48

Анонимен

преди 6 месеца

Конкорд е най голямото падение в авиационното проектиране. Руснаците нямат нищо общо, но сега и за това някой е написал поема. Да пукате дано мръссни западни дженндерассти. Все Русия ви виновна за това че не ставате за нищо.

47

Анонимен

преди 6 месеца

Когато 26 годишната Валентина Терешкова извършва полет в Космоса с Восток-6 през 1963г. в Швейцария още на са били и сънували за демокрация и не са имали право да участват в избори и да гласуват.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Тази статия е с английски словоред и стил на ббс. Тя е за вътрешно ползване за тях си. Но доказва само едно, че палачинката се обърна и тоталитаризма смени страните. Преди го наричаха комунизъм, а сега е все още непризнат под името либерализъм, но се познава по една и съща черта, че наставлява и казва това е добро, а това е грешно и не признава чуждо мнение. Кога ще се появи новия тиранин. Какъв катаклизъм ще измислят за да рестартират отново пирамидата на кражбите с печатането на хартийки.

45

Анонимен

преди 6 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година дивашка изостанала Русия пуска първият в историята спътник в Космоса.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Именно заради колесника е катастрофата на Конкорд, и риснаците многократно са ги предупреждавали за това.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Първият полет на Ту 144 е на 31 декември 1968, на Конкорд 2 март 1969г. Не само са го откраднали руснаците, но го направили и пуснали да лети няколко месеца преди англичаните.

42

Анонимен

преди 6 месеца

До 43. Глу.пости. Катастрофата с Конкорд не е заради проблем с колесника, а заради изпаднало парче метал от предишен самолет, което пробива гумата, а тя резервоара. Аман от неинформирани "разбирачи".

41

Анонимен

преди 6 месеца

И двата самолета са се оказали неудачни, огромен разход на гориво, много шумни, трудни за експлоатация. И двата самолета летят само няколко години, Конкорд продължава да лети само една линия до Америка по дълго, полетът струва цяло състояние за да стигне за 5 часа до Ню Йорк и пак бил на загуба, но печелил от чартърни полети на милионери. Накрая се разбива на летището в Париж и с това приключва историята му.

40

Анонимен

преди 6 месеца

До Русофоб. А ти можеш ли ?

39

Русофоб

преди 6 месеца

Гнусните сибиряци винаги са крадяли технологии от запада. Те затова не могат да направят една свястна кола, телефон телевизор или нещо подобно.

38

Анонимен

преди 6 месеца

По форма отдалеч си приличат. По всичко останало имат само разлики.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Помия и Леж,от " медиите" в една " демократична" уж Държава като България!И то срещу Русия! От една много " велика журналистка", която от " редакцията" не е излизала! И преписва " статии" от чуждите " медии"! Путин само на снимка го е виждала,но и е " слабост" да пише за него! Жив и здрав да си г-н Путин! На пък на всички !!!-:))

36

Анонимен

преди 6 месеца

И руснаците и англичаните са знаели за разработките на съответните самолети по едни или други канали. Дори руснаците са предупреждавали англичаните, че конструкцията на колесника може да създаде проблеми, и точно това се оказва причната за трагичната катастрофа на летища Шарл де Гол.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Само амнезираните писатели са забравили, че на първоначалния етап руснаците и френско-британските екипи са си сътрудничели по двата проекта. сигурно не е нарочно. Просто хората забравят.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Да не сте откачили напълно бе ? "Обратно инженерство" означава руснаците да имат "Конкорд" и да го разглобят бе.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Ту 144 първи полет 31 дек. 1968, първи пътнически полет 29 декември 1975. --------------- Конкорд първи полет 2 март 1968г. първи пътнически полет 21 януари 1976.

32

Анонимен

преди 6 месеца

Конкорд завърши трагично разбивайки се на летището в Париж, всички пътници бяха убити.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Ту 144 е създаден преди Конкорд и първият му полет е преди Конкорд.

30

Анонимен

преди 6 месеца

32, 144 е летял до 1999, Конкорд до 2003, като временно (1.5г) е бил спрян за полети след инцидента на Де Гол през 2000. Скъп нерантабилен... 2003 е спрян и той.

29

Гогол Транслийтиев

преди 6 месеца

Велика Мощност, член на съвета за сигурност на ООН... Нелка пак е прекалила, джурналката про3та!