215

Анонимен

преди 6 месеца

Ако видите какво е в германия по влакове , гари ще ви стане зле

214

Споко, стига плач

преди 6 месеца

В някоя кръчма някой с мустачки вече държи пламенни речи и предлага как да решат проблема. В историята на обществото нови неща няма. Всичко е всъщност едно позабравено старо, което отново идва на дневен ред, когато обстоятелствата станат специфични. Дойчовците ще се справят и с тази напаст. В случай на нужда и останалите европейци-кореняци ще помагат.

213

Анонимен

преди 6 месеца

Нали МЕРКЕЛ ГИ ПОКАНИ !!!!!

212

До Морски

преди 6 месеца

България винаги се е захранвала от имиграция от войните наоколо. Не е дискриминирала дошлите, но не давала привилегии. Тези украинци, които са дошли да останат и да живеят като българи, са си добре дошли. Познавам едно момиче от сладкарничката, дойде преди две години. Е сега вече даже се омъжила за българин, чакат дете и не можах да я позная тази година, защото нямаше акцент. Дюнера е на един иракчанин, семеен. Но тези които идват от юг, съвсем ясно идват да завземат. А и някои от север...

211

Пада им се

преди 6 месеца

А точно Германия казва че и липсвали квалифицирани кадри. Ами ако бяхте квалифицирали гостите отпреди 4 години, щяхте да имате квалифицирани кадри. Ама май го гвалифицирахте най-много до чистачи, продавачи в магазин и общи работници. Същите сте си германци от 1933, само че сега Меркел, на която май и казваха и Ребека ви го натика до лакътя. Някой да помни как беше за българи в Германия през 1990-2004?

210

Анонимен

преди 6 месеца

Това ми напомня за първото ми гaдже: все викаше "не мога повече" , ама ако спра викаше "абе ти защо спря".

209

Анонимен

преди 6 месеца

Ако накарат Меркел, предизвикала хаоса да плати, може би нещата ще се променят. Но че не можело повече, ами може и още как.

208

баба Пена

преди 6 месеца

Давай, пускай ги към Германия, направо с автобусите ги карай,.... не можели повече

207

Анонимен

преди 6 месеца

Пожелавам на Германия тотално унищожение от милиони бежанци.

206

Ivan

преди 6 месеца

Ами нали си ги поканихте,хайде сега да не ревете.Ислямизирахте цяла Европа с т.ъпотиите си,претопяват ни,заради вашата некадърност и наивност.Данъкоплатци създавали в Германия с емигрантите!Не,създавате хрантутници на социална система,за която тези хора не са дали и стотинка,няма и да дадат.ФАКТ НЕОСПОРИМ!

205

Анонимен

преди 6 месеца

Що бе,вземете си още един милион прошляци от Украйна и току виж сте цъфнали и завързали!

204

Анонимен

преди 6 месеца

АТАКАТА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ СРЕЩУ ЕС ПРОДЪЛЖАВА ВСЕ ТАКА НЕУСПЕШНО.

203

Някой

преди 6 месеца

Да ги спря като си късаха демонстративно паспортите и ги хвърляха от влаковете пред тв камерите? Или като дебелогъ зите им родители слагаха децата на релсите? Ай си к тир ти и милосърдие към животните!

202

Сичкото

преди 6 месеца

Мъ нг уста лежи на социалка. Същото и тука.

201

Оная

преди 6 месеца

С тремора да ги храни, ендженеролюбката!

200

Анонимен

преди 6 месеца

Изпратете ги при бабаМеркел.Тази *** съсипа не само Германия а и Европа с тези талибани.

199

IQ 3.14

преди 6 месеца

До мак глупости, падат за фал. на 1000 човека 10 се интегрират, на други 10 децата или внуците, останалата шлака имиграционните постепенно ги връщат обратно, щот са шлака и са си били шлака и в тюрбанистан.

198

мак

преди 6 месеца

Нито ще ги интегрират, нито щеги изгонят. Сами са ги повикали, проблема е техен и нямат никакво право да го прехвърлят на останалите членове на ес "семейството". Никаква солидарност по въпроса не заслужават, защото канейки ги не са питали никого, дали е съгласен.

197

Мда

преди 6 месеца

Германия сама се закопа, следвайки заповедите на Сорос.

196

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС скоро ще заприлича на факултето