246

Е?

преди 6 месеца

По-добре е прасе пред мишка,за премиер !

245

Анонимен

преди 6 месеца

Прасчо, къде се гласиш за премиер, Коледа иде! Ще ти хвръкне и ДПСто и шкембето!!

244

От

преди 6 месеца

кога шиши е премиер?! ДПС да не би да са спечелили на избори?!

243

Валат

преди 6 месеца

Шиши е пример, как един назначен милиардер може да стане милионер !Всичките му бизнеси фалират, останаха само тези на държавна хранилка ... Водстрой, Хидрострой и ....

242

Анонимен

преди 6 месеца

Време е дебелян да ошамари малките тарикати,явно лоестият няма топки за това.

241

Анонимен

преди 6 месеца

И от двете страни са пълни джендърасти: крепят се, гласуват един за друг, а като има някакъв проблем уж се карат, за да се докарат на загрижени пред хората. Краят на първата четвъртина на XXI век (!!!), някога си представяхме, че ще пътуваме до Луната за уикендите, а то с един сняг, с който се справяхме тогава, сега не можем да се справим. Заради такива джендърасти. Позор.

240

КОЙ даде парите!

преди 6 месеца

Е ако прасчо стане премиер, тогава ще има революция.

239

Алена

преди 6 месеца

С всеки изминал ден г-н Делян Велики Пеевски се доказва, като най-отговорният политически лидер в България и това вече не е тайна за никого! Ерудиран, интелигентен и амбициран да работи за народа, г-н Пеевски не се страхува да защитава държавните интереси и правата и свободите на българските граждани, с което си спечели любовта на народа и бързо се превърна в дълбоко уважаван обединител на добрите сили в политиката!

238

Анонимен

преди 6 месеца

Ако ги сложим на един кантар прасчо и невзрачният академик алхимик,определено първия го бие не само на килограми и пари, ами и на интелект и мъжкарство!

237

Анонимен

преди 6 месеца

Поредното доказателство, че една от най-големите трагедии на прехода е, че позволихме платените от задкулисието протести през 2013г. да свалят г-н Пеевски от поста председател на ДАНС, предавайки най-важната държавна служба в ръцете на задкулисието и неговите марионетки! Това доведе до невиждана политическа криза, от която не можем да се отърсим вече 10г., а единственото решение е пълно народно обединение зад г-н Пеевски, като единствен адекватен избор да управлява държавата

236

Анонимен

преди 6 месеца

На призива не пътувайте в лошо време най-стриктни се оказаха водачите на снегорини.

235

jgghf

преди 6 месеца

Можел да се справи. Човекът, на който второто му име е Провал. Печатницата - фалира, абсолютният монополист "Булгартабак" - фалира. Колко *** и некадърен трябва да си, за да не можеш един бизнес да управляваш и то с подарени и крадени пари. Пълен ***-неудачник, като майка си и дядо си.

234

G.I. Joe

преди 6 месеца

То да не е дюнер или баница да ядеш ве дебел?

233

Анонимен

преди 6 месеца

Закривай!

232

az

преди 6 месеца

Прасето се размечта...

231

Свиневъд

преди 6 месеца

Грухтящия след магнитизирането съвсем е изтрещял.

230

тая страна е обречен

преди 6 месеца

Закривай конкурса и номинирай , по голям виц няма да си появи до края на годината , Пеевски работи за хората . Българинът дъно няма , що да не станеш МП , даже почвам да си фантазирам следващото какво ще е , но ми е бедно въображението .

229

Бай Иван 2

преди 6 месеца

До АнонименАбе и ти си прав? Трябва ни мутра премиер да се справи с мутренското ни само съзнание! Да се разхожда с една джипка из страната да раздава пари от прозореца и да вика кажете едно мерси ве".Ние по манталитет сме в анадола /поне поголямата част от населението/ /С една дума прасето го тегли гъола!

228

Slayer

преди 6 месеца

Народен съд трябва, нищо друго не оправя нещата

227

БГ АЛЕРТ..

преди 6 месеца

УТРЕ ЧАКАМЕ ДА СЕ САМОПРЕДЛОЖИ И ЛИДЕРА НА БСП ИЗПОД ПРЕСПИТЕ В КРУШОВИЦА... А В ДРУГИДЕН Е РЕД НА РУСКИЯ МУЖИК ОТ МАКСУДА...... СПОКОЙНО НАРОДЕ--НА ОПАШКАТА....