566

Наглост

преди 5 месеца

Руските терористи са "предложили" на Украйна "само" да определят външната и вътрешната й политика и да им узаконят анексирането на Крим срещу "обещания" за прекратяване на огъня. Наглостта на северноазиатските сатрапи не знае граници.

565

toti

преди 5 месеца

Тоя че си е пълна откачалка е видно,но че сруги са още по *** да му се връзват е безобразно отношение кън Човечеството !!!

564

разсъждаващ

преди 5 месеца

в интерес на самите руснаци! Чесно казано, погледна ли на ситуацията от тяхна гледна точка, аз също бих отишъл да воювам за собствените си интереси!

563

разсъждаващ

преди 5 месеца

Много българи в все още не могат да проумеят, че днес руснаците реално се сражават не за Путин, а за себе си! Каква алтернатива им се предлага да спрат да се сражават- да предадат на антируски настоените киевски власти всички територии, включително населения предимно с руснаци Крим! Отделно от това- на техен гръб да "легнат" всички разходи по възстановяването и развитието на Украйна! Последното особено неминуемо ще доведе най-малко до сериозна икономическа криза в Русия, което определено не е...

562

Анонимен

преди 5 месеца

А зеления и сие как щяха да се набълбукат с пари, да не бе те да се бият, седят си на топличко и уютничко. Жалко за хората които са принудени да се бият и обикновено това са най-бедните, богатите си карат джипките из ЕС.

561

Анонимен

преди 5 месеца

Поредната кремълска партенка! Точно преди да започне нападение в Украйна, Зеленски по телевизията каза, че Украйна ще изостави намеренията си за НАТО и ще бъде неутрална страна! От другата страна Лавров повтаряше, че Русия просто провежда учения на своя територия и няма намерение да напада никого! Истината за руснаците е много разтегливо понятие!

560

Анонимен

преди 5 месеца

В ЕС назрява да бъде прието искането на Украйна да се затворят границите на ЕС за руски граждани. Твърде е вероятно скоро да видим ревящи руснаци по границите на Европа.

559

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не вярва на Русия че иска искрено мир, а още по-малко може да се вярва на руската поддметка Шрьодер. Украинския чиновник Давид Арахамия точно това е отговорил в интервюто си защо не е прието насериозно предложението на Русия. Русия може да зъблуди с лъжите си българските русофили, но никога няма да заблуди политик от ранга на Борис Джонсън. Така че абсолютно адекватно е било поведенито на Украйна и Джонсън на фейковото предложение на Русия. Руснаците могат да бъдат изгонени само с кютеци.

558

Анонимен

преди 5 месеца

Предлага ама се иска акъл а уркофилите нямат, така че нека си побеждават...

557

закривай гетото !

преди 5 месеца

Така или иначе рyшляците са на път към небитието при крайцера Москва и Пригожин. Целия цивилизован свят бяга от тях като от прокажени. В 21 век няма място за имперски напъни и възроден нов Фашизъм по руски тертип !!!

556

Анонимен

преди 5 месеца

Тези уркофили не са интересни вече! Нека си побеждават..... Никой не им пречи да се затриват! Дайте нещо за Газа!

555

времето го доказа

преди 5 месеца

Мир по руски е по-зле от война...

554

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 месеца

Мило русофилче, до 10г от Русия няма да има и помен.

553

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 593 От колко века си мечтае света? Ха да те видя колко познаваш историята на Русия като си толкова запален русофил?

552

Анонимен

преди 5 месеца

Ах какъв смешен плач. Русофилството се мъчи да ни убеди че украинските жертви са по вина на Украйна, САЩ и Великобритания. Сякаш не Русия а САЩ, Великобритания и самите украинци нападнаха Украйна.

551

ха ха

преди 5 месеца

Ехх,какъв укро защитник се е развихрил тук.Ще му се счупят пръстите да цъка коментари.Хайде,че малко остана,после няма НПО-та и парички.Цъкай на воля

550

Анонимен

преди 5 месеца

До 585. Светът, за който говориш, от векове мечтае Русия да я няма, ама все не се получава. Няма да се получи и сега. За това говори все по-големият рев, който издавате.

549

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 588 Важно е че умират по 1000 руснака на ден. Жалко е че умират и по 100 украинци на ден, но за да възтържествува доброто над злото неминуемо има и жертви.

548

Анонимен

преди 5 месеца

Оххх какво великодушие! Напада е една съседна страна, поизбиваме, поизнасилваме и по разрушава е и после Велико душно предлагаме мир (рускийй мир) в който тя да прави каквото и кажем. Дева тия гняснни монголи дева.

547

да

преди 5 месеца

до 577Това го казват западните анализатори ,умникоИ да ,употребиха ги и сега ще ги изхвърлят като ***.Да не мислиш ,че на запад им пука за тях ха-ха-ха