната започна още 2014 г. когато направиха кървавия преврат на Майдана. Превратът беше спонсориран от щатите, които преди година си признаха и казаха точната сума, която са похарчили - 7 млрд долара. Недоволните жители на Донбас се оттеглига в независимост, след което укронацистите започнаха ужаснаха чистка. Да не говорим, че руското население в тези райони е репресирано още след разпада на СССР.

59

82-ОМБР

преди 9 месеца

А работещите за руското посолство са в постоянна деградация!

58

Анонимен

преди 9 месеца

Много евроатлантическо гюбре брат! Да не би да е плод на 34 годишна краварска пропаганда по нашите земи?

57

Анонимен

преди 9 месеца

Слезте на земята. Кравария няма нищо... няма дори ф-16, които дължи не само на нас но и на още 30 страни. Имат атомни бомби стар клас като тези които пуснаха над япония. Къде видяхте модерното им оръжие, след толкова воини? Всички конфликти кравария загуби. Коя война е спечелила? Виатнам ли, Афганистан ли, Сърбия ли?

56

Анонимен

преди 9 месеца

80 години от Волинската резня. украйнските бандеровци избиват над 100 хил поляци, а само за 1 ден на 11.07.1943 г. са избити над 8000 хил.

55

Анонимен

преди 9 месеца

дo 80 Оня скапаняяяк Плевнелиев всяка година на 3-ти март изброяваше всички народи които са участвали в Освобождението на България, само не и Руския? За какво си говорим? Само заради това трябваше да му искат импийчмънт на този скааапаняк!

54

Анонимен

преди 9 месеца

Сега сме "Под евроигото" и не смеят да кажат кой ни освободи от турците.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да си доста неинформиран и да си руснак, да повярваш на путин, човек търгувал с наркотици, хора( сираци ), без скрупули да върши политически убийства, за да защити интересите си! На този фон лъжата е като щракане с пръсти!

52

Мачкай Вова

преди 9 месеца

Най голяма вина за войната има Великобритания. Жалкото е,че украинците са толкова проcTи парчета и се вързаха на Борис Джонито с дядо от Солипинов,а както знаем на шоколадовите вяра да нямаш. Иска ми се Путин да торпилира това джендърменско островче Албиона и да приключи с ,,великата" Англия!

51

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната съвместна продукция на украинската централа за диверсии ЦИПСО и киностудия Зеленски. И отново антируската пропаганда чупи тъпомъра ха ха ха

50

Анонимен

преди 9 месеца

Месните чебуратори много тпи парчета. До толкова ***, чак вдлъбнати - все още вярват в опорката, че рашистите се намират в чужда държава, щото някой си друг бил виновен. Дори се заканват с война цяла Европа! Невероятна деградация.

49

т34

преди 9 месеца

Руснаците ще стигнат много по надалеч от Украйна.Нато да се готви за война,защото те са главните виновници за този конфликт.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Руснаци и украинци - 2 дбилни държави. Избиват се помежду си като кучета, нищо че са почти един народ. Няма да ми липсват ни едните ни другите. Малко умна и военолюбива нация.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Пабеда будет за нами.Русия е велика и непобедима.

46

Анонимен

преди 9 месеца

По бтв даваха протест на украински жени, и те си искат обратно мъжете. А дано успеят, че не остана жив народ.