324

2

преди 6 месеца

Трябва веднага да прогоним навлеците укрофашисти ,които съсипват страната ни и не зачитат законите ни.Близо 2 милиарда ни струват тези пияни безделници.Да се връщат и да си трепят наркомана ,докато все още имат нещо като държава.От Усрайнината няма да остане нищо.

323

мечти

преди 6 месеца

То хубаво че има план ,ама не съм чул кво мислят за него руснаците :) Партенки за примирие,договорки ,вълшебни оръжия и прочие аиде не нам.Единствения начин да бъдат победени руснаците е ядрена воина ,а тя ще завърши с гибелта на нашата цивилизация .Такива ама ще изпреварим,ама може и да има шанс да не ни отвърнат =нъц,всичко вече е роботизирано и човешкия фактор е елиминиран до нула

322

да бе да

преди 6 месеца

До Българин.Ако трябва да сме правдиви украинците са на наша открадната земя,пращат на сигурна смърт наши сънародници и въобще квот са си надробили да си го сърбат сами .

321

Офф ,да се омитат

преди 6 месеца

Фашиста-евреин и личен слуга на краварите трябва да виси с главата надолу!Долното продажно джудже съсипа страната си за да се хареса на подлите кравари.Цяла джендърска Европа плаща за слугинажа на Зельо.ЕС се управлява от слугински краварски правителства.Унгарците ,чехите и словенците се усетиха първи.Нашите тагаренковци-аговци-плювнаци и подобни ни водят към дъното.

320

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен""Копейките ще чакат на коча топурдаците да паднат" Тези от Посолството, нали, дето тр..олят за гривни и копейки. Ще чакат Русия да се разпадне, тост "на коча топурдаците да паднат" :) :) :

319

0000000000

преди 6 месеца

Най после му дойде времето. Той е бушон, който трябва да изгори в политиката на САЩ.

318

Анонимен

преди 6 месеца

Ще му вземат главицата на фашисткото джудже скоро!!

317

Анонимен

преди 6 месеца

Мразим Превратите които се реализират с Атентати причиняващи бързаСмърт чрезУмиране бъш в края на живота от който момент атентатизираният се води починал.

316

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам за Зеленски,но един ден късият фюрер ще му ритнат бакърчето и всичките му ботове по вестниците други песни ще чуруликат

315

Подлъган от запада,

преди 6 месеца

(Борис Джонсън и др.),Зеленски се опитва да води война.Дали сам си вярва, че ще я спечели?Смятаха,че РФ ще се откаже от Украйна и както в Афганистан ще спре войната.Не стана и няма да стане така.Вместо Украйна да влезе в сериозни преговори с РФ,да потърси отстъпки,финансова помощ за спорните райони,да изтъргува на сметка проблемите,тя предизвика,излъгана от запада война,която ще я съсипе всячески. Стотици хиляди жертви,щети за стотици милиарди,как ще ги плаща?Зел.ще го свалят и съдят.

314

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Българинмихайло деянов в интервю по техната "гражданска телевизия" на въпроса ти къв си отговаря "българин". наще фурнаджии, службаши и ефрейтори трепат бандеровци и ръкопляскат на радикални ислямисти. enough said

313

Анонимен

преди 6 месеца

Копейките ще чакат на коча топурдаците да паднат

312

IQ 3.14

преди 6 месеца

ае, нали залужни беше умрел? нали преврата щеше да го прави арестович? нали зеленски щеха да го махат порошенковци? предполагам усърдните партенки последните неколко дена, съчинявани от ботове немат нищо общо с посещението на коня в македония.

311

Българин

преди 6 месеца

Украинцы на своей родной земле! Защищают свои семьи, свою землю, свою страну от российских фашистов! Сила в правде, а правда с Украиной!

310

Анонимен

преди 6 месеца

Пай се. Тъгарев иде. С него и ТЪГАТА и РЕВА идат, блъскат, мачкат в Украина с оръжието българско невинни украинци техните братя руснаци.

309

Анонимен

преди 6 месеца

Може да бъде излекуван с новичок? Руско производство? Или британско?

308

Анонимен

преди 6 месеца

Аман! От Украйна все лоши новини! Не помагаме достатъчно. Едно Тагаре пролет не прави!

307

Банкеръ

преди 6 месеца

Украинските военни даже го бавят Зеленски с оглед загубите на територии и жива сила.Финансовите загуби за Украйна стават невъзможни за връщане даже и от Българските продажници.Все пак да изчакаме до пролетта,зима очевидно ще има.

306

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 329 Мдаа, производството на НАТО така набира скорост че най богатата (на дългове) държава може да произвежда по цели 12 тенекии Абрамс на месец.

305

Анонимен

преди 6 месеца

До 336 - Щемотидем, ще.го свалим, бо ше сенвърнем и няма да те забравиме.